Odun işte ne olacak...

Duygusuz(yada öyle görünmeyi erkeklik sayan) erkeklere duygusal davranmak hataymış bende acı olsada anladım.onun hakkında karasız ve ortada takılmak işe yarıyor hemen peşinde koşmaya başlıyor.eğer çok aşık görünürsen yine o kaçmaya başlıyor.

Nedense yaş 17 ve internette tanıstınız gibi geldi

bu anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız?tebrik ederim.23 yaşındayım ve internetten tanışmadım.bu kararı vermeden bi sorsaydında komik olmasaydın keşke

senin amacın ne sürekli erkeklerin tarafındasın ben senin bahsettiğin bi hikayeden bahsetmiyorum.bu adamın bana günde sadece 30 dk ayırabilmesinden bahsediyorum nası bi bağlantı kuruyorsun???

haklısın. bundan sonra yüz vermicem ister arasın ister aramasın onun aradığı kadar arıcam bende kavgada etmicem umrumda olmasın ...ohh ne rahat

bu anlattıklarımdan bunu mu çıkardınız?tebrik ederim.23 yaşındayım ve internetten tanışmadım.bu kararı vermeden bi sorsaydında komik olmasaydın keşke

Kırmızıyla renklerdidigim yerlerden evet bunu cıkarttım :))
Cocukca ve ergence geldi söylemleriniz..
Komik oluncak bişey yok bunda :))

Kırmızıyla renklerdidigim yerlerden evet bunu cıkarttım :))
Cocukca ve ergence geldi söylemleriniz..
Komik oluncak bişey yok bunda :))

peki internetten tanıştığımı nerden çıkardın ayrı yerlerde oluşumuzdan mı?her ayrı yrde yaşayanlar internetten mi tanışıyordur sence?bu bölümde benim anlattıklarıma benzer çok olay var.çok kişi yaşıyor bunu her ne kadar sana ergence gelsede. ki ben bu topici sen yada başkaları eleştirsin diye değil(/hoş senden başka eleştiri yapanda yok)bi fikir edinmek için açtım benim derdim bana yeter daha fazla beni meşgul etme

senın yuzunden banlanmamak için susuyorum

Son düzenleme:
o sana ne kadar zaman ayırıyorsa sende ona o kadar zaman ayır. sen ona aramıyorsun deyip üsteleyince düzelmez sende aramayı azalt bakalım nasıl arıyor.
--umrunda değilsen umrunda olmasın --

Aksama kadar ıs yuzunden gorusemıyorsunuz Eyvallah !
Aksam gezmelerı de ne oluyor ya hu ?
O sana zaman ayırmıyorsa sen hıc onemseme bak nasıl gelecek pesınden

Bir de doğmamış cocuga don bıçmeyin Allah aşkına

Aksama kadar ıs yuzunden gorusemıyorsunuz Eyvallah !
Aksam gezmelerı de ne oluyor ya hu ?
O sana zaman ayırmıyorsa sen hıc onemseme bak nasıl gelecek pesınden

evet canım ööle yapmaktaym şuan kısasa kısas :)

Aman dikkat..
İlişkinizde saygıyı kaybetmeyin öyle telefonu surata kapatmalar falan başlarsa olmaz yani
Bu tarz bi hareketi yapan insanın sana saygısından şüphe ederim
Sanırım ilişkinin bilincinde değil ya da o sorumluluğu tamamen almaktan kaçınıyor
Madem ayrı şehirlerdesiniz sende ders vermek amacıyla misilleme yapabilirsin
Yapamıyosan da yapmış gibi davranabilirsin ancak o zaman anlıyolar

...................

Son düzenleme:

çok haklısın.saygının olmadığı yerde sewginin yeri olamaz.hallettik bakalm şimdilik üstüne düşmüorm işte o daha çok arıyor rolleri değiştk samırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…