Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Madem hasta bence o seni beklemiştir. Erkekler hastalığı gözünde fazla büyütürler çok hasta olmasada. Sen onu beklicene sen gitseydin keşke de biraz ilgi gösterseydin. Bidahaki sefere de o senin istediğini yapardı. Karşıdan beklemeden önce kendin adım at biseyler için. Şunu yap bunu yap dersen yapmaktan ziyade uzaklaşır zaten.
artık inanmıyorum ben size. Dünya üzerinde size katlanabilecek bir insan evladı olamaz. Cevapları okuyup okuyup gülmeye devam edin. Açıkçası gerçekseniz ruhsal problemleriniz var değilseniz zaten problemin dibine düşmüşsünüz.
Asıl soru su?Gercekten böyle bir nişanlı var mı?
Kanlı canlı ?İnsan mı acaba?
Elyn falan olabilr?
Yada piremses evdeki pelüş ayısını nişanlısı sanıyr olabilir?
Kafamda deli sorular
Ya fakesin ya da ciddi ruhsal problemlerin var.
Sürekli birbirine benzer konular açıyor ve cevaben aynı düzlemde eleştirel yorumlar alıyorsun. Bunu ilgi açlığın için mi yapıyorsun yoksa bu şekilde mi tatmin oluyorsun? KKda dahil olmak üzere her şeyin odağında olmaya çalışmak gibi bir saplantın var muhtemelen. Gerçek bir karaktersen, Allah sevgilinin yüzüne baksın da kendini senin gibi tatminsiz doyumsuz birinden kurtarsın.
Bu yorumların hepsini de keyif ala ala okuduğuna eminim. İyi kötü fark etmiyor, odak ol da o yeter sana. Fake ol lütfen.
Asıl soru su?Gercekten böyle bir nişanlı var mı?
Kanlı canlı ?İnsan mı acaba?
Elyn falan olabilr?
Yada piremses evdeki pelüş ayısını nişanlısı sanıyr olabilir?
Kafamda deli sorular
Ha bide inançlısın yani? Gerçi inançsızsanda fark etmez.
Peki bu girdiğin kul hakları ne olacak? Bu yaptığın eziyetleri Allah sormayacak mı sanıyorsun...?
Fake isen forumdaki bunca gerçek dert sahibi varken insanları yok yere meşgul ettiğin için şahsen ben sana hakkımı helal etmiyorum.
Gerçek isen dahada kötü zira o adamın hakkı senden feci şekilde sorulacak bunu bil.