Odun Sevgili

Son cevabı kırıcı oldu ona üzüldüm daha çok
E doğru demiş ama sen güzel bişey dedin diye güzel bi şey yazsa samimiyetsiz olur asıl.İçten gelince yazılmaz mı böyle şeyler o da yazsın yada o yazdı benimde yazmam lazım demek aşırı saçma.Trip atılacak mevzuu değil abartayın

Ben bir odunluk görmedim valla. Normal bir mesajlaşma. Gerçekten abartılacak hiç bir şey yok.
Bizim ilk zamanlardan itibaren hemen hemen tüm mesajlar boyledir mesela.
Ne desin adam sinema mevzusundan konuşuluyor adam da bana da fark etmez diyor. Sürekli canım cicim aşkım denilmez ki vıcık vıcık.
Abartma boşuna kendini doldurma.

Aabartmayın yahu adam sürekli aşkım falan diyormuş sinema planı yapmışsınız iki gün çok ilgi görmediniz diye de triplere girmeyin yani insanın bir günü bir gününü tutmaz her an romantiklikte olmaz normal konuşabilir yaşınız küçük galiba

Birtek bu degil aslında bir kac gundur bitek sabahlari gunaydin aksam eve geldim ben o kadar ben demesem nasilsin halimi hatrimi soracagi yok muhabbete girmiyor buda böyle olunca patladım artik

Sen neye bozuldun burda, çocuk normal cevap yazmış.

Birtek bu degil aslında bir kac gundur bitek sabahlari gunaydin aksam eve geldim ben o kadar ben demesem nasilsin halimi hatrimi soracagi yok muhabbete girmiyor buda böyle olunca patladım artik

Yanlış olan bu işte. Derdiniz neyse onu açıkça konuşabilir sorabilirsiniz. Kel alaka başka yerden patladığında adam da deli mı ne durduk yere huzur kaçırıyor diye düşünüyor.
Trip atmak bir iletişim şekli değildir.
Sorun neden bu ara halimi hatrimi sormuyorsun bir derdin mı var diye.
Belki mesajlaşmak istemiyordur mesela. Bunun yerine gün içinde bir iki kere konuşursunuz.
Arama sıklığını orta bir noktada bulabilirsiniz.
Hep beklemek yerine gün ortasında bir kere arayabilirsiniz mesela trip atmak yerine.

Bu mesajlarda bi odunluk göremedim ama genel olarak ilgisizse bilemem. Ne kadardır berabersiniz. İlgisizlik yüzünden bitiren biriyim ben de ilişkimi...

Yarın buluşunca yüzüne söyleceğim bütün rahatsız oldugum konuları böyle olmuyor dediginiz gibi. 2 aylık ilişkimiz ben 24 yaşındayım o 23 yaşında

Bu mesajlarda bi odunluk göremedim ama genel olarak ilgisizse bilemem. Ne kadardır berabersiniz. İlgisizlik yüzünden bitiren biriyim ben de ilişkimi...

Kaç yaşındasın merak ettim.

Bende mi odunum diyecegim ama romantik bi hatun sayilirim.
Bence haklı yani trip atilacak bir durum goremedim.
Lisedeyseniz bu tripleri atabilirsiniz tabi o dönemlerde gideri var böyle seylerin
Ama biraz daha büyükseniz daha olgun davranmak en güzeli.

Yarın buluşunca yüzüne söyleceğim bütün rahatsız oldugum konuları böyle olmuyor dediginiz gibi. 2 aylık ilişkimiz ben 24 yaşındayım o 23 yaşında

Kaç yaşındasın merak ettim.

Bende mi odunum diyecegim ama romantik bi hatun sayilirim.
Bence haklı yani trip atilacak bir durum goremedim.
Lisedeyseniz bu tripleri atabilirsiniz tabi o dönemlerde gideri var böyle seylerin
Ama biraz daha büyükseniz daha olgun davranmak en güzeli.

Bir de mesajlasmayi sevmiyor olabilir gibi geldi bana.

Yok yok şuan bir karar verdim o bana nasılsa bende ona öyle. Boşuna iyi olalım diye yakın davranmaya calismayacagim cunku öyle yaptikca üzüldüm

Yok yok şuan bir karar verdim o bana nasılsa bende ona öyle. Boşuna iyi olalım diye yakın davranmaya calismayacagim cunku öyle yaptikca üzüldüm

Iyi olmak kavrami güzel mesajlar değildir sadece. Tabi baska sorunlariniz varsa bilemiyorum ama.. gelecege dönük bir seyler vaadetmeyen sizi mutsuz eden bir iliskiyi sürdürmek ne kadar mantikli sizce?

ahhh ahhh ben kocama hep odun derdim mesaj falan atmazdı öyle çok telefonda konuşmayı sevmez

aşkım canım demez

adama akrostiş yaptım azıcık romantik ol dediğimde sen ol dedi yüzsüz

ayrıldığımızda her gördüğü kütükte aklına ben gelmişim

seviyorum lan ben bu adamı

bu da böyle bir anımdır

Iyi olmak kavrami güzel mesajlar değildir sadece. Tabi baska sorunlariniz varsa bilemiyorum ama.. gelecege dönük bir seyler vaadetmeyen sizi mutsuz eden bir iliskiyi sürdürmek ne kadar mantikli sizce?
Beni baglayan tek sey ciddi dusundugunu belirtmesi gelecekle ilgili planlarının olması yoksa bende bu kadar üstüne düşmezdim.Birde yeniyiz iliski oturana kadar olur böyle şeyler diyip kendimi avutuyorum arada. Kaç kere sinirle bitsin dedim ama o hic bitmenin bsini anmadi. Başta cok ilgiliydi o ilgiyi alismistim

Ahahaha alemsiniz :) adam odun ama sizinle evlenmiş ömrünü hediye etmiş diyelim :) Umarım çok mutlu olursunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…