Odun Sevgili

Oncesi de var diyosun bilemedim.
2 aylik iliskide benim bildigim mic mic olunur, yani iliskinin cicim aylaridir. Hemen micim ayina gecilmesi bana oturmayan seyler var gibi geliyo.

Bir de sunu belirtmek isterim..her insanin iliskide beklentileri farklidir.siz cok buyuk bi hevesle seversnz hep guzel bi soz davranis beklersniz ayni sekilde karsiya da o sekilde davranirsniz.kmisi de bunlari vicik vicik mıc mıc bulur hoslanmaz..siz ilk kategoride gbisiniz..karsinzdaki 2. Kategoriden bi insansa gercekten bu iliski sizi cok yorar.cok da kirar..canm ne alaksi var ufak seyler bunlar diceksn belki ama gercekten oyle.sen en derin duygularla kendini ifade ederken karsidan gelen sana gore bi buz ifadeyle tuz buz olursunuz.bence bu noktada da insanlar uyumlu olmali..inan bunu epey kiside gozlemledim:)

Ama başta neyse o olsa tamamda başta farkliydi her dakika yazar bi soguk konussam üstüme titrerdi
Oncesi de var diyosun bilemedim.
2 aylik iliskide benim bildigim mic mic olunur, yani iliskinin cicim aylaridir. Hemen micim ayina gecilmesi bana oturmayan seyler var gibi geliyo.

adam soğuk mu yazmış ki?

ben soğuk yazdığını bile anlamadım valla.

ikinizin ortak zevkleri konusunda izleyin filmi.

bazen aksiyon izlersiniz bazen romantik. bi o bi sen bi denge kurun. karşılıklı fedakarlık

Sürekli cım cım cim cim'i ben samimi bulmazdım açıkçası, bir de herkes her an sizinle aynı modda olacak diye bir kural yok ne yazık ki, acı ama gerçek. Siz çok romantik veya eğlenceli bir ruh halindeyken karşıdaki insan daha depresif bir modda olabilir, bunun için huzur bozmaya gerek yok bence. İkili ilişkiler biraz da orta yolu bulma sanatı.

çok itici davranmışsın. adam bişey demememiş ki. bana da farketmez canım. dünyanın en normal cümleisnden dünyanın en gereksiz tribini çıkarmışsınız. valla bravo.

iliski yeni ise soğukluk normal degil bu mesaj adina demiyorum normalde surekli tekrarliyor ise ayrica sanki bi derdin var deyip agizni arayabilirdin hemen trip yanlis yok yere ise sende fazla yüz verme düzelir.

ne kadar ayrı kalmıştınız?

Sanırım Haklısınız. Zaten uyurken soğuk konuştum baktım bu sefer o sıcak konuşuyor..

Ara ara böyle yapıyor. Sürekliliğe dönücek diye çekiniyorum aslında. Bu akşam buluşağız konuşucağım rahatsız olduğum konuları.
iliski yeni ise soğukluk normal degil bu mesaj adina demiyorum normalde surekli tekrarliyor ise ayrica sanki bi derdin var deyip agizni arayabilirdin hemen trip yanlis yok yere ise sende fazla yüz verme düzelir.

5 ay falan sonra eylülde doğum günüm de mesaj attı sonra ekim sonu nişan aralık başı nikah çok hızlıymışız be

maaşallah hızlıymış bayağı Allah daim etsin...ayrılık konuları ilgi alanım da o yüzden sormuştum teşekkürler yanıtınız için...herhalde 2.,3. ay pişman oldu doğumgününüzü bekledi mesaj bahanesi olarak...

Sıfır beklenti sonsuz mutluluk :)

ben bu olayda kirilacak birşey görmedim. Sanırım erkek arkadaşınız hayallerinizdeki kişi değil. Ya olduğu gibi kabul edeceksiniz ya da hayallerinizdeki erkegi arayacaksiniz. Kimseyi bu yaştan sonra değiştiremezsiniz.

ondan önce kız kardeşi ve teyzeleri arayıp konuştu ayrılmamızdan 4 ay sonraydı sonra o bir bahaneyle mesaj attı gerçek niyetini de doğum günümde söyledi gidersen dönemezsin demişti bana bir de :) çok teşekkür ederim umarım beklediğiniz kimse buna değer ve bir gün geri döner...

ayrılık dönemi aslında üyeydim buraya ama hiç girmemiştim sırf yapıcı olayım diye alttan alan insan oldum işe yaramadı bundan sonra o veya başkası olduğunda burası akıl aldığım yer olacak...

Bence gayet normal yazmis.
Ama iliskinizde ask yok gibi gorunuyor ozellikle sizin diger konunuzu da okuduktan sonra..

Bence bazi seyleri agirdan alin. Ornegin daha ask yokken "askim" demek bence anlamsiz. Sen de bu adama askim diyorsan, kocasina asik olan kadin ne desin..

Bu cimri olan sevgiliydi.Hem cimri hem patavatsız hem sopuk gibi.

Sen daha çok önemsiyor gibisin az kendini çek bak bakalım nasıl dize geliyor bacım sıkma canını .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…