Sevgilimle çıkmaya başlayalı 7-8 ay oldu. Tanıştığımız da en beğendiğim özelliği centilmenliği olmuştu; işte bana kapıyı açıp önden yürütmesi, otururken sandelyemi çekmesi, hesabı tuvalete diye kalktığında ödeyip masaya dönmesi, gibi şeyler...
Ama çıkmaya başladıktan sonra bütün bunlar kayboldu ve farkettim ki beni mutlu etmek için yaptığı tek bir şey bile yok. Sevgililer gününde aldığım hediyeyi bile veremedim o bna hediye almadığı için, buluşmaya gelmedi bile o gün
doğum günümde de sadece mesaj yolladı. Bir yıl olmak üzere ve şimdiye kadar tek bir çiçek vermedi bana. Eski sevgilim de tam tersi bi insandı ve ister istemez sürekli kıyaslıyorum. Hiç yanıma eli boş gelmeyen, sevgisini her dk gösteren biriydi. Şimdiyse kendimi çok boşlukta kalmış hissediyorum, ağzından zorla çıkarıyorum sevgi sözcüklerini. Kızıp trip yaptığımda çok sevdiğini aşık olduğunu söylüyor. Sanki beni elde etti ve tüm ilgisini kaybetti diye düşünmeye başladım. Maddi durumu çok iyi aslında istese milyarlık hediyeler alır ama ilgisini sevgisini gösterecek tek bir çöp bile vermiyor bana. Sokaktan kopardığı çiçeği getirse razıyım...Ne yapmalıyım akıl verin lütfen 
Ama çıkmaya başladıktan sonra bütün bunlar kayboldu ve farkettim ki beni mutlu etmek için yaptığı tek bir şey bile yok. Sevgililer gününde aldığım hediyeyi bile veremedim o bna hediye almadığı için, buluşmaya gelmedi bile o gün

Son düzenleyen: Moderatör: