merhaba arkadaşlar herkeese yine bir sorunla karşınızdayım şimdi 1 yıllık bi ilişkim var bilindiği üzere sevgilimin romantik olmamasından kaynaklı çok d€rtliyim bu durumu ona herseferinde söylüyorum verdiği cevap ben böyleyim sevgililer gününd€ bi çiçek dahi almadı bana ablamın sevgilisi buket yaptırdı ona ablam seninki sana ne aldı diyince kitlenip kaldım öyle ve ilk sevgililer günümüzdü dedim ona sen bi gülü çok gördün diye ablamı örnek v€rdim tartıştık bayağı onunla şimdi ona odunsun diyince bana sen çokmu narinsin diyor hem€n cevabımı veriyor 2 defa gül almışlığı var hakkını yemiym ama mesala şimdi.. dedi yağmur yağıyor dedim arkadaşın var onunla idare et ne için diyince bende romantiklik için dedim komiklik olsun diye oda ne gerek var diyince çok moralim bozuldu yani sevmediğin den mi içinden gelmiyor anlamıyorum ben buyum diyor ben böyleyim benim senden hiç bi beklentim olmadı diyor ne yapacağımı şaşırdım beklentimi 0 a indirdim artık onun yüzünden hiç bişey beklemiyorum ondan insan sevdiğini mutlu etmek için herşey yapmalı bence gül sevdiğimi biliyor yani çok mu zor bi gül almak
Kendinizi daha azıyla mutu olmak için şartlamaktan vazgeçin derim, bir çiçekle mutlu edilebilecekken bunu size çok gören bir birey varsa karşınızda rahatsızlığını dile getirin.
Kabul etmiyorsa zaten sizin için doğru kişi değildir.
bence beklentini yansıtamıyorsun
söyleyerek taRTIŞARAK OLMAZ ZATEN
surat asıp belli et
ayrıca ne demek içinden gelmiyor
gelicek arkadaşım
nasıl olsa çantada keklik diye düşündürmeyeceksiniz bir erkeğe kendinizi
bakın bi kaybetme korkusu hissetsinler içlerinde
en odunu bile
güle esans dökmeden hediye vermez