Ödün vermek ya da vermemek

Camelwhite

Guru
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
4.563
1.380
333
sinirlerim cok bozuldu.anlatmayıp içimde tutarsam daha kötü olucam.şimdi erkek arkadasıma bitanemmmmm nasılsın diye mesaj attım. onun attıgı mesaj askım yenı kalkmısken sence nasıl olabilirim? (ben de bir sorun var dicem ama hal hatır sormamın neresı gereksizlik iyiym dese ne değişcek?) ben de dedim ki aynen böyle yeni kalktıgında bile beni üzmeyi başarabiliyorsun insan üzmemek için bile iyiym der geçer dedim. o da dedi ki benim de bir kişiliğim benliğim var seni üzmemek için kendimi mi gereyim bu tür mesajlara cevap vererek dedi. ben olsam böyle yapmam karsımdakı ınsan üzülür diye sırf sevmesem bile yine yanıt veririm,geçiştirerek üzmem tarzında konustum. ama o sadece oradaki bile sözcüğüne takılıp ben seni sürekli mi üzüyorum kimsenin istediği şekle bürünemem ben ben senin ağzından cıkan cümleleri anlarım hadi sana kolay gelsin deyip işin suçlusu ben olarak kaldım. ben mi suçluyum şimdi burda insan sevmese bile sevgilisi için bir şeylere katlanmaz mı ? ya da katlanmamalı mı, ödün vermemeli mi? akıl verin kızlar lütfenn

cnm kusura bakmada seninki fazla ukalaca cevap vermiş..besbelli çatıcak yer aramış..hayır yani iyim sen nasılsın de geç..nerden bilsin kızcağız yeni kalktığını yada ruh halini.hey allahım yaa..ne sanarlar kendilerini..zaman sonra ilgisizleşmeler,sürekli kavgalar,ilgi isteyince sıkııyosun demeler..

demi ama ben de onu diyorum . iyiym deyip geçseydin böyle olmazdı diyorum ben sana göre mi davranmalıyım diyor.off off

demi ama ben de onu diyorum . iyiym deyip geçseydin böyle olmazdı diyorum ben sana göre mi davranmalıyım diyor.off off

seni düşünüp özleyip mesaj atıp hatırını soranda kabahat diye msj atsaydın sonra onun attığı hiç bir mesaja cvp vermeseydin ve hatasını anlayana kadar peşinden süründürseydin emin ol senden kıymetlisi olmazdı..bunlar bu dilden anlıyor cnm

canım zaten işin tuhaf tarafı da biz sürekli mesajlasan insanlar da değiliz günde 3 5i geçmez cogu zaman biraz da o yuzden uzuluyorum ben 24 saat onunla msjlasıp bunaltmıyorum ki ama çok kırdı beni cok

bence gerçekten seven insan böyle davranmaz.sırf sevdiği insanı kırmamak için değil,içinden gelerek,isteyerek güzel cevap vermesi lazım.

Bak bu tip davranışları alttan alır elinde mendıl ağlaya ağlaya beklersen sadece kaybeden sen olursun..

Kusura bakmada bu tıp erkekler lıteraturde hıyar dıye geçiyor..senın gıbı ınce düşünen bır kızı bulmuş,havalara gırmış..

Bırak arkadaşım gunu aydın olmasın,atma mesaj..anasına,babasına yapamadığı tavırı sana mı yapacak!aksıne sevıyorsa sana saygı duyacak..3-5 gun mesajlaşıyormuşsunuz..karşı taraf için rahatsız eden bışey nıye yok??bır erkek sahıpleneceğı kızı merak eder?tanıma adına bılmek ıster ne yapar ne eder gun ıçınde??

SEnde ona onun gıbı davran gıbı taktık vermem..Sen sadece kendıne kural koyacaksın..O sabah madem boyle olan,2-5 gunde mesaj atan,sabahına eden bırı ıse sende kendı kararlarınla cvp ver..
örneğın mesaj mı attı sana; yemekteyım mesaj atmadım dıyeceksın..aradı mı?; yemekteyım sonra ara dıyeceksın..

fılm ızlerken,yemek yerken,çalışırken konuşmuyorum ben de..bugune kadar senı ıncıtmemek adına bunlardan tavız verdım,fakat sen buna gerek görmedığn için bn tavız vermeye gerek görmedım de..kendı ettı kendı buldu hesabı..ayrıca onun fıkrınede tam uyuyor..nasılsan oyle davran hesabı:))

sen rahat ol yanı..bak nasıl paşa paşa senı arar sorar..haa sevmedıyse de ona geçmiş olsun..elbet tuzlayan çıkar onu..sen madem bu kadar daha düşüncelisin,daha kıymetlsin arkadaşım..

alttan alıp kabul eden olma,anası katlansın,bakıcısı katlansın..ama ilişki yaşadığı kıymetlsii asla..unutma..

ılıskiiz bir yıl kadar oldu hep alttan alan ben oldum kırılmama rağmen ben aradım. kendisi çok inatçı asla aramıyor sanırım hep ben gittiğim için bu durumdayız. ona kalırsa ben 2 hafta aramasam o da aramıyor anca ben arıcam daha sonra suçu varsa özür diliyor cok tuhaf sanırım bizim ilişkimiz

herşeye evet deyıp suçunuz varmış gıbı sız ararsanız başka ne olabılırdı??

ne olur karşı taraf yerıne kendınıze bı dönup bakın??ne kazandınız,ne kadar üzüldünüz??
kurduğunuz hayallerde; "ALLAHIM bana benı üzen bır sevgılı ver" diye bır dua yoktu..

aramayın..seven ınsan 6 ay geçse bıle arıyor yaa..seven ınsanlar bırbırını arıyor arkadaşım..bırak bıraz o sahıplensın ılışkıyı..sen yorulduğunda pişman olursun..ki yavaş yavaşta başlamışsın..

belki de haklısın canım ben o üzülür diye bazı seyleri yapmıyorum herseyını yanıtlıyorum yerine getirmeye calısıyorum senın de dedıgın gibi. kendı acısından davranırsam o da görür kendısının nasıl oldugunu eger kırılırsa da derim hem nerde yanlıs yaptıgını gormus olur. tesekkur ederım canım

ne kadar güzel anlatmışşınız.tesekkur ederım oturup bastan basa dusunmelıyım her seyi.

banada bnzerı olmuştu..aramadım..2.gunu aradı..sevıyor demek dedım emın oldum..arkadaşlarım var 5 ay sonra arıyor adam..kız bu arada kafasını dınlıyor,ne kadar özverılymışım vay be dıye konuşuyor..anlıyor kendı kıymetını..adama şans verırse en azından bılecek ne yapıp yapmamasını gerektığını..

sende bırak akışına..verıcı ınsanlar sadece ıkılı ılışkilerde değil,çoğu alanda kaybedıyor..nasıl olsa affeder nasıl olsa koşar bana dıye..sen yoruluyor ve daha hassas oluyorsun..o nedenle koy bı kural sıkı sıkıya uy..uymayanıda uydur..en azından ben elimden gelen her yolu denedım..olmadı dersin..

işte su cümle verıcı ınsanlar sadece ıkılı ılışkilerde değil,çoğu alanda kaybedıyor..nasıl olsa affeder nasıl olsa koşar bana dıye..sen yoruluyor ve daha hassas oluyorsun. tam anlamıyla beni anlatıyor ..

GItgellerle dolu bu adamla ılışkı yuku omuzlarında,hep ağlamaklı,sevgısı boğazında kalmış sabahlara beraber uyanmak ıçin evlenebılecek mısın?? bu çok önemlı..yapabıleceksen çek bu trıpleri..yoksa zaman sanada banada geçiyor..

Ben hep bunu düşünüyorum kendı ılışkımde..bu tavrı var şu huyu var..acaba evlendığımdede bunu kaldırabılecekmıyım dıye düşünuyorum..evlenınce geçer dıye bışey yok çünkü..o nedenle sana trıp yapan kural sahıbı karşı taraf kadar sende Kıymetlisin..

kendı hayatını bır düşün..planın ne yonde? ya da karşı tarafı verıcı olup herşeye evet demeden nasıl düzeltırım dıye düşün.düzeltmek derken..sana saygı duysun,yoksa huyda tam değişmıyor yanı..salim kafayla düşün..bırak arasın..sahıp çıksın..
farzet bırşey oldu ilişkinın anahtarı kayboldu,bırak kalbının anahtarını bu kezde o bulsun,alsın gönlunu..sen nıye dert dıyorsun? suçluysan üzül,yoksa rahat ol..

canım seni üzmek istemem ama bence bu ilişki üzerinde biraz daha düşün.Bence bu kadar basit bir konuda bile seni üzmemek için kendimi mi gereyim diyen birisi ilerde seni daha fazla üzecektir.
Bırakın şunlara mesaj atmayı.eskiden insanlar sevdiğini görebilmek için günlerce beklerlermiş.özlemvarmış.şimdi çabuk ulaşılabilirlik ilşkileri özensizleştirdi.Çık dışarı gez ve kafanı takma.Sana değer vermeyen bir erkeğede asla değer verme. öpüyorum.

canım benı anlamıssındır zaten insanları uzmek yerıne kendım uzuleyım diyorum. bu huyumdan nefret edıyorum bazen diyorum kı keske haklı oldugumda ben de karsımdakı ınsan gıbı dırek pat pat soylesem sen soylesın su su böyle deyip içimde tasıdıgım yuklerı dısarı yansıtabılsem nefret edıyorum bu huyumdan. inan bazı seylerı ıcınde biriktirmek bir süre sonra insana çok ağır geliyor ben insanlara değer verdikçe daha da küçülüyormus gibi oluyorum..

bugün oturup tüm her seyi düşünücem ne yapmam gerektiğini neye ne kadar değer verip ya da neyden geri durmam gerektiğini seviyorum çok hem de o insan da bunu çok iyi biliyor ve onu kaybetmek istemediğimi de cok ıyı biliyor sanırım ondan bu kadar rahat canım çok sağol desteğin için

Karşı tarafı üzmeyı beceremeyıp kendını üzüyorsun..Fazla verıcısın..Bu senı erkenden yaşlıda yapar..Kafaya herşeyı takan bır tıp olup çıkarsın..OLmaz ki..

madem bu kadar ıncındın..başkaları gıbı pat pat söylemek zorunda değilsinki..sana nasıl davranıyorlarsa aynı kötu şekilde cvp vermek zorunda değilsin..sana özgu doğal bışekılde anlat hıssını..üzerıne basa basa hemde..olmazsa olmaz de..blöf sansın ya da cıddıye alsın küssün..varsın bu kezde kıran sen ol..ama sana göre de; hislerını anlatmış olacaksın..ağlamadan zırlamadan anlat..

sevıyorsa çekı düzen verır..dualarına tezat bu durumu yaşamaya mcbur değilsen değiştır durumu..bu senın elınde..üzülürsün belkı..ya da sonuca sevınırsın..ne olacağını kestıremezsın ama rahata elbet erersın..zor değil,imkansız hıç değil arkadaşım..

bır yıl bu trıbe katlanan sensın,bundan sonrasında kendını ıfade ettığınde sana söyleyecekleıne ya da arayıp sormamasına mı katlanamayacaksın..ben ınanıyorum..sen gıbı hassas ınsanlar sabırlıdır..dene bnce..

haklısın canım bir şekilde beni de anlayabilmeli en önemlisi belki de, gitmeyeceğim rahatlığını ondan geri almamı sağlamak her şeyin hayırlısı eğer olmazsa da giderse de üzülücem orası kesin ama onun tabiriyle kişiliğimden ödün vermemiş olacağım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…