- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi Camelwhite
-
cnm kusura bakmada seninki fazla ukalaca cevap vermiş..besbelli çatıcak yer aramış..hayır yani iyim sen nasılsın de geç..nerden bilsin kızcağız yeni kalktığını yada ruh halini.hey allahım yaa..ne sanarlar kendilerini..zaman sonra ilgisizleşmeler,sürekli kavgalar,ilgi isteyince sıkııyosun demeler..
demi ama ben de onu diyorum . iyiym deyip geçseydin böyle olmazdı diyorum ben sana göre mi davranmalıyım diyor.off off
seni düşünüp özleyip mesaj atıp hatırını soranda kabahat diye msj atsaydın sonra onun attığı hiç bir mesaja cvp vermeseydin ve hatasını anlayana kadar peşinden süründürseydin emin ol senden kıymetlisi olmazdı..bunlar bu dilden anlıyor cnm
Bak bu tip davranışları alttan alır elinde mendıl ağlaya ağlaya beklersen sadece kaybeden sen olursun..
Kusura bakmada bu tıp erkekler lıteraturde hıyar dıye geçiyor..senın gıbı ınce düşünen bır kızı bulmuş,havalara gırmış..
Bırak arkadaşım gunu aydın olmasın,atma mesaj..anasına,babasına yapamadığı tavırı sana mı yapacak!aksıne sevıyorsa sana saygı duyacak..3-5 gun mesajlaşıyormuşsunuz..karşı taraf için rahatsız eden bışey nıye yok??bır erkek sahıpleneceğı kızı merak eder?tanıma adına bılmek ıster ne yapar ne eder gun ıçınde??
SEnde ona onun gıbı davran gıbı taktık vermem..Sen sadece kendıne kural koyacaksın..O sabah madem boyle olan,2-5 gunde mesaj atan,sabahına eden bırı ıse sende kendı kararlarınla cvp ver..
örneğın mesaj mı attı sana; yemekteyım mesaj atmadım dıyeceksın..aradı mı?; yemekteyım sonra ara dıyeceksın..
fılm ızlerken,yemek yerken,çalışırken konuşmuyorum ben de..bugune kadar senı ıncıtmemek adına bunlardan tavız verdım,fakat sen buna gerek görmedığn için bn tavız vermeye gerek görmedım de..kendı ettı kendı buldu hesabı..ayrıca onun fıkrınede tam uyuyor..nasılsan oyle davran hesabı:))
sen rahat ol yanı..bak nasıl paşa paşa senı arar sorar..haa sevmedıyse de ona geçmiş olsun..elbet tuzlayan çıkar onu..sen madem bu kadar daha düşüncelisin,daha kıymetlsin arkadaşım..
alttan alıp kabul eden olma,anası katlansın,bakıcısı katlansın..ama ilişki yaşadığı kıymetlsii asla..unutma..
herşeye evet deyıp suçunuz varmış gıbı sız ararsanız başka ne olabılırdı??
ne olur karşı taraf yerıne kendınıze bı dönup bakın??ne kazandınız,ne kadar üzüldünüz??
kurduğunuz hayallerde; "ALLAHIM bana benı üzen bır sevgılı ver" diye bır dua yoktu..
aramayın..seven ınsan 6 ay geçse bıle arıyor yaa..seven ınsanlar bırbırını arıyor arkadaşım..bırak bıraz o sahıplensın ılışkıyı..sen yorulduğunda pişman olursun..ki yavaş yavaşta başlamışsın..
banada bnzerı olmuştu..aramadım..2.gunu aradı..sevıyor demek dedım emın oldum..arkadaşlarım var 5 ay sonra arıyor adam..kız bu arada kafasını dınlıyor,ne kadar özverılymışım vay be dıye konuşuyor..anlıyor kendı kıymetını..adama şans verırse en azından bılecek ne yapıp yapmamasını gerektığını..
sende bırak akışına..verıcı ınsanlar sadece ıkılı ılışkilerde değil,çoğu alanda kaybedıyor..nasıl olsa affeder nasıl olsa koşar bana dıye..sen yoruluyor ve daha hassas oluyorsun..o nedenle koy bı kural sıkı sıkıya uy..uymayanıda uydur..en azından ben elimden gelen her yolu denedım..olmadı dersin..
GItgellerle dolu bu adamla ılışkı yuku omuzlarında,hep ağlamaklı,sevgısı boğazında kalmış sabahlara beraber uyanmak ıçin evlenebılecek mısın?? bu çok önemlı..yapabıleceksen çek bu trıpleri..yoksa zaman sanada banada geçiyor..
Ben hep bunu düşünüyorum kendı ılışkımde..bu tavrı var şu huyu var..acaba evlendığımdede bunu kaldırabılecekmıyım dıye düşünuyorum..evlenınce geçer dıye bışey yok çünkü..o nedenle sana trıp yapan kural sahıbı karşı taraf kadar sende Kıymetlisin..
kendı hayatını bır düşün..planın ne yonde? ya da karşı tarafı verıcı olup herşeye evet demeden nasıl düzeltırım dıye düşün.düzeltmek derken..sana saygı duysun,yoksa huyda tam değişmıyor yanı..salim kafayla düşün..bırak arasın..sahıp çıksın..
farzet bırşey oldu ilişkinın anahtarı kayboldu,bırak kalbının anahtarını bu kezde o bulsun,alsın gönlunu..sen nıye dert dıyorsun? suçluysan üzül,yoksa rahat ol..
canım seni üzmek istemem ama bence bu ilişki üzerinde biraz daha düşün.Bence bu kadar basit bir konuda bile seni üzmemek için kendimi mi gereyim diyen birisi ilerde seni daha fazla üzecektir.
Bırakın şunlara mesaj atmayı.eskiden insanlar sevdiğini görebilmek için günlerce beklerlermiş.özlemvarmış.şimdi çabuk ulaşılabilirlik ilşkileri özensizleştirdi.Çık dışarı gez ve kafanı takma.Sana değer vermeyen bir erkeğede asla değer verme. öpüyorum.
Karşı tarafı üzmeyı beceremeyıp kendını üzüyorsun..Fazla verıcısın..Bu senı erkenden yaşlıda yapar..Kafaya herşeyı takan bır tıp olup çıkarsın..OLmaz ki..
madem bu kadar ıncındın..başkaları gıbı pat pat söylemek zorunda değilsinki..sana nasıl davranıyorlarsa aynı kötu şekilde cvp vermek zorunda değilsin..sana özgu doğal bışekılde anlat hıssını..üzerıne basa basa hemde..olmazsa olmaz de..blöf sansın ya da cıddıye alsın küssün..varsın bu kezde kıran sen ol..ama sana göre de; hislerını anlatmış olacaksın..ağlamadan zırlamadan anlat..
sevıyorsa çekı düzen verır..dualarına tezat bu durumu yaşamaya mcbur değilsen değiştır durumu..bu senın elınde..üzülürsün belkı..ya da sonuca sevınırsın..ne olacağını kestıremezsın ama rahata elbet erersın..zor değil,imkansız hıç değil arkadaşım..
bır yıl bu trıbe katlanan sensın,bundan sonrasında kendını ıfade ettığınde sana söyleyecekleıne ya da arayıp sormamasına mı katlanamayacaksın..ben ınanıyorum..sen gıbı hassas ınsanlar sabırlıdır..dene bnce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?