- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
3 ay önce face de ortak arkadaşlarımızdan görup bana mesaj atmıştı. Öyle sohbetimiz başladı ve çıkmaya başladık. Ilk başlar da sürekli yazar benim hakkımda bilgi almak ister ya da onu. Hakkında soru sormamı isterdi sormadigim zaman neden sor muyorsun beni merak etmiyor musun derdi. Bir gün çalışır bir günde boşta. Boş zamanında yarım saatte olsa bana ayirirdi ilk ay tabi !sonrasinda görüşmeler azaldı . Haftada bire düştü . Sorduğumda haftada bir neyin yetmiyor ozleyelim birbirimizi demeye başladı. Mesaj atıyor arada napiyorsun Günaydın falan filan öyle çok mesajda atmiyor . Sonra hergün ben dir dir etmeye başladım . Çünkü bu yaptıklarından çok sıkıldım. Daha fazla dayanamicam bitiriyorum dedim bir kelime bile yazmadan beni face den instgramdan sildi . Iki hafta gorusmedik . Taaa ki bayrama kadar . Bayram da dayanamadım mesaj attım özledim diye . Bütün okuzluklerini unuttum bi an. 3 gündür görüsuyoruz. Yine aynı hiç değişen bişey yok . Odun diyeceğim Hayır değil sene önce instgraminda bir foto paylaşmış sevgilisine evde yemek hazırlamış balonlar hediyeler falan filan . Sorduğumda nerde gördün dedin şaşırdı unutmuş bile orda olduğunu ama sildimi Hayır . Face den ve instgramindan hala engeli kaldirmadi . Engelliylmiyim dedim ayrıldığımzda yapmıştım dedi ama kaldirmadi bile. Bana kizacaksiniz biliyorum. Sadece artık mutlu olmak istiyorum. Yok kimle denemek istesem olmuyor hepsinde ayrı bir sorun . 29 yaşıma geldim . Adam akıllı biri denk gelmedi. Etrafımdaki mutlu çiftleri görünce neden bende mutlu olamıyorum diye isyanlardayim artık.
Şimdi bununla nasıl bir konuşma yapsam . Ne desem nasıl davransam bilmiyorum . Bana bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim
Şimdi bununla nasıl bir konuşma yapsam . Ne desem nasıl davransam bilmiyorum . Bana bu konuda yardımcı olursaniz sevinirim