Odunlaştım! Ne yapmalı? :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi 859
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

859

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2009
228
1
96
Diğer
................................

Son düzenleme:
ben buna odun lasmak dıyemem ama davranıs problemınız olabılır..

iki düşünüp bir konuşcan o zaman, iletişimle alakalı kitaplarda okuyabilirsin, herkes bu yüzden senden uzaklaşmıyordur belkide, bence insanlar oldukları gibi sevilmeli.:hulya:

bence siz yaptığınız hataların farkındasınız biraz kibar olmayı deneyin başarıcağınıza eminim olumunekankayizsmile

Bir kişiye odun denmesi için benim bildiğim duyarsız olmalıdır.
Sinirlerin bozuk olabilir. Eskiden böyle değilsen hangi nedenlerle böyle olduğunu, özeleştirini yapabilirsin.
Seni çok rahatsız ediyorsa yardım alabilirsin bir uzmandan.

Eğer görüşme öncesinde heyecan yapıyorsan bu şekilde davranmana yol açıyordur heycanını yenmeye çalış derim
Kendini frenlemeye çalış ve ilk konuşan sen olma
Daima dik oturman gerektiğini unutmaz ya insa onun gibi bişey işte omuzların çökmeye başlayınca nasıl toparlanırsın
Kelimeler ağzından çıkmadan toparla kafanda öncelikle
Kimsenin söylediğine takılıp kendini üzme derim ayrıca
Son olarak yanında huzursuz olduğun sıkıldığın bunaldığın kısacası yanında olmak istemediğin kişilerle görüşmemeye çalış derim

bişi olmaz canım bende senin gibiydim ters aksi aman derdim ben kendime tahammül edemiyom falan........eşimle tanıştığımızda (eşim aşırı kibar biridir bide) böle çok rahat davranıp konuşmuştum içimden nasıl geliyosa ben olarak yani hiç bozmadan kıvırmadan eşimde benim o doğal içten halime vurulmuş çok garip ama :) ayrıntılı yazsam gülmekten ölürsünüz ....bazısı böyle seviyo demekki birisi bana denk geldi ......zamanla eşimin kibarlığı karşısında bende uyum sağladım ve evrim geçirmiş gibiyim yani bu arada değişir bu tavırların ........bırak seni seven olduğun gibi sevsin çokta abartma tabi :)

Merhaba,
Yaptigin yanlis davranis ve konusmalarin farkinda olman cok guzel. Bazi arkadaslarin dedigi gibi, konusmadan once biraz daha fazla dusuneceksin hepsi bu.
Eger davranislarin insanlar senden kaciracak kadar kotuyse, ben sana "degisme, insanlar seni oldugun gibi sevmeli" demek istemiyorum. Sonucta toplum icinde yasiyoruz, herkes paldir kuldur, kaba davranirsa ne olur bu toplumun hali? Herkes kendine ceki duzen verip oyle insan icine cikmali bence.
Bende de var biraz kabalik. Acik sozlu olacam diye agzima geleni soyledigim, kirdigim oluyor. Ama sonra hep "keske demeseydim, ya da bu sekilde demeseydim, agir oldu" diye pisman oluyorum. Ikimiz de 2 dusunerek konussak iyi olur :)

kibar olupta sahte olmaktansa odun gibi ol ama orjinal ol maskeli insanlarıda ben sevmiyorum

hani zoraki kibar oluşları kibar konuşmaları bende bundan pek hoşlanmıyorum
sen normalsinde etrafdakinler yapmacık benceonlara dikkat et

bu odunluk deillkii.sadece çok doğalsınn.olduğunn gibi dawranmakk en güseliii.ama ortamını ayarlamakk önemli bi ayrıntıı.her yerde her durumdaa doğal olmakk göze batabilio bazenn

erkeksi davranislarin var anlasilan degistirmeye calis olmuyorsa piskolojik yardim almayi dene altinda mutlaka birsey yatiyordur erkekler canini yakicak diye korkuyor olabilirmisin ?

niye bu kadar takıyorsun ki kafana sahte değilsin yapmacık değilsin bence seni isteyen beğenende böyle beğensin

Kuzum odun felan değilsin!! Bende Konyadayım istersen bi ara buluşalım dertleşiriz :)))))

durun durun durun ben yanlıs ifade etmisim kendimi..odun derken kaba saba patavatsız degilimm..aksine konuşmama düşünceme bayılır herkess yerli yerinde düzgün kelimelerle özgüvenle konuşurumm...odunluktan kastettigim duygusuzluk,ruhsuzluk,aşırı kararlılıkk..eskiden gözüme batmazdı dedigim gibi farkında olmuyorum zaten ama herkes 'odunsun yaaa' demeye baslayınca ister istemez farkediyorum...yorumlarınız için çooookkk teşekkür ederim bu aradaaa...

Son düzenleme:

evett bu olabilir iştee...bu şekilde 2-3 örnek var çünkü hayatımdaa =) dikkat edecegm cok tesekkrleerr

haklısınız valla olumunekankayizsmile

bende odunum boşver en rahatı.
zoraki kibarlardan da cidden nefret ederim. açık sözlü olmak en iyisi.
zaten çounlukla erkek olcakmışım da yanlışl olmuşum gibime gelir

bende odunum boşver en rahatı.
zoraki kibarlardan da cidden nefret ederim. açık sözlü olmak en iyisi.
zaten çounlukla erkek olcakmışım da yanlışl olmuşum gibime gelir

evettt acık sözlülük en güzeli de insanlar korkuyor artık yaa akannehir

tabiri caizse erkek gibi kızmışsın bu kötü bişi degil allah bilir sen düşündügünü pat diyede söylüyorsundur çok severim böle huylu kızları başları kolay kolay belaya girmez kendilerini korumayı iyi bilirlerolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…