odunluk tembellik bizimkinde ne ararsan var ):

Canım benim, ben diğer yorumlardaki gibi düşünmüyorum, sonuçta burada bu konuyu açıyorsan belli ki ayrılmayı değerlendirmişsin ama ayrılmak istemiyorsun çünkü seviyorsun belli, bizden fikir istediğine göre... "Salla gitsin boşver bırak" demek kolay, ama bence bir insan çok seviyorsa çaba harcamaya değer o ilişki, bence umudunu yitirme. Ayrıca erkek arkadaşın bunalımda olabilir. Ben psikolog değilim ama anlattıklarına bakılırsa sevgilin depresyona girmiş gibi gözüküyor. Ama bu geçici bir bunalım dönemi olabilir, herkesin dönem dönem başına gelebilir, hemen bırakıp ayrılmak mı gerek bu durumda o kişiden yani? Bence pes etmemeli ve ilişkide yapıcı olmaya çalışıp onun yanında olduğunu hissettirmelisin. Belki onu hayata sarılması için motive edersen bu bunalım halinden sıyrılıp davranışlarını değiştirebilir.

canım teşekkür ederim her iki düşünceni de paylaştığın için :16:
herkesin düşüncesi önemli benim için ben her yorumu okuyup kendi kendime düşünüyorum
zaman zaman bazı yorumlardan çok etkilendiğim de oluyor tabiiki ama herkes kendi yaşadığı durumu bilir bende kendi durumumu da katıp değerlendirmeye alıyorum bazı şeyleri
ama pozitif yorumlar her zaman için daha iyi geliyor insana buda bir gerçek :71:

Eğer sevginiz tükenmişse, iki yıldır çaba harcıyorsunuz düzelsin diye, onda da çaba yok.Evlide değilsiniz neden uğraşıyorsunuz ki ?

Ama kalbinizi yokladığınızda sevdiğinizi hissediyorsanız, bu bunalımlı durumundan kaynaklandığını düşünün ve ilgiyi her zamankinden fazla ilgiyi siz gösterin ona, beklemeyin ta ki ayağa kalkana kadar sevdiğiniz.

Bazı dönemler insan düşer, kalkamaz; eğer bu onun huyu değilse, değerlendirmeniz bu yöndeyse, öncesinde sizi mutlu ettiyse çabaya değer.

Son düzenleme:
Eğer sevginiz tükenmişse, iki yıldır çaba harcıyorsunuz düzelsin diye, onda da çaba yok.Evlide değilsiniz neden uğraşıyorsunuz ki ?

Ama kalbinizi yokladığınızda sevdiğinizi hissediyorsanız, bu bunalımlı durumundan kaynaklandığını düşünün ve ilgiyi her zamankinden fazla ilgiyi siz gösterin ona, beklemeyin ta ki ayağa kalkana kadar sevdiğiniz.

Bazı dönemler insan düşer, kalkamaz; eğer bu onun huyu değilse, değerlendirmeniz bu yöndeyse, öncesinde sizi mutlu ettiyse çabaya değer.

teşekkür ederim..

Canım bence otur düsün artı ve eksi yonlerıni. rahatına duskun bırımı ? İlerde ıyı bır is buldugunda bırakrmı ? Sen sevıyorsun belli ama sen romantıklık bekleme cunku bı ınsan romantık deglse sonradan romantık olamıyor:)

Canım bence otur düsün artı ve eksi yonlerıni. rahatına duskun bırımı ? İlerde ıyı bır is buldugunda bırakrmı ? Sen sevıyorsun belli ama sen romantıklık bekleme cunku bı ınsan romantık deglse sonradan romantık olamıyor:)

düşünüyorum sanırım depresyonda gerçekten bu ara
kendini bana karşı mahçup hissettiğini söylemeye başladı bana karşı yüzü yokmuş beni hayal kırıklığına uğrattığı için..
bide aramız bozuk diye bana kocaman bi ayı almış içine de mektup yazıp koymuş romantik değilsin dedim diye:26:
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim :1:

Back
X