• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Odunluk Yaptım

Güldüm, ben de aynı şeyi sevgililer gününde yapmıştım ve rezil olmuştum. En iyisi küçük de olsa bir şey almak, ayıp olmasın:KK39:

unuttugunuz ve mahcup oldugunuz icin aldiginiz direk belli olur :) bence söyleyin direk öyle bir adetinizin olmadigini ve almayin. Aradan bir süre gectikten sonra ( 15 gün 1 ay siz karar verin ) hic sebepsiz yere bir hediye alin sasirtin :) önemli olan özel günde degil özel olmayan günlerde bile sasirtabilmektir :)

Merhabalar. Benim 3 aylık bir ilişkim var güzel giden. Benim öyle çok hediyeleşmek gibi adetlerim yoktur. Bu nedenle yılbaşında kimseye hediye almadım hediyeleşmedim. Keşke alsaydım. Erkek arkadaşım bana pahalı bir parfüm almış ve ben çok utandım bu durum karşısında. Keşke küçük bir şeyde olsa almış olsaydım. Sizce çok kırılmış mıdır? Mimik olarak falan hiç yüzü düşmedi suratı asılmadı ama bozulmuştur bence. Sizce telafi etmek için ne yapmalıyım. Lütfen fikir verin. Yarın hediye alıp vermeyi düşünüyorum saçma mı olur size?
ooohhh iyi yapmışsın
alma sakın daha kıymetli olursun rahat ol, biz zamanında aldık noldu, kamyonla gelen güllerin şimdi dikeni yok anacım.
kızlar geri durun birazki herşeyi hemen tüketmeyin, taze kalsın ilişki ok tatlım :)

Resminizin olduğu bir karta komik bir dille hediye almadığın için özür dilediğini yazan bir not verebilirsin, ilerde bakıp gülersiniz inşallah. Bir de arkadaşların dediği gibi kurabiye kek filan güzel öneri bence

unuttugunuz ve mahcup oldugunuz icin aldiginiz direk belli olur :) bence söyleyin direk öyle bir adetinizin olmadigini ve almayin. Aradan bir süre gectikten sonra ( 15 gün 1 ay siz karar verin ) hic sebepsiz yere bir hediye alin sasirtin :) önemli olan özel günde degil özel olmayan günlerde bile sasirtabilmektir :)
hatta kıyas yaptığıma da düşünür belki :/ inanılmaz kararsızım. Vicdanım 2 3 hafta bekler mi onu bilmiyorum şimdi alıp veresim var o derece :KK48:

Ilk zamanlar böyle ayrıntılara daha çok dikkat ediyor insan:D kendin atkı falan örebilrsin manevi istiyorsan yada kurabiye falan da güzel fikir

Unutmuşsun zaten şimdi o aldı diye telafi etmek gibi bişey olur,çok da kasma insanlık hali,bende arada unuturum:oops:
Manevi bişeyler yapabilirsin el emeği,onun yanında ihtiyacı olan bişey alabilirsin :KK54:

hatta kıyas yaptığıma da düşünür belki :/ inanılmaz kararsızım. Vicdanım 2 3 hafta bekler mi onu bilmiyorum şimdi alıp veresim var o derece :KK48:

bilirim o sabirsiz tavirlari saniysinde elinde olsa verirdin hatta cantana bile bakmis olabilirsin o derece :KK48: ama beklemeni öneririm sabir iyidir ::KK52:

Bence biraz zaman geçmeli. Sanki hediyenin karşılığını vermiş gibi olacaksınız.
Biraz zaman geçtiğinde "içimden geldi" dersiniz.

ooohhh iyi yapmışsın
alma sakın daha kıymetli olursun rahat ol, biz zamanında aldık noldu, kamyonla gelen güllerin şimdi dikeni yok anacım.
kızlar geri durun birazki herşeyi hemen tüketmeyin, taze kalsın ilişki ok tatlım :)

öyle mi dersin. bu aldığı ilk hediye hiç birinci ay ikinci ay kutlamadık bile o yüzden ben de hediyeleşmeyiz diye düşünmüştüm yanlış düşünmüşüm :D

Resminizin olduğu bir karta komik bir dille hediye almadığın için özür dilediğini yazan bir not verebilirsin, ilerde bakıp gülersiniz inşallah. Bir de arkadaşların dediği gibi kurabiye kek filan güzel öneri bence
evet hediye alırsam böyle bir not tatlı olabilir hala kararsızım alıp almamakta ama o_O
Yani mahcup olman gerek zaten...olmazsan iyice odunluk yapmis olursun:) ama büyütme bu kadar. Cok takinti yapma da .
Sevgililer gününde de alirsin birşey. Boyle böyle zaman geceee

tam odunum zaten :110:14 şubat aslında az kaldı para biriktirip güzel bişey mi alsam direk 14 şubatta vermek üzere kafam çok karışık :KK53:

Back
X