- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi matteroftime
....
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir şey alma mı diyorsun yani :/sevgililer gününde telafi edersin
al bencebir şey alma mı diyorsun yani :/
kurabiye güzel fikirmiş :) orası öyle tabi de mahçup oldum biraz açıkçasıYap güzel güzel kurabiyeler.. Yanina da kis geldi bir atki bere eldiven al.. Sicacik bir gülüş ve öpücük.. Yetmez mi yani.. Gonulleriniz bir olsun yeterr be canim
bence de , peki önerin var mıal bence
ooohhh iyi yapmışsınMerhabalar. Benim 3 aylık bir ilişkim var güzel giden. Benim öyle çok hediyeleşmek gibi adetlerim yoktur. Bu nedenle yılbaşında kimseye hediye almadım hediyeleşmedim. Keşke alsaydım. Erkek arkadaşım bana pahalı bir parfüm almış ve ben çok utandım bu durum karşısında. Keşke küçük bir şeyde olsa almış olsaydım. Sizce çok kırılmış mıdır? Mimik olarak falan hiç yüzü düşmedi suratı asılmadı ama bozulmuştur bence. Sizce telafi etmek için ne yapmalıyım. Lütfen fikir verin. Yarın hediye alıp vermeyi düşünüyorum saçma mı olur size?
kurabiye güzel fikirmiş :) orası öyle tabi de mahçup oldum biraz açıkçası
hatta kıyas yaptığıma da düşünür belki :/ inanılmaz kararsızım. Vicdanım 2 3 hafta bekler mi onu bilmiyorum şimdi alıp veresim var o dereceunuttugunuz ve mahcup oldugunuz icin aldiginiz direk belli olur :) bence söyleyin direk öyle bir adetinizin olmadigini ve almayin. Aradan bir süre gectikten sonra ( 15 gün 1 ay siz karar verin ) hic sebepsiz yere bir hediye alin sasirtin :) önemli olan özel günde degil özel olmayan günlerde bile sasirtabilmektir :)
hatta kıyas yaptığıma da düşünür belki :/ inanılmaz kararsızım. Vicdanım 2 3 hafta bekler mi onu bilmiyorum şimdi alıp veresim var o derece![]()
ooohhh iyi yapmışsın
alma sakın daha kıymetli olursun rahat ol, biz zamanında aldık noldu, kamyonla gelen güllerin şimdi dikeni yok anacım.
kızlar geri durun birazki herşeyi hemen tüketmeyin, taze kalsın ilişki ok tatlım :)
evet hediye alırsam böyle bir not tatlı olabilir hala kararsızım alıp almamakta amaResminizin olduğu bir karta komik bir dille hediye almadığın için özür dilediğini yazan bir not verebilirsin, ilerde bakıp gülersiniz inşallah. Bir de arkadaşların dediği gibi kurabiye kek filan güzel öneri bence
Yani mahcup olman gerek zaten...olmazsan iyice odunluk yapmis olursun:) ama büyütme bu kadar. Cok takinti yapma da .
Sevgililer gününde de alirsin birşey. Boyle böyle zaman geceee