of hepsi mi boyle ya? bence asla affetme devami gelir.. gerci bole diye diye de kimse kalmio geriye evlencek ama
( ben onu seviyorum oda yanında arkadası falan kac kere sevdıgını soyledı bısey yapmadım falan fılan offf tamam kapattık konuyu belkı ama ıcım el vermıyo nasıl dıyorum ya neden neden yapar bı erkek bunu nıye ya sebep ne. sebep bellı dıyo afedersınız bi iş becermek ıcın dıyo bıde deli olcam yaa
( ben onu seviyorum oda yanında arkadası falan kac kere sevdıgını soyledı bısey yapmadım falan fılan offf tamam kapattık konuyu belkı ama ıcım el vermıyo nasıl dıyorum ya neden neden yapar bı erkek bunu nıye ya sebep ne. sebep bellı dıyo afedersınız bi iş becermek ıcın dıyo bıde deli olcam yaa
hepsımi boyle ?
cok net bırı ya yaptık tamam bı daha olmaz dıyorum uzatma artık ne yapmamı ıstıyon ayrılmakmı ıstıyon dıyo hemen bende ayrılıgı bole basıt goren bırı degılım of ne bılım
Bence aldatma asla affedilmemesi gereken bir konu...
Çünkü affettiğin zaman tekrar aldatma yolunu vermiş oluyorsun...
Her zaman derim aldatmayı affetmek, gel beni tekrar aldat demektir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?