of ben ne diyim ya aldattı beni

eee yuh diyorum başka bir şey demiyorum. yani bu adamı hala seviyorsanız sizede pes diyorum. bu ne iğrenç bir cümledir. bu nasıl bir karaktersizliktir..
yani ona göre biriyle cinsellik yaşamak doğal ,siz varken.... tabi nede olsa ayrı şehirlerdeymişsimiz ya.(bunuda söylemiş )
hemen yolllll verin hemen....... adamın kanında aldatma virüsleri dolaşıp duruyor. bugün yada yarın bunu devamlı yaşayacaksınız....

Erkek olması bazı şeyleri özgürce yapabilceği anlamına gelmiyor. Zamanında deli gibi aşık olduğum adam telefonda bana "Sen benle yapamazsın benim ihtiyaçlarım var aldatırım." dediği anda bitti gözümde bidaha ne yüzünü gördüm ne sesini duydum adı batsın! Seviyor olman gururunu ayaklar altına aldırmanı gerektirmiyor. Bir an önce kurtul bu kişiliği oturmamış insandan. Adamın kendine saygısı yok ki sana olsun! Sevgiliyken bunu yapan evlendiğinde hayatını cehenneme çevirir. Çok pişman olursun arkadaşım. En büyük suçlu kendisi ama seni suçlu psikolojisine sokmak istiyor ve kendini haklı görüyor. Ayrılmak için bundan geçerli başka bir sebep olamaz. Ortadaki durum iğrençlik, rezillik, basitlik..

her erkek yapmaz..
üstelik savunması çok çok kötü..
özrü kabahatinden büyük derler ya öyle.
ben olsam affetmezdim.
ayrılmak senin için çok ciddi bir durum olabilr. ama karşılaştığın şey zaten durumların en ciddisi...

erkeklerin köküne kıran düşmedi bildiğim kadarıyla,sizi aldatmış ve ve o kadar saçma hatta iğrenç bir de neden sunmuş birini bir kadın nasıl affeder,hadi affetti bundan sonra yine yapacak mı endişesiyle bu ilişki nasıl devam eder??bu kadar basit olmamalı..
saygı yoksa sevgi de anlamsız..
ben olsam dakka durmam yanında!!!!!!!

Son düzenleme:
yani bide gerekce gostermis yaptigina.. demekki o is size olan sevgi ve saygisindan daha onemli onun icin.. bilmiyorum ama seviyosa sizi sabredecekti, o zaman ayri sehirlerde iliski yasayan herkes kendi yasadigi yerden ek flort edinsin gezme tozma ve bilimum ihtiyaclari karsilamak icin.. sizin karariniz elbette.. umarim dogru olani yaparsiniz..

Hepsimi böyle diye sormussunuzda...

Aldatan erkegi affeden Bayanlar oldugu sürece, evet devam edecek bu böyle...

Ve yine Evet, ilk firsatta YINE YAPACAK!

Burda ve çevremde gördüğüm kadarıyla kadınlar ancak kocasını yada sevgilisini gözüyle bir yatakta gördüğü zaman "aa beni aldattı" diyip ayrılabilecek duruma gelmişler..

Neden illaki gözle görmemiz gerekiyor bu durumu? nette aldatılan kadınlar, eski sevgilisinin resimlerini aramalarını gören kadınlar neyi bekliyor?

birileride çıkıp, sen bekarsın öyle kolay bırakılmaz boşanılmaz diyor.. ya adam ne güzel kolaycacık aldatıyo ya işte.. kadın neden kolaycacık vazgeçemiyo. bu kadar zayıfmıyız biz?

affetmekle ve uzatmamakla ikinci aldatılmanında yolunu açmış oldunuz.iki seçeneğiniz vardı birincisi net bir tavırla ayrılıp arkanıza bakmamak ikinciside madem onsuz olamıyorsunuz önce bu durumu sindiremediğiniz için ayrılırdınız baktınız çok mücadele ediyor sizi tekrar kazanmak için akla karayı seçiyor ozaman yavaş yavaş affederdiniz süründürerek ama.

Evet aynen sana katılıyorum canım.Biz kadınlar konuşmaya gelince ''Erkeklerle eşitiz diyoruz'' ama iş icraata gelince erkekler olmadan yaşayamıyoruz tek başımıza.Elimiz ayagımız tutuyorsa dul bir kadın olarak da tek basımıza yaşayabiliriz.İlla birileri cıkıp aklınca akıl veriyor ''Senin colugun cocugun var erkegin elinin kiridir, dul bir kadın olarak yaşamak zordur,bekara karı boşamak kolaydır'' diyor sonra biz kadınlar hep sinmeyi sineye cekmeyi tercih ediyoruz.Sonra kocalarımızın da bize saygısı kalmıyor ozaman.İstedigimi yapabilirim nasılsa eli mahkum gidemez diyorlar.
Ben bekar degilim benim icin de yuvamı yıkmak kolay degil ama aldatma konusunda en ufak bir sey yaşarsam orda biter.Allah korusun Allah kimsenin başına vermesin genede

canım söylediklerin pratikte doğru ama uygulamada o kadar kolay olmuyo.kadınların ülkemizde bir çok kadın kocasının parasıyla yaşıyo ekonomik bağımsızlığı yok dolayısıyla ayrılmayı göze alamıyo cahillik desen bini bin para haklarını bilmiyo ve birde birçok aile kefenle geri dönersin mantığını taşıyo hala ve bu kadınların mecburen aldatılmayı sindirmesine sebep oluyo.sanmıyorumki hiçbir kadın bu durumu isteyerek kabullensin ama olmuyo işte keşke aykları üstünde durmayı bilseler

tamam dediğin doğru haklısın. ama burada gördüğüm kadınların çogu çalışıyo ve ekonomik özgürlükleri olan kültürlü kadınlar. onlar neden kabulleniyorki? sırf çocuk için bana inandırıcı gelmiyor. acaba gizli bir rekabetemi giriliyor? benden dahamı güzel gibi? bu yüzden mi hırs yapılıyor? konu sahibi arkadaşımıza sevgilisi "konu belii bi iş becermek" gibi çok çirkin bir savunma yapmış ve arkadaşımız içim el vermiyor seviyorum demekle offlamakla pufflamakla yetinmiş. Hiçmi kadınlık gurumuz yok bizim? Erkek seninle bişey yaşayamıyorum ama yaşayana kadar bunları tolera et demeye getirmiş.. Ve kız bunu kabullenmiş susmuş , üzülüyo ama sadece kendini üzüyo. adama göre hayat rengarenk devam ediyo.. neden buna izin veriyoruz?

buna çok benzerini ben yaşadım. dün konu açmıştım bununla ilgili. o kızların önemli olmadığını, sadece can sıkıntısından olduğunu falan söylüyorsa yaşadığımız şey aynısı olcak sanırım...

insanı gerçekten çok üzen bir şey. ben böyle şeylere gerek duymazken neden o duyuyor diyor insan.

ben bana yakınlaşmaya çalışan tüm erkekleri bir şekilde egale ederken ve kimseye bakamazken, o nasıl bakıyor? nasıl yapıyor? nasıl güvenebilirim ki artık, ayrılsam mı ayrılmasam mı? böyle böyle kendimizi delirtiyoruz.

çevremdeki ilişkilere bakıyorum. hemen hepsinde erkeklerin böyle vukuatları olmuş, herkes birbirine böyle yaptıysa kesinlikle ayrıl diyor ama bakıyorsun 10 ilişkiden nerdeyse 8'inde erkekler internetten kızlarla konuşuyor. kimi kendisini göstererek, kimi göstermeyerek...

özellikle uzun süreli ilişkilerde!! benim teyzem ingilterede psikoloji okudu. ben onunla da konuştum bu konuyu. sevgiyle alakasının olmadığını düşünüyor kendisi. erkeklerin erkeklik egosu malum, her yaşta ve her durumda kadınlar tarafından beğenilmek istiyorlar. internet de bir nevi hala beğenildiklerini kendilerine kanıtlama ve ego tatmini imkanı sunuyor onlara.

tabi bu bizleri çok yaralıyor. o kızlarla gerçek hayatta hiç görüşmeyecek olsa da, telefon numaralarını bile almasa da. her ne kadar sanal da olsa, bizleri yıpratıyor. erkeklere sorsan, bunda bir şey yok.

herneyse, çook uzattım canım. ben bu konu yüzünden aylardır sıkıntıdayım. biz de ayrı şehirlerdeyiz. en son dün bir karar verdim, o da şu şekilde oldu. bir ilişkide mutlu olmak için olmalı insan dedim. kafamda bu kadar kuşkular güvensizlik, kalbimde bu kadar ağrı, gözümde gözyaşı oluşturan bir ilişkide olmamaya karar verdim.

erkek arkadaşının bunu neden yaptığını bir kenara bırak ve kendini dinle canım. sen bu konuda ne hissediyorsun ve bunu kaldırabilir misin? çünkü bir daha yapmam diye bir şey yok. yine yapacak. sen bunu normal kabul edebileceksen devam et ilişkine, yok eğer sen de benim halime düşüp sürekli üzülüp kırılacaksan kesinlikle bitir ilişkini. yoksa çok üzülürsün ve senin üzüntün karşındaki erkeğe abartı gelir, yoktan kavga çıkardığınla ilgili suçlanıcaksın bir dahaki sefere. daha sonrakinde artık üzüntünün çok da umursanmadığını göreceksin. böyle böyle yıpranan sen olcaksın, çook üzülceksin ve bir gün sinirle 'artık bitsin!' dediğinde, arkandan ne söylenecek biliyor musun? ''iyi ki ayrıldık, artık beni çok sıkmaya başlamıştı paranoyaklıklarıyla, çok kavga ediyorduk zaten''

acını anlıyorum ve çok üzüldüm. ama emin ol devamı gelecek..

onsuz yapamıyorum nedir ya... ne saçmalık. herkes herşeyi yapar, kimse vazgeçilmez değildir. yıllar süren birliktelik bitmeyecek diye bir şey yok.. geçen yıllar paylaşmışlıklar boynuzları sineye cekme zorunluluğunu vermiyor.. sevgi, evlilik güvenle seni sevdiğine emin olarak, aşk dolu geçtimi güzeldir.. boynuzlu olarak geçirsem de ille de o olsun deniliyorsa ee tabii paşa gönlü bilir kişinin. herkes olaylar karşısında dik durup, karsındakinin kendisini ezmesine mani olacak değil... adam size pişkince bir gerekçe sunuyor, sizde üsteleyince naz yapınca iki lafına tav olacakken ancak gururunuzun oksanmasını beklerken şu cevabı alıyorsunuz ; ne o ayrılmak mı istiyorsun ? ne kadar aşşağılayıcı küçük düşürücü bi durum. demek ki evet istiyorum desen iyi o zaman diyip işine bakacak.. onun gözünde değeriniz buyken, siz hala ne yapmalıyım diye sorun başkalarına sonra birlikteliği devam ettirin, evlenseniz bile muradınıza ermiş olsanızda hep boynuzlu olarak kalın..

hayır madem affedecektin keşke hiç haberin olduğunu belli etmeseydin bari.. adam artık ''nasılsa haberi olmuştu iki ağlar affettiririm kendimi'' deyip yapacağını yapacak belki de..

Canin senin sonun maalesef aldatilmak, evde oturacaksin sonsuza kadar ve hep disarda onu cinsel acidan tatmin edecek birileri olacak. Evde artik camasir , bulasik, yemek hizmetci gibi kullanicak seni. Erkekler genelde temiz saf kiz isterler evde otursun , cunku kendilerini guvende hissederler, cogu kadininda aldatma mevzusu yuzunden bosanamayacagini bildikleri icin disarda bir sevgilileri yada metresleri olur. Sana seviyorum dicektir ama seni cinsel acidan yeterlide gormuyorsa maalesef hep hayatini baska kadinla baylasicaksin. Aradigi herseyi sende bulamiycak cunku sen onun isteklerine cevap veremiceksin zaten istediklerini yapsan senle evlenmezde. Senin gorevin saf temiz kiz olup evde oturmak ona katlanmak ve hizmetcilik yapmak cocuk dogurmak. Allah korusun boyle bir hayattan. Utanmadan acik acik ben bunu yaparimda diyor at tekmeyi gitsin seni sen oldugun icin sevecek birini bul

cok ama cok uzuluyorum ve hıc aklımdan cıkmıyo. hergun dıdıklıyorum. bı daha asla falan fılan dıyıp duruyo. ya bı erkek neden oyun sıtesınde bıle kızları ekleme geregı duyar neden ya

o kadar guzel yazmıssınkı canım.. bız butun gun konusuruz sabahtan geceye kadar msjlasırız ben onun ıcın cok sey yıktım. ve sımdı onun boyle yapması benı mahfedıyo. kaldıramıyorum. 1 hafta sonra yanıma gelecek o zaman ne hıssettıgımı soyleyıp ayrılmayı dusunuyorum

watolinacımm bence kesinlikle bi an once bitirmen gerekiyo biliyorum cok zor ama... cunku bende benzeri bi olaya tanık oldum eger sen affedersen daha fazla yuz bulur zamanla tekrarlar u olayı simdi olmasa 1 sene sonra.. ve sen onunla zaman gecirdikce daha cok baglanırsın ona. bu olayında ustunun kapandıgını sanırsın unutulur gider ama o, sen farketmeden aynı seyi yapmaya devam eder ve bir gun eger onu senden daha cok etkileyen biriyle karsılasırsa senin ne hale dusecegini bile umursamadan gider.. affettiğinle aldatıldıgınla zamanını bos yere harcadıgınla kalırsın biliyorum zor ama bence zararın neresinden donersen kardır affedersen sadece se
nden daha kolay kopmasını saglarsın(ayrılmasa bile bu beni cok seviyo hep affeder mantıgıyla devam eder...) umarım hakkında herseyin hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…