of benim kocam

puffuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
700
494
kizlar ben de bi koca var dusunun ki sabah 5 lere 6 lara kadar mac izleyip aksam uzeri uyanip isine giden sadece kendini dusunen balik tutmaya gider hafta da iki gun geceleri arkadaslariyla baskete giden sabah 4 de 5 de eve gelen.. Umursamaz benim karimin bir yere gittigi yok ya da ne bileyim beraber birsey yaptigimzi bisey yok diye dusunmeyen evle alakali hic biseyle ilgilenmeyen.. ev de eksikgi yoklugu hayatta takip etmeyen sorumsuz bi koca... haftanin 7 gunu calisiyo adam deli oluyorum bi fikir verin nasil adam olcak bu ya da nasil adam edicem ben bunu 2.5 senelik evliyiz henuz hic bi kavgamiz olmadi cok sukur ama biseyler eksik ne yapmaliyim..

Otur karşına al konuş. Böyle evlilik mi olur? Evliliğinizin 35. yılında gibi davranıyor!

2,5 yıldır süregelen birşey eşinde de alışkanlık olmuş.
Nasıl da karım da memnun bekarlık gibi eski hayatıma devam edeyim demiş.
Şimdiye kadar hiç mi demediniz..?
Maşallah senden çok arkadaşlarını görüyor.
hazır ev
yemek önünde
eş isterse yanında
kıyafetler temiz pak
adam yolu bulmuş valla.

birşeyler eksik demişsin evet o da ; KOCAN

Son düzenleme:
Kocam demişsin arkadaşım ama oda arkadaşı gibi olmuş, gerçi insan oda arkadaşını bile daha çok görür.2,5 yıl valla iyi dayanmışsın ben çoktan cayırtıyı kopartmıştım :KK70: :KK70: :KK70: Kankanmıyım ben snein diye :KK11::KK11:

alakasız olacak ama 25yaşından küçük mü eşiniz. çünkü böylesi konularda erkeklerin yaşı hep küçük çıkıyor. istisnalar hariç

burnunu sürttttt..nasıl yaparsın bilmem ama onun kafasına dank ettir konuşmayla olmuyosa...nişanlıykende bu kadar ilgisizmiydi bari

burnunu sürttttt..nasıl yaparsın bilmem ama onun kafasına dank ettir konuşmayla olmuyosa...nişanlıykende bu kadar ilgisizmiydi bari
Elimi ayagimi herseyden cektigim oldu basip ailemin yanina bir ay gittigim oldu nisanliyken uzaktaydik zaten bilemedim ki boyle olcagini ...

2,5 yıldır süregelen birşey eşinde de alışkanlık olmuş.
Nasıl da karım da memnun bekarlık gibi eski hayatıma devam edeyim demiş.
Şimdiye kadar hiç mi demediniz..?
Maşallah senden çok arkadaşlarını görüyor.
hazır ev
yemek önünde
eş isterse yanında
kıyafetler temiz pak
adam yolu bulmuş valla.

birşeyler eksik demişsin evet o da ; KOCAN
dedim tabi ki.. yukari da sabah 5 lere 6 lara kadar disarida demisim yanlis anlasilma olmasin hergun degil spor amacli basket oynamaya hafta da iki gun gittigin de hergun olsa kiyamet koparirim gittigi ortami biliyorum ve de oraya gittiginden eminim boyle muhabbeti olan arkadaslar varsa ve bunu astilarsa bana da anlatsinlar diye soyluyorum

Tepki vermekte biraz daha geç kalırsanız eve bi üçüncü aranıyor diye ikinizden birinin ilan vermesi yakındır.
alakasız olacak ama 25yaşından küçük mü eşiniz. çünkü böylesi konularda erkeklerin yaşı hep küçük çıkıyor. istisnalar hariç
hayir 32 yasin da isin de gucun de bi insan akli basin da bana karsi da ne bir kotu davranmasi ne kisitlamasi yok

kizlar ben de bi koca var dusunun ki sabah 5 lere 6 lara kadar mac izleyip aksam uzeri uyanip isine giden sadece kendini dusunen balik tutmaya gider hafta da iki gun geceleri arkadaslariyla baskete giden sabah 4 de 5 de eve gelen.. Umursamaz benim karimin bir yere gittigi yok ya da ne bileyim beraber birsey yaptigimzi bisey yok diye dusunmeyen evle alakali hic biseyle ilgilenmeyen.. ev de eksikgi yoklugu hayatta takip etmeyen sorumsuz bi koca... haftanin 7 gunu calisiyo adam deli oluyorum bi fikir verin nasil adam olcak bu ya da nasil adam edicem ben bunu 2.5 senelik evliyiz henuz hic bi kavgamiz olmadi cok sukur ama biseyler eksik ne yapmaliyim..
görücü usulü mü evlendiniz?

aaynen oyle cok iyi bi insan hala da seviyorum ama iste son bi kac ayda olan seyler bunlar

Konunuzu gordum yeni oldugum icin hicbisiden anlamiyorum,ozel mesaj yaziyorum =) Ben 1 yillik evliyim. Esim bu sure zarfinda en fazla 5 kez babasiyla beraber basketbol/voleybol oynamaya gitti. Sebebi herhangi bi aktivite yapmak istediginde sanki o aktiviteyle cok ilgileniyormus gibi davraniyorum yada banada ogretsene diyorum. Oda hemen bana sporun detaylarini anlatiyor bu yazda tenis ogreticek, sende kocanla baliga git sanada balik tutmayi ogretsin. Yani canim demek istiyorumki kocan ne seviyorsa sende seviyormus gibi davran cunku bu durumda hem beraber zaman gecirme firsatiniz olur hemde senin onun sevdigi seylerle ilgilenmen bi erkegin hosuna gider. Kocan eve gelmeden cok abartiya kacmadan saclarini yap, makyajini yap, guzel kokular sur, dikkat cekici giyin. Hicbir erkek karisinin guzelligini reddedemez. Bi yere gidecegi zaman tamam hayatim de geldiginde sakin ama sakin bagirma. Yavas yavas kocani eve baglarsin. Insha'ALLAH hakkinda hayirlisi olur. Nacizane fikrim budur canim Sevgiler =)

harikasin:) diger insanlar direk vay soyle vay boyle savunmaya geciyolar cok tesekkur ederim.. baliga gidelim beraber dedim gittim tekne bozuldu bir daha tovbe ettim :) ama geldigin de soruyorum nasil gecti eglendin mi keske korkmasaydim bende gelirdim falan diye kesinlikle kavga cikarmam dedigin gibi sosyal aktiviteleri onun gece dukkani kapattigi icin baskete gece gider 3 5 defa gittim ben de ama cok sikiciii :KK43:( soguk bi yandan tek bayan ben bunaliyorum ama eve geldigin de sorarim kim yendi ter attin mi falan diye... susumden pusumden temizligimden asla taviz vermem ki kendisi de bayiliyo bu huyuma bi kac defa ikaz ettim beraber de birseyler yapalim diye sert bi dille degil tabiki ikimiz de kavgadan anlasmazliktan nefret ederiz

Bence eşinizi alıştırmışsınız böyle olmasına. Zamanında tepkiniz sert bir şekilde olsaydı böyle olmazdı.
Ben adamla evleniyorum adam gidip başkalarıyla eğleniyor, benimle yeterince zaman geçirmiyor ve ben buna nazik bir şekilde kırılmasın diye sakin sakin konuşacağım öyle mi?

Yok arkadaş. Benimle evlendiyse, benimle vakit geçirecek. Benimle balık tutmaya gidecek. Sıkıntısı var ve bunu basket oynayarak atıyorsa benimle birlikte yapabileceği bir aktivite bulacak. Birlikte yüzmeye gidin mesela.

Nereye giderse gitsin takıl peşine. Bir kere gittin tekne bozuldu diye vazgeçiyorsan eşinin böyle olmasına göz yumacaksın. Adam alışmış. Alışmak ölmekten beter derler.

X