Bebek Beslenmesi Of bu gaz sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

temmuzRuzgari

Sevin cunku sevmek en guzel
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
656
216
18
27
Arkadaslar bebegim gazini cikaramiyo zeytinyagi ile sirtini ge karnini ovuyorum azcik faydasi var ama bugun hic agzindan gaz cikarmadi popodan cikardi o yetermi sizce?

Gaz ilacı kullanıyor musun? Ben bio gaia ve zaman zaman nurse harveys şurup kullanıyordum gaz için. Kızım şimdi iki buçuk aylık bio gaiayı bıraktık ama zorlanınca hala nurse harveys kullanıyorum.

Bi de benim kızım da ilk haftalar ağzından gaz çıkaramıyordu uğraşsam da, 40ı çıktıktan sonra ağızdan rahat gaz çıkarmaya başladı.

Zinco bize yaradı 8 saatte bir 3 damla veriyorum ama saat kuruyorum dakik olman lazım ve 3 gun sonra rahatladı hemen rahatlamadı diye burakma bide eczacımız milupanın papatya çayını önerdi ondanda veriyorum ara ara cok ii geldi

gaz için nurse harweys biogia vicol kimyon rezene metsit sam simplex zeytinyağı... kullanmadığım hiç bir ilaç yöntem kalmadı yine çok gazı var yine. ümidinizi kırmak istemiyorum ama 4 5 ay çekeceğiz böyle

Back
X