Of demek istemesemde offff be hayat

Zorzamanlarimdayalnizim

Mutluluk; sende kimsin ?
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
30
15
3
Merhabalar.
Yeni üyeligimle birlikte yeni bir konu aciyorum. Keske boyle bir konu acmak icin sebeplerim olmasa...
Oncelikle uyelik oncesi takiplerime dayanarak bir sey rica edecegim lutfen duygu sömürüsü yaptigimi dusunmeyin cunku burda kimseden birsey istemiyorum size yemin ederim kiii sadece bunu paylasacak kimsem olmadigi icin sadece dertlesmek amaciyla yaziyorum... yorum yapip yapmamak size kalmis ama yine rica ediyorum ki agir yorum yapmayinn..
Bundan aylar oncesinde esimin o kadar guzel giden isleri vardikii hersey yolundaydi tabi.. sonra bize bir kriz vurduki anlatamam.. aylardir dogru duzgun isi yok borclar tepemize kadar birikti alacaklilar istemeye basladi (SONUNA KADAR HAKLARI TABIKI ISTEMEK) ama cebimizde verecek para yok.... aylardir eve dogru duzgun birsey almiyorum (alamiyorum). Surekli patates kizartmasi ve makarna pisiriyorum.. Ki kucuk ogluma kendime ve esimede ihhtiyaclarimizi alamiyorum gecen bayram oglusa bayramlik alamadim ya o koydu bana.. birkac ay sonra ablamin dugunu var ve biz ev kirasini bile veremezken ne hediye alacagim hediyeyi gectim ne giyecegizzz nasil alacagiz.. gercekten hersey sarpa sardi kimseye birsey yapmadik aslinda insallah bir an once duzelir hersey cunku dusunmekten sinir hastasi oldum.. en cok uzuldugum sinirimi elimde olmadan oglumdan ve esimden cikardigim esime birseyde diyemiyorum cunku elinden geleni yapiyor (belkide yapmiyor ) o kadar karisigimki bilmiyorum..

keske hersey eskisi gibi guzel olsa...
Sunu farkettim para varken yanimizda herkes vardi simdi para yok dertlesek kimse yok cok uzuyor beni bu durum cok yalniziz cunku bi annem var oda elinden geleni yapiyor zaten gerisi gercekten bos...
Bir konu gormustum buna benzer bir kisi yorum yapmisti bu kadar zordaysan nasil konu aciyorsun elinde gUzel bir telefonun vardir diye onada degineyim. Kucuk internete giren bir tlefonum var bir kac zaman once 2.el olrak almistim internetede sagolsun ustumuzdeki suriyeli komsunun wifisinden baglaniyorum..( aciklamak istedim)
Sadece yazmak istedim kusura bakmayin uzattiysam..dualarniz yeter yorum yazmasaniz bile....

Evde hiç mi kıyafetin yok. İllaki vardır. Kocanın da bir takım elbisesi vardır. Çocuğa da ayarlarsın bişeler. Ablan durumunu biliyo yani bu durumda senden bilezik isticek hali yok.

Ya para pul hiç önemli değil gerçekten strese sokup kendini sagligindan etme şu dünyada ailen yanında ise Sagliklilarsa inan herseyden ama herseyden çok daha önemli.

Evde hiç mi kıyafetin yok. İllaki vardır. Kocanın da bir takım elbisesi vardır. Çocuğa da ayarlarsın bişeler. Ablan durumunu biliyo yani bu durumda senden bilezik isticek hali yok.
Evet zaten ablamin bir beklentisi yok. Cocuga giydirecek kiyafetler var ama esim ve bana gercekten dugune uygun seyler yok ama insallah duzelir diye umuyorum o vakte kadar ALLAH BUYUKTUR

Cnm seni çok iyi anlıyorum hiçde sömürü yaptığını düşünmüyorum çünkü bizde yaşıyoruz aynı şeyleri şuan dibe batmış durumdayız ama eskiden herşey iyiydi yani zaman zaman oluyor böyşe şeyler bende kendi çapımda tasarruf ediyorum ben çalışıcam ama benim küçük 2 yaşında bakıcak kimsem yok geçe gün kreşi düşğndük hesapladık gider gelenden daha fazla oldu kreşler çok pahalı 3 yaşına kadar beklicez artık sonrada devler kreşine inşalla...

Yani demem oki sende manevi olarak destek olacaksın eşine en azından bende öyle yapıyorum bol bol dua et bolluk bereket duaları akşamları ve gündüzleri vakıa suresini oku inş bu günlerde geçecek hiç merak etmw gönlünü ferah tut

Oğlun kaç yaşında canım krese gidecek yastaysa çalışmayı düşünebilirsin..yada hiç olmadı evde yapabilecrgin işler araştır..bizde şuan sıkıntıdayiz..inşallah yakın zamanda feraha cikarsiniz..ablan durumunu biliyordur bisey demez yani..bir arkadaşın dan falan odunc kiyafet alamazmisin..

Icimi o kadar rahatlattin ki gercekten cok tesekkur ederim insllah yoluna girer hersey ve evet krese birakmak basli basina ciddi bir masraf benimde birakacak kimssem olmadigi icin calisamiyorum

Insallah canim cok tesekkur ederim boyle beni anlayacak insanlarin olmasi gercekten ruhumu rahatlatiyor insan herseyden cok paylasacak birini ariyor sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…