- 7 Nisan 2016
- 750
- 783
- 53
- Konu Sahibi buse smile
-
Ergenlik ile alakası yok. Burda mevzu güven.Ergenlige gerek yok. Direk soyle iste. Hesabin varmis de.
E bence de güven mevzu.Güvenmediği adamla uğraşmasın arkadaşın.Ergenlik ile alakası yok. Burda mevzu güven.
Benden gizli açarsa üstelik benim kullanmamı istemeden açmışsa benimde sahte hesapla güven testi yapmam normaldir.Sosyal medya hesabı açmak ya da açmamak gibi basit bir kararı bile sevgililerinizin onayına tabi tutarsanız başınıza her şey gelir.
Arayıp sormak yerine sahte hesapla güven testi yapmak da şahane olmuş.
Emrenin hatunuE yalan söylemiş işte varmış hesabı.
Denesen ne olacak neticede yüzüne vurup ayrılacak mısın?
*Ayrıca of instagram of değil of emre of olmalıydı başlık. İnstagramın suçu ne?
Benden gizli açarsa üstelik benim kullanmamı istemeden açmışsa benimde sahte hesapla güven testi yapmam normaldir.
Konuyu tam okuyun lütfen bu busenin konusu değil ben arkadaşıyım arkadası olarak açtım konuyuE yalan söylemiş işte varmış hesabı.
Denesen ne olacak neticede yüzüne vurup ayrılacak mısın?
*Ayrıca of instagram of değil of emre of olmalıydı başlık. İnstagramın suçu ne?
Evet doğru. Bu arada buse değil ben yazıyorum mesajlarıE bence de güven mevzu.Güvenmediği adamla uğraşmasın arkadaşın.
Diyelim ki fake hesaba yazdı konuştu sonra arkadaşın bunu bana nasıl yaparsın deyince diyecek ki sen olduğunu anlamıştım zaten.Der yani.
Ne gerek var bunlara düzgünce sorun o da düzgünce açıklasın.Illa bi entrikaya gerek yok
Konuyu tam okuyun lütfen bu busenin konusu değil ben arkadaşıyım arkadası olarak açtım konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?