Of ki ne of.

senin ablan bu şekildeymiş
benim kuzenim gunde en az 20-30 foto atar
ayrı sehırdeyız
ve dediğin gbi bebeğin altını değişirken foto atar bana senkı ben bebegın babasıyım
burada konu bıle acmıstım

telım hep kuzenın cocuklarının fotolarıyla dolu silmekten fenalık gelıyor
ben konustum kendısı ıle acık acık ama hala anlamadı
senın yıne yegenınmıs cocuk, benım hıcbırseyım
banyoda çıplakken cocuk, ya da ayak fotolarını, ya da agzı yuzu meyvelı pis fotoları atıyor sureklı
cocuklardan sogudum ıyıce

enteresan bir yapınız varmış...

ben kötü bişey göremeedim..
mutluluğunu acısını en doğal haliyle paylaşan bir adet abla gördüm oralarda

eğer üzülüyorsan ona bi iş bulmasını ya da halk eğitim kursalarına yazılmasını söyle.
güzel bi kurs araştır hatta. tavsiye et . bu tam sana göre diye.

ya da aramasını istemiyorsan . hemen mesaj yaz aradığı zaman . şu an çok işim var diye

kardeşler ne için vardır hiç sordunuzmu kendinize....?

ewet belliki ablanız bunalımda...ona yardımcı olmak yerine ondan bir dert gibi bahsetmeniz ne kötü...galiba siz bekarsınız evli olsanız birazda olsa anlamaya çalışırdınız diye düşünüyorum.

ben evliyim çocuğumda var ama inan çocuğumun kakasını kardeşlerime hiç atmadım hele ki konu sahibi abla yapma rahatsız oluyorum demiş hala devam ediyormuş bu hiç doğru değil

bence burada konu sahibinin kardeşliğini sorgulamak yerine ablanın ısrarcı davranışlarını sorgulamak daha doğru olur.konu sahibinin tek hatası ablasıyla dertleşmemek bence.

bana çocuğumun kakası bile bal gelirken kardeşime normal kaka olarak görünüyor işte ne var bunda

enteresan bir yapınız varmış...
Enteresan olan ne ki ? İnsan her halini paylaşmak istiyor belkide. Sosyal medyaya kızımın kakişi adlı fotoğraf olarak atmadım heralde. Ben eşimle paylaşmıştım,konudaki ablada kardeşiyle paylaşmış.
Enteresanlık göremiyorum baktığım açıya göre tabi. Hepimiz aynı olamayız dimi ? Olsaydık anlamsız olurdu herşey..

Senin kuzen hala devam ediyor mu eceezgi engellesene Allah aşkına..ben bile tiksindim burdan, insanın çocuk isteyeceği varsa da istemez

Senin kuzen hala devam ediyor mu eceezgi engellesene Allah aşkına..ben bile tiksindim burdan, insanın çocuk isteyeceği varsa da istemez
evet edıyor
engelleyemıyorum malesef çnk benım cocuğum yok kıskandıgımı düşünecek bir zihniyette kendisi
bu yuzden engellemıyorum
gecen gun 2.5 yasındakı kızın altı acılırken fotosu geldı
direkt cıktım watsaptan yorum yapmadım
boyle tepkıler verıyorum ya da o foto atınca alakasız bırsey dıyorum ama almıo afası

kocasını falan da yolluyor bazen cocukları ıle yatakta uyurken adamın pijamalı resmını atıyor bana
ben de arsızlastım
ben de ona sacmasapan fotolar atmaya basladım

Of ki ne off Allah yardımcın olsun

Şuan burda hiç tanımadığın insanlara kendi canını kanını şikayet ediyorsun bu bana çok itici geldi..

Bdv ye bi ayar vermek şart oldu ey yönetim..

Aile baği diye bisi vardı eskiden, artık sadece sosyal bağ mevcut

Memleketimin delisi cok napacan :)
Ben de evdeyim cocukla beraber ama daha o kadar delirmemisim sanki su an kesfettim

hiç normal bir davranış değil. bunalımda, depresyonda olabilir.davranışlarının normal olmadığı konusunda konuş bence ne sıkıntısı olduğunu anlamaya çalış.yani insan çocuğunun o halinin fotosunu çekip bir başkasına gönderir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…