• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

of of derdi ne bunun ya :'(((

Canım elbette sakın kendini hasta edecek kadar derin düşünme bu konuyu.Şimdi bize yazması kolay tabii ama işte herşeyden önemlisi de senin sağlığın.Kız arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış,dışarıya çık,sevdiğin hobiler varsa onlarla uğraş,hatta bence bir hobi kursuna filan yazıl.Spor salonuna yazılabilrsin.Yani durumun iyi diye rahatça öneriyorum bunları maddi anlamda.Onun düşüncesi de her ne olursa olsun bence birkaç aya kadar kendini belli edecektir zaten.Çok seviyorsa bu belirsizlik olayına,senle iletişim kurmamaya filan bir yere kadar dayanır.Hakkında hayırlısı olsun canım.

Çok sağolun teşekkür ederim :) üzüntüden dal gibi oldum 13 kilo verdim sporada yazılırsam direk diye bahceye koyarlar beni artık :)) ise giricem yeniden onla beraber kafam dağılır diye düsünüyorum arkadaslarım zorla cıkarıyor dısarı zaten.. aynen bnde öyle düsünüyorum ama 4 ay fzla değil mi sizde bu durumda kac aydan sonra gelir bide ayrıldıktan sonra facesinde bizim cıkma tarihimizi yazmıs hala duruyor. gördükce bi tuhaf oluyorum neyse herseyin hayırlısı dediğiniz gibi.

Merhaba arkadaşlar benim 1 senelik ilişkim vardı evlenmek istedi bnle bnde kabul ettim ailesi istemeye geldiler ailem 1000 lira maas aldığı icin hcbiseyi olmadığı icin kızıma bakamzsın diye vermediler :/ ben dedim birikm yaparız beraber ailemin karsısına cıkarız dedim oda sonuna kadar vazgecmem dedi aileem 2 3 tehtit etti onu ve 2 3 gün sonrada ayrıldı bnden daha yeni söz verirken ayrılalı 4 ay gecti cevresine durumum toparlayıp cıkcam karsısına evlenicem diyormus sonra zaman geciyo bidaha diyormus ama tık yok bna gelince artistliğindende önde gitmiyo acı cektiğini duyuyorum ama bna telde aradı sesimi duyup kapattı bnde yazdım whatsapptan umursamıyomus gibi davrandı ne bunun derdi ya :(:14::14::14:

Canım keşke ailenin karşısına getirmeden önce ailenle konuşsaydın en azından tepkilerini bilip ona göre davranırdın :( şuan sana da çocuğuda çok yazık. Inşallah herşey düzelir istediğin gibi olur mutlu olursun tatlım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım keşke ailenin karşısına getirmeden önce ailenle konuşsaydın en azından tepkilerini bilip ona göre davranırdın :( şuan sana da çocuğuda çok yazık. Inşallah herşey düzelir istediğin gibi olur mutlu olursun tatlım..

Keskede işte oldu bikere... :( sağolun cok teşekkür ederim..

Keskede işte oldu bikere... :( sağolun cok teşekkür ederim..

Neyse tatlım sıkma canını daha fazla belkide tam olarak toparlanmayı bekliyodur karşına çıkmak için. Arayıp sesini dinlemesi senden vazgeçmediğini ve seni özlediğini gösterir. Konuşmak istediğinde de bilerek gurur yaptığı için soğuk konuşuyodur belki de seninle..

şimdi bir anne olarak düşününce ne bileyim ailenize hak vermeden geçemiyorum açıkçası. hangi anne baba evladının yokluk çekmesini ister ki en azından kendi baba evinde gördüğü koşulları yaşamasını istemez mi sizin yarın öbür gün yavrunuz olsa sıkıntı çekmesine gönlünüz el verir mi? ki kendisi kazancını ailesine veriyor ( ev kredisi yüzünden) bu da demektir ki evi siz geçindireceksiniz. sizin geliriniz yeterli ise madem çok da seviyorsunuz ya herro ya merro deyin tamam da aksi halde sizin de aşkın karın doyurmadığını idrak etmeniz lazım. bir de bir ev nasıl geçinir (kiradır elektriktir sudur vs. yemek, içmek, mobilya) nasıl oluşturulur iyice araştırarak bu yola çıkmanız ileriki dönemde akıl sağlığınız açısından da yararınıza olur.

Hadi diyelim daha iyi durumu olan biriyle evlendi, ilerde bozulmayacagi ne malum, ne kadar zenginken ne kadar fakir olan cok insan var, rizik meselesininin ne olacagini kimse kestiremezki, eger evlenmek istedigi kisi iyi kalpliyse, fakir olsada farketmez diye dusunuyorum, yasadim biliyorum rizik meselesi cidden tahmin edilmiyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Çok sağolun teşekkür ederim :) üzüntüden dal gibi oldum 13 kilo verdim sporada yazılırsam direk diye bahceye koyarlar beni artık :)) ise giricem yeniden onla beraber kafam dağılır diye düsünüyorum arkadaslarım zorla cıkarıyor dısarı zaten.. aynen bnde öyle düsünüyorum ama 4 ay fzla değil mi sizde bu durumda kac aydan sonra gelir bide ayrıldıktan sonra facesinde bizim cıkma tarihimizi yazmıs hala duruyor. gördükce bi tuhaf oluyorum neyse herseyin hayırlısı dediğiniz gibi.

:50: Yapma bu kadar kendine,sen gereken konuşmaları yapmışsın,kendi adına için rahat olsun.Sorgulama bence artık ve biraz uzaklaşmaya çalış canım.Zayıflık sorunu bende de var,bilirim nasıl birşey olduğunu.Aynen üzüntüden 12 kilo birden verdiğimi biliyorum ben hem de 2 ayda.Şimdi 250 gr. zor alıyorum.İnan bu kadar yıpranınca insan,sonradan durumlar düzelse de kendini zor toparlıyor bünye.Maddi açıdan sıkıntın ya yok ya,ondan kendini en azından şu süreçte daha iyi hisset diye aklıma geldiği kadar yazıyorum canım,yanlış anlama yani.Ben senin yerinde olsam çıkarım dışarı,bol bol alışveriş yaparım,ağır spor yapma tamam kilo durumu açısından ama bir plates,yoga kursuna filan yazılırım.Arkadaşlarımla yaz zamanı şimdi,birgün sinemaya giderim,bir gün konsere.4 ay oldu,6 ay oldu diye düşünme,biliyorum zor ama çıkar kafandan gün saymayı filan,facebook hesabına da bakma devamlı.Hayırlısı ise,kısmetinde var ise dönüp dolaşıp yine seni bulur,öyle düşün canım.

Merhaba arkadaşlar benim 1 senelik ilişkim vardı evlenmek istedi bnle bnde kabul ettim ailesi istemeye geldiler ailem 1000 lira maas aldığı icin hcbiseyi olmadığı icin kızıma bakamzsın diye vermediler :/ ben dedim birikm yaparız beraber ailemin karsısına cıkarız dedim oda sonuna kadar vazgecmem dedi aileem 2 3 tehtit etti onu ve 2 3 gün sonrada ayrıldı bnden daha yeni söz verirken ayrılalı 4 ay gecti cevresine durumum toparlayıp cıkcam karsısına evlenicem diyormus sonra zaman geciyo bidaha diyormus ama tık yok bna gelince artistliğindende önde gitmiyo acı cektiğini duyuyorum ama bna telde aradı sesimi duyup kapattı bnde yazdım whatsapptan umursamıyomus gibi davrandı ne bunun derdi ya :(:14::14::14:

aşağılanmış
hakir görülmüş
tehdit edilmiş
başka ne derdi olabilir ki bunlar yeter zaten.

Keşke gururlu davranıp daha önce ayrılsaymış. Ailenizin yaptığı cok ayıp

ailen yanlış yapmış hem de çok. ikinizde çalışırdınız evlenseniz bile gene bişeyler yapardınız. tehdit etmiş bide aileniz. bence uzaklaşması çok normal. kimbilir ne dedi aileniz arkadaşınıza.

çok basit
gururu kırılmış
:43:

canım bence hem gurur yapmış,
hem kendiside geleceği görmüş gibi geldi bana..
bak burda açılan konulara ''herşeyimizi kendimiz aldık, eşimin ailesi hiçbişey almadı bana, kaynanam takı takmadı, kendi annem gelinine neler yaptı vs vs vs ''
eminim onlarda ''bir ekmeği paylaşırız'' diyorlardı...
ama öyle olmuyo işte,
iş ciddiye binince, nefis devreye giriyor..
insanoğlu herşeyin en iyisini istiyor..
anlıyorum çok seviyosun çok aşıksın, inandın sözler verdi,
ama birazda ailenin baktığı pencereden bak,
sonra ''ailemi karşıma aldım, gidecek yerim yok, baba evime dönemem'' konuları açılmasın Allah korusun..
Hakkında hayrlısı olsun..:16:

Ailen ne tuhafmış ya.
"Parayla saadet olmaz" şarkısı bile var.

Madem babanın eli uzun ailesini işten çıkarmak için tehdit edeceğine damadına geliri yüksek bi ev bulmak için yardımcı olsa ya!!!

Aileni çiğne demiyorum ilerde bi sorun olunca yine döneceğin yer baba ocağı ama sevgilin bu konuda çok haklı.
Çocuk hala para biriktirip durumunu düzeltip karşınıza çıkma planları yapacak kadar seviyor seni.
Ailen çok ayıp etmiş.
Üzüldüm sevgiline de...

Ailen çok yanlış davranmış tehditler, küçümsemeler, küçük dağları ben yarattım havaları
Biliyorum çok seviyorsun ama bence unutmaya çalış çocuğu iletişime de geçme
Bunlar çok ağır laflar, hareketler.. yarın bir gün evlenseniz bile bunlar geçip gidecek asla ortaya çıkmayacak mı sanıyorsun
Her kavganızda her tartışmada bunların altında ezileceksin, çünkü dile gelecek
İnsanoğlu unutmaz sevgilinde unutmayacak ve en ufak tartışma da dile gelecek ilk kelimeler bunlar olacak
Bi ekmek bi zeytin yeter bana olmuyor evlenmeden bende öyle derdim
Ama insan arıyor sen onla evlensen 1 ay değil 2 ay değil 40 sene 50 sene 60 70 artık ne kadar ömrünüz varsa
O şekilde yaşamak istiyor musun şimdi evet diyeceksin belki ama inan öyle olmuyor
Kaçıp gitme sakın oğlu tehdit edilen anne de olacak
Kaynanan sana hoşgeldin baban bize fakir dedi hor gördü oğlumu tehdit etti olsun ben seni seveceğim mi der?
Diyebilir ama %30 ihtimal
Yani 4 ay geçmiş zaten ona sarılmadan konuşmadan alışkanlığın da azalmıştır yol yakınken unut..

Son düzenleme:
Ailen ne tuhafmış ya.
"Parayla saadet olmaz" şarkısı bile var.

Madem babanın eli uzun ailesini işten çıkarmak için tehdit edeceğine damadına geliri yüksek bi ev bulmak için yardımcı olsa ya!!!

Aileni çiğne demiyorum ilerde bi sorun olunca yine döneceğin yer baba ocağı ama sevgilin bu konuda çok haklı.
Çocuk hala para biriktirip durumunu düzeltip karşınıza çıkma planları yapacak kadar seviyor seni.
Ailen çok ayıp etmiş.
Üzüldüm sevgiline de...

Teklif ettiler gel bizim otelin basına gecirelim seni arabada evde verelim size dediler ama tek sartları benim yasadığım sehirde oturmaktı oda otursam bile amamki benim ailem burda akrabalarım burda yapamam dedi .. ondan sonra ailem hırçınlaştı zaten

Ailen çok yanlış davranmış tehditler, küçümsemeler, küçük dağları ben yarattım havaları
Biliyorum çok seviyorsun ama bence unutmaya çalış çocuğu iletişime de geçme
Bunlar çok ağır laflar, hareketler.. yarın bir gün evlenseniz bile bunlar geçip gidecek asla ortaya çıkmayacak mı sanıyorsun
Her kavganızda her tartışmada bunların altında ezileceksin, çünkü dile gelecek
İnsanoğlu unutmaz sevgilinde unutmayacak ve en ufak tartışma da dile gelecek ilk kelimeler bunlar olacak
Bi ekmek bi zeytin yeter bana olmuyor evlenmeden bende öyle derdim
Ama insan arıyor sen onla evlensen 1 ay değil 2 ay değil 40 sene 50 sene 60 70 artık ne kadar ömrünüz varsa
O şekilde yaşamak istiyor musun şimdi evet diyeceksin belki ama inan öyle olmuyor
Kaçıp gitme sakın oğlu tehdit edilen anne de olacak
Kaynanan sana hoşgeldin baban bize fakir dedi hor gördü oğlumu tehdit etti olsun ben seni seveceğim mi der?
Diyebilir ama %30 ihtimal
Yani 4 ay geçmiş zaten ona sarılmadan konuşmadan alışkanlığın da azalmıştır yol yakınken unut..

onlarda istiyo maddi iyi olsun hiç sıkıntı cekmeyim diye annem ilk evliliğinde severek evlenmiş fakrmis rahmetli babam ondn dolayı fazla tepki gösteriyo bu konuda hep ama oda evlenicek birgün hic mi evlenmesin bu kisi kimseyle? hayatı boyunca böylemi olucak hersey.. ben hiçbir zmn paraya değer vermedim öyle parayı savuran harcıyan insanlardanda değilim biliyorum öyle pamuklarla sarılmam zorluklar olur ama her yuvada olur bir gün bnde evleneceğim hadi buldum zengin iflas etmiceği isten cıkarılmıcağı ne malum yada allah korusun kaza gecirip felc gecireceği? bugunlerde belli olur yuva sevgi. herseyi hesaplayıp adımım düsünen bir insanım herseyini aile yapısınıda biliyorum bu olay olduktan sonra ailesi beni aradı sen benim öz kızımsın gözümde özür dileme onlarda haklı sonuna kadar sen benim gelinimsin dediler pamuk gibi insanlar bulgar göçmenleri onlar kmse orda birbirlerine karısmaz ailede zaten ama hayırlısı ztn olmucksa olmaz allah bi neden cıkarır yine herkesin ısmeti nerdeyse orda vuku bulur ama cok sevdim abla cok sevdim cocukluğumdan beri onu gördüm onu isittim onla kurdum hayal zor abla kolay değil ben cabuk unutabilen bi insan değilim..

Teklif ettiler gel bizim otelin basına gecirelim seni arabada evde verelim size dediler ama tek sartları benim yasadığım sehirde oturmaktı oda otursam bile amamki benim ailem burda akrabalarım burda yapamam dedi .. ondan sonra ailem hırçınlaştı zaten

olayın iç yüzü farklıymış biraz...
Erkek arkadaşın orda biraz fevri davranmış ne demek ailem burda burda olmam lazım...
Doğduğun yer değil doyduğun yer
Sana 1000 lirayla kirada oturarak nasıl bakmayı düşünüyor.
Ailen bu durumda makul bi teklif de sunmuşlar.

Neyse tatlım sıkma canını daha fazla belkide tam olarak toparlanmayı bekliyodur karşına çıkmak için. Arayıp sesini dinlemesi senden vazgeçmediğini ve seni özlediğini gösterir. Konuşmak istediğinde de bilerek gurur yaptığı için soğuk konuşuyodur belki de seninle..

büyük ihtimal.. ama bende cok acı cekiyorum onun ne kadar zorsa benimde zor bi tarafta ailem bi tarafta sevdiğim insan..

Back
X