Canım elbette sakın kendini hasta edecek kadar derin düşünme bu konuyu.Şimdi bize yazması kolay tabii ama işte herşeyden önemlisi de senin sağlığın.Kız arkadaşlarınla vakit geçirmeye çalış,dışarıya çık,sevdiğin hobiler varsa onlarla uğraş,hatta bence bir hobi kursuna filan yazıl.Spor salonuna yazılabilrsin.Yani durumun iyi diye rahatça öneriyorum bunları maddi anlamda.Onun düşüncesi de her ne olursa olsun bence birkaç aya kadar kendini belli edecektir zaten.Çok seviyorsa bu belirsizlik olayına,senle iletişim kurmamaya filan bir yere kadar dayanır.Hakkında hayırlısı olsun canım.
Çok sağolun teşekkür ederim :) üzüntüden dal gibi oldum 13 kilo verdim sporada yazılırsam direk diye bahceye koyarlar beni artık :)) ise giricem yeniden onla beraber kafam dağılır diye düsünüyorum arkadaslarım zorla cıkarıyor dısarı zaten.. aynen bnde öyle düsünüyorum ama 4 ay fzla değil mi sizde bu durumda kac aydan sonra gelir bide ayrıldıktan sonra facesinde bizim cıkma tarihimizi yazmıs hala duruyor. gördükce bi tuhaf oluyorum neyse herseyin hayırlısı dediğiniz gibi.