- 12 Temmuz 2006
- 57.980
- 221.462
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi bugunun tarihi
Hanımlar konuya sakin sakin yazın lütfen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hanımlar konuya sakin sakin yazın lütfen.
Kız her kimse, sen veya arkadaşın farketmez.
Kendisine ve bebeğine sahip çıkmayan bir adamla asla bir araya gelmemeli. Yaptığının sorumluluğunu almayan biriyle, nasıl birlikte olacak? Madem çok seviyordu, ne diye evlenip bebeğe sahip çıkmamış?
Ayrıca madem hayatında yeni biri var onunla denemeli. Neden eski sevgilisine dönsün istiyorsun? Arkadaşından nefret ediyorsun, onun kötülüğünü istiyorsun herhalde. Kusura bakma ama sırf birlikte oldu diye onunla olmalı diyemezsin.
Gerçekten arkadaşını seviyorsan, gerçek dostsan, sana bunu yapan, seni kürtaja mecbur eden erkekle asla birlikte olmamalısın demen lazım.
Neden eski sevgilisiyle olmak zorunda. Birlikte oldu diye eksildi mi noldu yani? Madem buraya konu açıp yardım almak isteyecek kadar seviyorsun arkadaşını. Ona destek ol. Tekrar bir hata yapmasını önle.
Herkes aklini kiraya vermesin alkismi tutalim simdi masum biseymis gibi aklamaya calismayin bide ya bukadar genislik neyin nesi yanine yapalım peki? kızlarımız bu şekilde hatalar yaptıları zaman toplumdan dışlayalım mı. ya da öldürelim.
bu şekilde konuşmanız üzdü gerçekten beni. insan bazen tabularını yıkamıyor malesef. ben çok katı biriyim bu konularda ve sizin gibi bakış açısına sahip değilim. her insan farklıdırMune abla haklısın da konu sahibi şaka gibi.
Kendisini ayrı yolda bırakan, bebeğe sahip çıkmayan biriyle arkadaşının birlikte olmasını istiyor. Nasıl bir şey bu, sen söyle.
İyi de eski sevgilisinin onunla evleneceği ne malum? Gel evlenelim dememiş ki tekrar sevgili olmak istemiş.Bekaretini verdi onave üniversite 2.sınıfta olduğu için yapmak zorunda kalmışlar.
bu şekilde konuşmanız üzdü gerçekten beni. insan bazen tabularını yıkamıyor malesef. ben çok katı biriyim bu konularda ve sizin gibi bakış açısına sahip değilim. her insan farklıdır![]()
Katı olmak başka, mantıklı olmak başka.
Olan olmuş artık. Zamanı geri alamazsın, değiştiremezsin olanları. Yaşananlardan en az hasarla kurtulması lazım arkadaşının. Sen de onu çok seviyorsan, değer veriyorsan, o pislikten uzak durmasını isteyeceksin. Asla ama asla geri dönmemeli.
Kırmak istemem, üzül diye yazmadım. Ama gerçekten yanlış düşünüyorsun ve bir kadının bu şekilde düşünmesine, kendini böyle aşağı görmesine kızıyorum. Ha bir kadın tecavüzcüsü ile evlenmiş, ha bu şekilde eski sevgilisine geri dönmüş. İkisi de mecburiyetten tercih edilen, yada zorla kadına kabul ettirilen bir durum. Arkadaşını bu saçmalıktan uzak tut, iletişim bile kurmasın onunla.
neden .damgalandımı kız beraber oldu diyeKiminle arkadaslik ettiginizi sorgulamalisiniz bence![]()
şuan size kesinlikle katılıyorum ama kız arkadaşım, eski erkek arkadaşının kendisini sevidiğini düşünüyor :S ve bir daha gerçekten kendisini bu şekilde seven biri olmayacağını düşünüyor..? benim için pek çok fedakarlık yapacağını düşündüğünü söylüyo...
E evlenmeden bekaretini kaybedenlere şu hayvanlara bastıkları damgadan basıyorlar oky bilmiyor musun. Üstünde de el değerek paketlenmiştir yazıyor.neden .damgalandımı kız beraber oldu diye
Bakış açılarınızı kendi hayatınızda kullanın, arkadaşınızın hayatına karışarak değil.bu şekilde konuşmanız üzdü gerçekten beni. insan bazen tabularını yıkamıyor malesef. ben çok katı biriyim bu konularda ve sizin gibi bakış açısına sahip değilim. her insan farklıdır![]()
O ZAMAN DÜŞÜNECEKTİ ESKİ SEVGİLİSİ BENCE O ADAMIN YAKININDAN BİLE GEÇMESİN ARKADAŞINIZ..SEVSEYDİ O ZAMAN EVLENİR BEBEGİNE DE SAHİP ÇIKARDI..O KARAKTERDE BİR ADAM DAHA İYİSİNİ BULAMADIĞI YA DA BAŞKA BİRİNİ KANDIRAMADIĞI İÇİN ARKADAŞINIZA DÖNMEK İSTİYOR..BIRAKIN ARKADAŞINIZIN HAYATINI KARARTMAYIN...KISACASI SAÇMALAMAYIN3-4 yıllık arkadaşım çok kötü durumda 6-7 aydır ayrı olduğu eski sevgilisi şuan onunla tekrar barışmak istiyor. ama arkadaşımın hayatınına yeni biri girmek üzereyken bu olay gerçekleşti. ve arkadaşımın bana anlattıkları kanımı dondurdu. eski sevgilisi ile birlikte olmuş ve bebeğini aldırmak zorunda kalmışşimdi ben bu kıza ne diyim ki bilemiyorum? bana eski sevgilisini sevmediğini söylüyor. ama bana göre eski sevgilisi ile birlikte olmalı
çok kötü durumda... çok pişman yaptıklarından.![]()
Sebep?bence arkadaşın bassın gitsin!