Valla bilemedim ya normalde 1 gün bile aksamadı benim adetim daha.1 adet düşük yaptım ve istiyoruz allah nasip ederse .4 gün oldu ilk yaptığım testte gözüktü çok silik sonra nisana da göremedimHerkesn farkli tabi benim ikiz gebelikti erken cikti gec dollenmesine ragmen
Ederim inşallah acile gitsem orada da zorla yapıyorlarKan testi verseydn bende merak ettim insallah olurhaber et lutfen
Bence bir kan ver canımKızlar merhaba 2 aydır korunmasız ilişki var. Adetim 4 gündür gecikti test yaptım ilk çok hayal meyal çıktı daha sonra yine tekrar negatif .ama adetim hala yok ve sol tarafımda hafif kramp var arada belime geliyor bilemedim sizce geç döllenme olabilir mi ? Normalde adetim hiç gecikmezdi.
Maalesef burda özel bi hastane yok sadece devlet varÖZel acile giderseniz 40 dk bile surmuyor aslinda sonuc
Çıkar mı kiBence bir kan ver canım
Tekrar gidip test aldım senceÖZel acile giderseniz 40 dk bile surmuyor aslinda sonuc
Çok dağılmış gibi. Pek bir şey anlaşılmıyor ya… çıplak gözle çizgi görünüyor mu?Çıkar mı ki
Tekrar gidip test aldım sence
Yeni gidip test aldım böyle çıktı sizce var mıBence bir kan ver canım
Evet evet şimdi yeni fotoğraf ekledimÇok dağılmış gibi. Pek bir şey anlaşılmıyor ya… çıplak gözle çizgi görünüyor mu?
Testiniz bozukYeni gidip test aldım böyle çıktı sizce var mı
Çizgi var ama biraz dağılmış gibi… başka testin yok mu?Yeni gidip test aldım böyle çıktı sizce var mı
Var varÇizgi var ama biraz dağılmış gibi… başka testin yok mu?
Şuan bu şekilde ilk 3 dkdaTestiniz bozuk
Bence tekrar yapın yaVar var
Maalesef bozukŞuan bu şekilde ilk 3 dkda
Çizginin alt kısmı yok gibi duruyor o yüzden emin olamadım. Bozuk olabilir testŞuan bu şekilde ilk 3 dkda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?