Ama önceki hamileliğimde de bu şekildeydiMaalesef bozuk
TamamBence tekrar yapın yaEmin olmak için
Hiç bilmiyorum canım ya. Allah yardımcın olsunArkadaşlar mrb lütfen yardımcı olurmusunuz. 9 ocakta 3 aylik hamileydim normal kontrole gitmiştim ve bebeğin kalbinin durduğunu 9+2 de kaldığını söylediler ilaçla düşürmemi sağladılar sonra kürtaja aldılar sorun şu ki hala adet olmadım 52 gün oldu doktora gittim duphaston verdi ve yumurtalik kisti olduğunu söyledi. Duphaston kullanıyorum 8 gündür ve bitmeyen kahverengi akıntı arada kanlı akıntı oluyor 8 gündür. Yumurtalik kisti zararlımi bu şekilde sorum yaşayıp hamis olan varmi çok istiyorum ama olmuyorrrrr
Siz bilirsinizAma önceki hamileliğimde de bu şekildeydi
Valla benimde 4 gün oldu hatta yarın 5.gün olucak 3 gün önce yaptığımda silikti zor farkediliyordu bende şaşırdım kaldım vallahi olmazsa yarın bi sağlık ocağına gidip kan vereyim.Amin inşallah,Allah size de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsinCanım bende adetim iki gün gecikince yaptım negatif çıktı ertesi gün yine yaptım yine negatif toplam 5 test yaptım hepsi negatifti 8 gün gecikince sağlık ocağına kan verdim ve değerim 109 çıkmıştı erken gebelik silik çıkmışsa hamilesin canım bence...şuan 10 haftalık hamileyim ve geç döllenme olmuş adet tarihimden bir hafta geri gidiyor gebeliğim... inşallah hamilesindir
Sağlık ocağında yaptırabilirsiniz yasal hakkınız inşallah hamilesinizdirEderim inşallah acile gitsem orada da zorla yapıyorlar
Korkma adeti geç olman normalmiş bende 9 haftalıkken kürtaj oldum Kasım'da oldum ocağın birinde 28 ine kadar aralıklarla adet oldum kahverengi lekelenme vs derken en son ocak sonu âdet oldum. Bende de kist çıktı soğan suyu içtim ve geçti. Şubat ayı boyunca yumurtlama testi yaptım ayın son günü hamile olduğumu öğrendim. İlaçlarını kullan ben hepsini kullandım. Rahim kendine gelince toparlanıyorsunArkadaşlar mrb lütfen yardımcı olurmusunuz. 9 ocakta 3 aylik hamileydim normal kontrole gitmiştim ve bebeğin kalbinin durduğunu 9+2 de kaldığını söylediler ilaçla düşürmemi sağladılar sonra kürtaja aldılar sorun şu ki hala adet olmadım 52 gün oldu doktora gittim duphaston verdi ve yumurtalik kisti olduğunu söyledi. Duphaston kullanıyorum 8 gündür ve bitmeyen kahverengi akıntı arada kanlı akıntı oluyor 8 gündür. Yumurtalik kisti zararlımi bu şekilde sorum yaşayıp hamis olan varmi çok istiyorum ama olmuyorrrrr
Kızlar testte silikti bugün kan verdim
Kızlar testte silikti bugün kan verdim
Suan yorumunu ağlayarak okudum Allah razı olsun. Rabbım bebegini sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasil moral oldu bana bilemezsin Allah ne muradın varsa versin olursa sonucu sizinle paylaşcam insallah soğan kurunu hangi aralıklarla kullandınız pekiKorkma adeti geç olman normalmiş bende 9 haftalıkken kürtaj oldum Kasım'da oldum ocağın birinde 28 ine kadar aralıklarla adet oldum kahverengi lekelenme vs derken en son ocak sonu âdet oldum. Bende de kist çıktı soğan suyu içtim ve geçti. Şubat ayı boyunca yumurtlama testi yaptım ayın son günü hamile olduğumu öğrendim. İlaçlarını kullan ben hepsini kullandım. Rahim kendine gelince toparlanıyorsun
Aayyy canımsın rabbim en güzel sevinçleri burda bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin. Ben soğan suyunu hem idrar yolu enfeksiyonu oldum hemde kist için sabah akşam yemekten önce ılık içtim ama bi kaç gün uygulayabildim. Rabbim En hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Yumurtlama testi de al adet olduktan sonra. Ocak ayı boyunca sürekli leke kan görünce hiç bitmicek sanmıştım ama en son tamam bitti dedim. Gün aşırı ilişkiyi de deneyin derim biz ilk defa bu ay dikkat ettik.Suan yorumunu ağlayarak okudum Allah razı olsun. Rabbım bebegini sağ salim kucağına almayı nasip etsin nasil moral oldu bana bilemezsin Allah ne muradın varsa versin olursa sonucu sizinle paylaşcam insallah soğan kurunu hangi aralıklarla kullandınız peki
Aminnn insallahAayyy canımsın rabbim en güzel sevinçleri burda bekleyen bütün anne adaylarına nasip etsin. Ben soğan suyunu hem idrar yolu enfeksiyonu oldum hemde kist için sabah akşam yemekten önce ılık içtim ama bi kaç gün uygulayabildim. Rabbim En hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Yumurtlama testi de al adet olduktan sonra. Ocak ayı boyunca sürekli leke kan görünce hiç bitmicek sanmıştım ama en son tamam bitti dedim. Gün aşırı ilişkiyi de deneyin derim biz ilk defa bu ay dikkat ettik.
Benim lekelenme 9 gün boyunca gelmişti. Sonra bidaha âdet oldum. Ben 3-4 gün sonrasında denemeye başlamıştım. Meet you uygulamasını indir orda yumurtlama haftası tahmini yazar bende ilk defa bir uygulama doğru gösterdi testle aynı gün yazıyordu yumurtalamaAminnn insallahYumurtlama testini adet olduktan ne kadar sonra kullancam peki canim. Adet olsam tüm endişem korkum gidecek ama bu kahverengi leke beni delirtti deprem gününden beri sürekli sürekli geliyor
Anladim canim benim kahverengi lekelenme bitmiyor hala devam ediyor bugün de nohut buyuklugunde pıhtı şeklinde geldi kaç kez ne oluyor bana bir türlü anlayamadımBenim lekelenme 9 gün boyunca gelmişti. Sonra bidaha âdet oldum. Ben 3-4 gün sonrasında denemeye başlamıştım. Meet you uygulamasını indir orda yumurtlama haftası tahmini yazar bende ilk defa bir uygulama doğru gösterdi testle aynı gün yazıyordu yumurtalama
Adet oldum dun aksam çok şükür Rabbım dünden beri iki kez soğan suyu içmiştim acaba ondan mı oldu buna sevindim birde bebek sevinciyle yazmayı nasip etsin Rabbım dua edermisiniz hamilelerin duası ve müminin mumine ettigi dua en hizli kabul olan duaymis insallahBenim lekelenme 9 gün boyunca gelmişti. Sonra bidaha âdet oldum. Ben 3-4 gün sonrasında denemeye başlamıştım. Meet you uygulamasını indir orda yumurtlama haftası tahmini yazar bende ilk defa bir uygulama doğru gösterdi testle aynı gün yazıyordu yumurtalama
Etmez olur muyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhhAdet oldum dun aksam çok şükür Rabbım dünden beri iki kez soğan suyu içmiştim acaba ondan mı oldu buna sevindim birde bebek sevinciyle yazmayı nasip etsin Rabbım dua edermisiniz hamilelerin duası ve müminin mumine ettigi dua en hizli kabul olan duaymis insallah
Allah razı olsun canimmEtmez olur muyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?