C
Crisis
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Crisis
ah ahh içim içimi yiyor yanıyorum ßi türLü rahatLayamıorum eskiden sıkıntıLarımdan köpeğim sayesinde kurtuLurum simdi hiç işe yaramıor ben çok kötüyüm oF aşık oLdum beLki seviorum biLmiorum..
- aH ahh.. ): akrabamız sayıLır annemin kuzenin oğLu ..
akraba oLmamıza rağmen oturupta bi sohbet etmişLiğimiz yok
geçenLerde haLamızın cenazesi wardı oda ordaydı ve bana beLki iLk defa adımLa sesLendi adım ağzından okadar zor ve güzeL cıktıki kendi kendime benim adım bu kadar güzeLmişydi dedimm..
ona senden hosLanıuorum diecem ama uLasamıorum ne nosu war ne msn facede buLdum ama daha nete girip onayLamadı..
1 hafta sonra düğünümüz war we oda geLcek ona orda söLemeyi düşünüorum ama kararsızım ya tersLerse naparım sizce söyLemeLiimiyim..???
- aH ahh.. ): akrabamız sayıLır annemin kuzenin oğLu ..

geçenLerde haLamızın cenazesi wardı oda ordaydı ve bana beLki iLk defa adımLa sesLendi adım ağzından okadar zor ve güzeL cıktıki kendi kendime benim adım bu kadar güzeLmişydi dedimm..
ona senden hosLanıuorum diecem ama uLasamıorum ne nosu war ne msn facede buLdum ama daha nete girip onayLamadı..
1 hafta sonra düğünümüz war we oda geLcek ona orda söLemeyi düşünüorum ama kararsızım ya tersLerse naparım sizce söyLemeLiimiyim..???
Son düzenleyen: Moderatör: