oF oF..):

• Konu Sahibi Konu Sahibi Crisis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

Crisis

Ziyaretçi
ah ahh içim içimi yiyor yanıyorum ßi türLü rahatLayamıorum eskiden sıkıntıLarımdan köpeğim sayesinde kurtuLurum simdi hiç işe yaramıor ben çok kötüyüm oF aşık oLdum beLki seviorum biLmiorum..
- aH ahh.. ): akrabamız sayıLır annemin kuzenin oğLu ..(: akraba oLmamıza rağmen oturupta bi sohbet etmişLiğimiz yok
geçenLerde haLamızın cenazesi wardı oda ordaydı ve bana beLki iLk defa adımLa sesLendi adım ağzından okadar zor ve güzeL cıktıki kendi kendime benim adım bu kadar güzeLmişydi dedimm..
ona senden hosLanıuorum diecem ama uLasamıorum ne nosu war ne msn facede buLdum ama daha nete girip onayLamadı..
1 hafta sonra düğünümüz war we oda geLcek ona orda söLemeyi düşünüorum ama kararsızım ya tersLerse naparım sizce söyLemeLiimiyim..???

Son düzenleyen: Moderatör:
bıraz daha bekle onun sana ilgisi varmı diye takip et sonra daha kötü olursun

ahh ahh çok düşündüm bütün bunLarıda ztn düğünden sonra bidaha göremem üni.de okuor..
cidden sewdiği warsa yıkıLdım bittim..):

ah ahh içim içimi yiyor yanıyorum ßi türLü rahatLayamıorum eskiden sıkıntıLarımdan köpeğim sayesinde kurtuLurum simdi hiç işe yaramıor ben çok kötüyüm oF aşık oLdum beLki seviorum biLmiorum..
Meleklermekani.com - aH ahh.. ): akrabamız sayıLır annemin kuzenin oğLu ..(: akraba oLmamıza rağmen oturupta bi sohbet etmişLiğimiz yok
geçenLerde haLamızın cenazesi wardı oda ordaydı ve bana beLki iLk defa adımLa sesLendi adım ağzından okadar zor ve güzeL cıktıki kendi kendime benim adım bu kadar güzeLmişydi dedimm..
ona senden hosLanıuorum diecem ama uLasamıorum ne nosu war ne msn facede buLdum ama daha nete girip onayLamadı..
1 hafta sonra düğünümüz war we oda geLcek ona orda söLemeyi düşünüorum ama kararsızım ya tersLerse naparım sizce söyLemeLiimiyim..???

herşeyi göze alıp konuşcaksın.her sonucu düşünüp.yukarda altı çizili yer ne alaka ben anlamadımCADIARZU

Canım siz akrabasınız yani seninle görüşmek isterim msn iste tlfon iste samimi olmaya bak canım anlarsın biraz konuş

herşeyi göze alıp konuşcaksın.her sonucu düşünüp.yukarda altı çizili yer ne alaka ben anlamadımCADIARZU
pardn yanLısLık oo resim ekLemeye çaLısırken oLdu

eewt herseyi göze aLdım ama yapacagımı sanmıorum..):

Canım ilk önce konuş tanısın seni sende onu çok kafa birisin görüşelim de işte normal bişi yani

deniyeceğim oLursa oda isterse oLur istemezse ztn zorLayamam..):
tskrLer düşünceLeriniz için..(:

Canım inş istedğin olur hakkında hayırlısı olsun canım sewgileropuyorumnanaktan

okuyunca biri 3 sene önceki halimi mi anlatıyor dedim..benim o zaman sevdiğim çocukla senin aşık old. çocuğun akrabalık dereceleri bile aynı o da ünide okuyordu ben lise 3 deydim..senede en fazla 2 kez görebiliyordum bayramlarda falan bazen görmüyordum bile en sonunda babaannesinin telefonnundan numarasını aldım aradım ama diyemedim kapattım... arkadaş çevresinden biri olsa söylersin istemezse görüşmeyi kesersin olur biter ama akraba olunca durum daha karmaşık..sonuçta bi ortamda karşına çıkacak ilgine karşılık vermezse üzülürsün o yüzden biraz bekle sana karşı halinden tavrından emin ol derim ben....umarım herşey istediğin gibi olur :)

okuyunca biri 3 sene önceki halimi mi anlatıyor dedim..benim o zaman sevdiğim çocukla senin aşık old. çocuğun akrabalık dereceleri bile aynı o da ünide okuyordu ben lise 3 deydim..senede en fazla 2 kez görebiliyordum bayramlarda falan bazen görmüyordum bile en sonunda babaannesinin telefonnundan numarasını aldım aradım ama diyemedim kapattım... arkadaş çevresinden biri olsa söylersin istemezse görüşmeyi kesersin olur biter ama akraba olunca durum daha karmaşık..sonuçta bi ortamda karşına çıkacak ilgine karşılık vermezse üzülürsün o yüzden biraz bekle sana karşı halinden tavrından emin ol derim ben....umarım herşey istediğin gibi olur :)

ahh ewt suan aynı haLim ben Lise 3 o üni..(:
dayımın teLinden nosunu aradım ama 4 mustafa oLduqu için basarısız oLdum.(: bende anca bayram we düğün cenazede görüom(:

peki suan unuttunmu

unuttum canım yanında konuşurken bile sesim titriyormuş heyecanlanıomuşum annem farketmiş:) öss muhabbeti açıyordum o konuşsun diye.. benim olmadı ama senin olur inş canım :)

Son düzenleme:
unuttum canım ama bazen yüzünü gördüğünde içinde bişeyler kıpırdanmaya başlıo ama ben düşünmemeye çalışıorum...yanında konuşurken bile sesim titriyormuş heyecanlanıomuşum annem farketmiş:) öss muhabbeti açıyordum o konuşsun diye.. benim olmadı ama senin olur inş canım :)

hmm inş. yha ah ahh (:

bence direk söyleme ama ortam yarat,oltaya gelecektir bir şekilde,kapsama alanına çek onu opuyorumnanaktan

tatlım demek ıstedıgım sey sonucta ısın ucunda bı akrabalık oldugu ıcın atıcan her adımı dıkkatle atmalısın
dunden berı ben ıyıkı acılmamısım dıyorum o da salak dııldır emınım anlamıstır tavrımdan ama bugun ıyıkı dıyorum ıyıkı ben acılmamısım rezıl olurdum . Allah korusun annesı falan ogrenırse tavrı degısırdı .
Dıkkat et sende canım