- 2 Aralık 2014
- 754
- 978
- 23
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Olabilir kiskanirim valla aslan burcu erkegi guzel hosta cok dedigim dediklerYakında bizi bile kıskanabilir.
Zira bi hayli bilgi sahibi olduk
Aslan Burcu erkeği süper :)
Olabilir kiskanirim valla aslan burcu erkegi guzel hosta cok dedigim dedikler
Ya oylede bilmiyorum ama esim de ona canimli cicimli cevap yazasra aksam dogumgununude kutlamamNasil kiz degere binecek Samire? Senin kocan bu adam. Senden baskasina daha cok deger vermesi mumkun mu Allah askina...
off en ağırı da bu zaten kıskançlık çok kötü beAsla 2side değil .
Kendi şahsına münhasır. Kıskançlık Göbek adı :)
Ya oylede bilmiyorum ama esim de ona canimli cicimli cevap yazasra aksam dogumgununude kutlamamNasil kiz degere binecek Samire? Senin kocan bu adam. Senden baskasina daha cok deger vermesi mumkun mu Allah askina...
Ateş grubu ateş gibi yakar işte fena
e eşin çok üzülür mü zaten gözü başkalarındaysa tribin onun işine gelir bence sadece kendini cezalandırmış olmaz mısın ?Ya oylede bilmiyorum ama esim de ona canimli cicimli cevap yazasra aksam dogumgununude kutlamam
Ama ben onu zaten kiskaniyorum begeni falan da yapiyor esim bide onun altina birsey yazar ben sap gibi ortada kalirim diye korkuyorum ya esim kesin havalara girecek of yaaa
off en ağırı da bu zaten kıskançlık çok kötü be
faceten doğum günü kutlayanın zerre değeri olmaz şahsen benim gözümde ama zaten kıskanacak yer arıyorsa bulunmaz fırsat geçmiş elineKuzen arkadaş Allah ne verdiyse kıskanıyosa.
Değere binicek diyo bu mantıkta birinin aslında sevinmesi lazım .
Kutlamayan kızlar değer kaybedecek.
Ben topragim ama oyle hemen yanmam
Ya sadece kutlama olayi degilki surekli begeni yapiyor esim oncedende muhabbeti olmus evlenmeden once esimle kızın arasindafaceten doğum günü kutlayanın zerre değeri olmaz şahsen benim gözümde ama zaten kıskanacak yer arıyorsa bulunmaz fırsat geçmiş eline
Ya neden ama burda faceden bi arkadasini aratmis esi diyen bi.uyeye oyle yazmiyorlardi ama nasil bakar diyevalla kocanı çok merak ettim.bütün kızlar senden kapmaya çalıştığına göre...emin ol kimse senin kocan için sırada beklemiyordur.ama bence sen bir sıraya gir,psikiyatri kliniğinde.
adı üstünde muhabbet olabilir beğenebilir yani ne var ki bunda ? siz evlenmeden sevgili olsalar neyse de arkadaş sonuçta hem kocanda gözü olsa ya da kocan bu kadından hoşlansa zaten senin göreceğin aleni beğeniler falan yapmazlar emin olYa sadece kutlama olayi degilki surekli begeni yapiyor esim oncedende muhabbeti olmus evlenmeden once esimle kızın arasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?