Off bana akil verin kendi kendimi yiyorum

Aysegul677677

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
72
22
3
Kizlar kv ayni evde yasioruz ben isteme sirasinda hic istememistim vazgecmistim ayni ev oldugu icin ama esim geldi ailemle konustu hic bir sekilde ezdirmem diye gercektende oyle her zman arkamda ama biz esimle disari cikalim gelelim kv surati 5 karis her seferinde boyle konuşmaz sikayet eder gorumeme esim yok

Son düzenleme:
Ye kendini,nasıl inanıyorsunuz bu masallara.Resti çekip başka eve çıkmadan olmaz.Engel ne ayrı eve çıkmanıza
Ablam da çekti 15 yıl aynı derdi,kurtuldu şimdi ama hiç evliliğin güzelliğini yaşayamadı.
Hala da karışacam diye uğraşır,

Böyle yaşamayı kendinize layık buluyor musunuz? Değişmeyecek daha da beter olacak her şey. Yapacağınız tek şey eşinize rest çekmek evi ayırmak için. Gerekirse anne evine geri dönün dediğinizi er geç yapacaktır.

Eşiniz hep arkanızda olmasın, biraz da önünüze geçsin de görsün.
İçinize atacağınıza açık açık konuşun eşinizle.
Konuştuğum zaman cok takiyor ve is yukude cok koca is yeri ona bagli taninmis bir aile herkesin gozu ustumuzde dior yakinda o herkes benim cenazeme gelecek bu kadar skyorum kendimi bi hastaliga yakalancam diye cok korkuyorum

Evlilik neydi

Sadece bir yatak odasi yeterli mi

Sana ait olmayan bir eve niye gelin gitmeyi kabul ettin

Ezdirmedi arkanda durdu kocan yeterli mi bu

Ev senin evin degil baskasinin evinde nasil aile olacaksin ki

Kadinin kendi evi görümcenin cocuklari da yazi gelir misafiride

Rest çekip ayrılın. Böyle taviz verdikçe gün gelecek hiç ayrılamayacaksınız. Eşinize de net tavır koyun, cidden yumuşak yüzlü kaldıkça olmaz. Orası sizin eviniz değil yani siz kalıcı misafir gibisiniz, kadın istediğini çağırır. Ev ev üstüne olmuyor arkadaşlar görüldüğü üzere, 2 ay iki aile yazlıkta kalıyorsun o bile sorun olurken hele eşin ailesiyle sürekli aynı evde yaşamak büyük cesaret.

Eşin verdiği sözü böyle mi yerine getiriyor? Görmüyor mu annesinin surat asıp tatsızlık çıkardığını?

Nasıl inanabildi aileniz şaşırıyorum... Ev ev üstüne olur mu? İnsan kendi anne-babasıyla kavga ediyor yeri geldiğinde...

babanın evine dön. ayrı eve çıkmazsan dönmem de. seni seviyosa kabul eder. etmiyosa da boşarsın.

anlamıyorum ya hala bu yalanlara aileler, kadınlar nasıl kanıyor.

Ahuu14 işte sizin geleceğinizi gösteren konulardan sadece biri
hala aynı ev istiyor musunuz

Hatayı en başta kabul ederek yapmışsınız zaten, resti çekin. Madem bu kadar arkanızda , sizi seviyor ezdirmiyor.taşınsın.

Bende dün konu açmıştım ömür boyu kv suratı mı çekicem diye.. az önce indim yanına surat o biçim.. rest çek kızz ben çekemiyorum baştan kabul ettim sen çekkk sana altı ay demişler vallahi hastalık çıkar bir yerimizde bunların suratı yüzünden çek bacım

Bir cikabilsem konusurken tadilatina başlattığımız ev karsimda her gordugumde icim icimi yiyor disari bakamiorum bosta kac tane ev var ama biz beraberiz neymis tek basina korkuomus

Cok doluyum bi seslense duycagim sekilde ev ama insallah kendinden cikar benmde yaminim var anne demem die demiorum bisy olsa gelinlerde avilsa konu anne demesi yeterfalan der o benm hayalimi caldi bende onun hayalini gerceklestirmiycem

Senin derdin suan kv denin surat asmasi olmamali.Ayri eve cikmadigin surece sorunlarin ardi arkasi kesilmez biri baslar biri biter bu boyle devam eder ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…