- 18 Ocak 2017
- 72
- 22
- 3
- Konu Sahibi Aysegul677677
-
Konuştuğum zaman cok takiyor ve is yukude cok koca is yeri ona bagli taninmis bir aile herkesin gozu ustumuzde dior yakinda o herkes benim cenazeme gelecek bu kadar skyorum kendimi bi hastaliga yakalancam diye cok korkuyorumEşiniz hep arkanızda olmasın, biraz da önünüze geçsin de görsün.
İçinize atacağınıza açık açık konuşun eşinizle.
Evlilik neydiKizlar kv ayni evde yasioruz ben isteme sirasinda hic istememistim vazgecmistim ayni ev oldugu icin ama esim geldi ailemle konustu hic bir sekilde ezdirmem diye gercektende oyle her zman arkamda ama biz esimle disari cikalim gelelim kv surati 5 karis her seferinde boyle konuşmaz sikayet eder gorumeme esim konustu simdi surat asık ama istemez istemez konusur ve bana verilen soz ayni eve girerken 6 ay sende 6 ay gorumcemde duracakti birakin 6 ay durmayi 1 ayligina bile gitmio gideni geleni hic bitmio evde rahayltca bi oturamiyorum yazin gorumcemin cocuklarinida buyuk ihtimal buraya getircek beni sinirden catlatiyor artuk ne anne diorum ne bisey surat asiyorum bende bana yaptigi gibi ve hic sevmiorum.annesi haric tum sulalesini sevioum ve onlarda gozumjn icine bakar benim cok dertliyim kendi kendimi yiyorum hep
Kizlar kv ayni evde yasioruz ben isteme sirasinda hic istememistim vazgecmistim ayni ev oldugu icin ama esim geldi ailemle konustu hic bir sekilde ezdirmem diye gercektende oyle her zman arkamda ama biz esimle disari cikalim gelelim kv surati 5 karis her seferinde boyle konuşmaz sikayet eder gorumeme esim konustu simdi surat asık ama istemez istemez konusur ve bana verilen soz ayni eve girerken 6 ay sende 6 ay gorumcemde duracakti birakin 6 ay durmayi 1 ayligina bile gitmio gideni geleni hic bitmio evde rahayltca bi oturamiyorum yazin gorumcemin cocuklarinida buyuk ihtimal buraya getircek beni sinirden catlatiyor artuk ne anne diorum ne bisey surat asiyorum bende bana yaptigi gibi ve hic sevmiorum.annesi haric tum sulalesini sevioum ve onlarda gozumjn icine bakar benim cok dertliyim kendi kendimi yiyorum hep
Ben yazdim arkadasin açtığı konuya ama hakkinda hayrlisi olsun
Ben yazdim arkadasin açtığı konuya ama hakkinda hayrlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?