Off bana akil verin kendi kendimi yiyorum

Surati,hayallerim, herseye karismasi,surekli misafirinin gelmesi,basimdan hic gitmemwsi ...........

Ahh demesi cok kolay brn cesaretli bir insan degilim sadece icimi dokmek istedim anneme ya da babama dedigim zaman esimjn ailesine tavur aliolar onlarda kotu olacak dir annemler geldiginde hep guluorum beni mutlu gorsunler onlar kafasina takip üzülmesin diye kader iste

Neden ayrılmıyosunuz o evden.
Ayrıca kızını çok özlüyosa kızıyla yaşasın

hımm tanınmış aileye bak oğullarına ayrı ev açmaktan aciz
siz de bu lafa inanıyor musunuz
sanki koç sabancı ailesi
Koc sabanci olsa bari ev buyuk olur yuzunu gormem inaniyorum kendim sectim gercekten kader cok baska bisey ya bile bile geldim vazgectim geri ikna etti esim off benm carem yok gibi kimse uzulmesin die susuyorum sua esimle bi yerden geldik benimle de esimlede konusmuyor bende suratina bile bakmiyorum o yok gibi davraniyorum esime dedim daha oncede demistim tiksindirme kizi kendinden dedi ama ayni bu sefer bosanirim dedim

Az önce bi arkadaş evlenip birlik gidicem diye konu açmış millet yapma diye tepki gösterincede bozulmuş umarım bu konuyu okur sizde inşallah en kısa zamanda kendi evinize çıkar kurtulursunuz
Bu devirde hala birlik oturmak , aklım almıyor. Ev ev üstüne olmaz diye atasözü bile var halbuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…