• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off bıktım bu tül çorap yırtılmalarından

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
kızlar neredeyse tek kullanımlık çorap giyer oldum neredeyse..hemen göz kaçıyor yaa kaliteyle ilgisi varmı allah aşkına yaa...birkere ggiyiyorum bakmışımki göz kaçmış..gayette narin giyerim halbuki..ya bu sorunu nasıl yenicez ..nasıl uzun zaman göz kaçmadan giyicez..oje işini deniyorum bazen ama iş işten geçmiş oluyor ufak delik halinde olsa neyse yaparım ojeyi ama bir bakıyorumki nerdeyse dizime kadar yırtılmış off napıcaz ya

giydiğiniz ayakkabıda bi sorun olabilir mi
hani çorabın yırtılmasına neden olan ufak bi çıkıntı falan

canım o bendede var bır gunluk ıyısınıde alsan kotusunude gıdıyor:D kalın kulotlu corapları bıle kacırıyordum :D ayak tırnagının yapısından bana gore benım gıbı bas parmagının tırnagı yukarı dogru ıse ondandır :D

canım aynen benim de öle iyi de kötü de fark emiyor bi şekilde kaçıyor
tırnaklardan kaynakalnıyor galiba

aynen ya sanırım bu kaçıklardan kaçış yok inceler dediğin gibi tek seferlik zaten okul çorabımı bile hep kaçırırdım zamanla alışmaya başladım sanırım eskisi gibi değil annem hep derdi baban batarsa çorap paran yüzünden batıcak diye az da değiller bir çorap 5 den başlıyor

kızlar benim yırtılmalar tırnaktan başlamıo topuktan başlıo acaba çok mu esnetiyom çok mu çekiom ondan da olabilir ama çekmediğim zamanlarda oluyor yine aynı

corapları giymeden buzlukta bekletmenin esnekliği ve dayanıklıgına faydası oldugunu duymuştum
bi deneyin isterseniz

bende ilk açıldığından çamaşır makinesinde yıkandığı zaman daha zor kaçtığını duymuştum denedim sonuç gerçekten başarılı biyere takmadığınız sürece çok zor kaçıyo çoraplar tavsiye ederim

corapları giymeden buzlukta bekletmenin esnekliği ve dayanıklıgına faydası oldugunu duymuştum
bi deneyin isterseniz
aa ölemi gerçekten deneyen varmı kızlar
bende ilk açıldığından çamaşır makinesinde yıkandığı zaman daha zor kaçtığını duymuştum denedim sonuç gerçekten başarılı biyere takmadığınız sürece çok zor kaçıyo çoraplar tavsiye ederim

bende denicem canım dün kilotlu çorap aldım parlak ten renkliler varya ondan hemen atayım bari makinaya ay keşke daha önce deseydin annem makineyi şimdi açmış tüh

canım yeni gördüm konuyu renklilerle beyazlarla hiç farketmez yanına bişeyler daha ekle at makineye kısa programa ama paketten açılınca giymeden atıcaksın aklında olsun

canım yeni gördüm konuyu renklilerle beyazlarla hiç farketmez yanına bişeyler daha ekle at makineye kısa programa ama paketten açılınca giymeden atıcaksın aklında olsun

aa paketten açtım denemek için 1kere giydim...olmazmı şimdi abla bide makine yeniden çalışıcak tüh şansa bak

walla bendeçok çorap kaçırıyorum
yüzük takılıyor genelde yada bacak bacak üstüne atarken topuğum takılıyor sempatiksalakcinni

Back
X