Off biktim

Adinibilenyazsin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2016
209
52
13
32
Arkadaslar benm kendi instagramim var ve ben kisileri senkrinize edince esimin kendi kullandigi instagram cikmiyo.yegeni desigim cikiyo.galiba esim acmis.biktim valla bunla ugrasmaktanda uzulmektende

Of yavrum ya, kötüyü çağırıyosun sürekli bu kadar şüpheleniyosan yapıyodur merak etme

Ya açın kartları adam akıllı dökün herşeyi ortaya varsa bir sıkıntı boşanın. Ya da kendinize bu eziyeti yapmayın artık , güveniyormusunuz güvenmiyor musunuz bu adama önce bi karar verin.

Arkadaslar benm kendi instagramim var ve ben kisileri senkrinize edince esimin kendi kullandigi instagram cikmiyo.yegeni desigim cikiyo.galiba esim acmis.biktim valla bunla ugrasmaktanda uzulmektende
yegeni desigim mi çıkıyor?
ben anlamadım açıklamak isteyen var mı:)

On
Ya açın kartları adam akıllı dökün herşeyi ortaya varsa bir sıkıntı boşanın. Ya da kendinize bu eziyeti yapmayın artık , güveniyormusunuz güvenmiyor musunuz bu adama önce bi karar verin.
Ona razi gelmiyo ki sen boyle yaparsan yaparim boyle sogutuyosun kendinden.falan kendini hakli cikartmaya calisiyr

Ne demek istediniz anlayamadım ama esinizde bi şeyler var sizi bu kadar şüpheci yaptığına gorel

Bir sürü benzer konu açıyorsunuz, eşiniz sizi aldatıyor işte. Yani her öğrendiğiniz şeyi buraya açmanın gereği yok, boşanacaksanız boşanın. Boşanmayacaksanız da gözünüzü kapatıp, kulağınızı tıkayacaksınız. Ben artık gerçekten bir şey diyemiyorum, ne yapmaya çalıştığınızı da anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…