- 23 Kasım 2016
- 209
- 52
- 13
- 32
- Konu Sahibi Adinibilenyazsin
-
yegeni desigim mi çıkıyor?Arkadaslar benm kendi instagramim var ve ben kisileri senkrinize edince esimin kendi kullandigi instagram cikmiyo.yegeni desigim cikiyo.galiba esim acmis.biktim valla bunla ugrasmaktanda uzulmektende
Onceki konumu okuduysaniz oradan bilebilirsiniz ne demek istedigimjyegeni desigim mi çıkıyor?
ben anlamadım açıklamak isteyen var mı:)
desigim ne demek ki? okumuştum aslında önceki konunu e bi daha bakayım mademOnceki konumu okuduysaniz oradan bilebilirsiniz ne demek istedigimj
Ona razi gelmiyo ki sen boyle yaparsan yaparim boyle sogutuyosun kendinden.falan kendini hakli cikartmaya calisiyrYa açın kartları adam akıllı dökün herşeyi ortaya varsa bir sıkıntı boşanın. Ya da kendinize bu eziyeti yapmayın artık , güveniyormusunuz güvenmiyor musunuz bu adama önce bi karar verin.
Dedigim demek odesigim ne demek ki? okumuştum aslında önceki konunu e bi daha bakayım madem
Dediğim demiş sankidesigim ne demek ki? okumuştum aslında önceki konunu e bi daha bakayım madem
ay anladım tamamDediğim demiş sanki
Ne demek istediniz anlayamadım ama esinizde bi şeyler var sizi bu kadar şüpheci yaptığına gorelArkadaslar benm kendi instagramim var ve ben kisileri senkrinize edince esimin kendi kullandigi instagram cikmiyo.yegeni desigim cikiyo.galiba esim acmis.biktim valla bunla ugrasmaktanda uzulmektende
İmla ve harf hataları takıntım,elimde değilay anladım tamamsağol:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?