off cok zorlaniyorum

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
kizlar annemle bi türlü kuramadigimiz anne kiz iliskisini kurmaya hersee yeniden baslamaya karar verdik . Onceki konum www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719873
Ama ona olan kizginligim geçmiyor bana cektirdiklerini ceksin istiyorum icten ice . Benim sucum neydi diyorum
Bi yamdan da bana yine zarari dokunacak diye cok korkuyorum
Mesafe koymak istiyorum
Nasil cikucam bu karmasadan lutfen yardımcı olun

kizlar annemle bi türlü kuramadigimiz anne kiz iliskisini kurmaya hersee yeniden baslamaya karar verdik . Onceki konum www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719873
Ama ona olan kizginligim geçmiyor bana cektirdiklerini ceksin istiyorum icten ice . Benim sucum neydi diyorum
Bi yamdan da bana yine zarari dokunacak diye cok korkuyorum
Mesafe koymak istiyorum
Nasil cikucam bu karmasadan lutfen yardımcı olun

yazdıklarını okudum. bir anne o kadar taş kalpli olmaz gibi geliyor. bu tip şeylerde sorun tek taraflı değildir diye düşünürüm hep. erkek kardeşime göre bizden kötüsü yok evde. ama çok bencil ve kendine buyruk birisi. zaptetmekte zorlanıyoruz. onun iyiliği için konuşuyoruz ama anlamamakta ısrarlı o yüzden bizim evde de hep kavga gürültü. annemle aram iyi ama beni daha çok sevdiğinden değil. hatta bende hep erkek kardeşimi daha çok sevdiğini düşünürüm yinede.. bence annenle konuşmalısın. hislerini söyle ama.. sen bana bunu yaptın şeklinde değil. sen şöyle yaptın ben böyle hissettim diye konuş sakince konuş. mantıklı açıklamaları varsa niye yeniden başlamayasınız. kendini de yargıla. ben bunu yaptım kadın delirdi de sonra bana bunu yaptı şeklinde iyice düşün empati kur. olayların hep bir kesitini yazmışsın çünkü. öncesi sonrası yok anlatımında... empati çok önemli özellikle. tüm bunlara rağmen hala annen haksızsa, gereksiz eziyetler yaptıysa sana, empatiye rağmen onu suçluyorsan o zaman ille de samimi kalmak zorunda değilsin. mesafeni koyarsın. ilişkini gözden geçirirsin. ama nasıl davranacağına karar vermeden önce dediklerimi yapmalısın bence. sonradan pişman olmaman için de gerekli

Benim annem gelip benim eşime '' arada dövmen normal insan çileden çıkarsa ne yapsın '' diyecek ve bende o anneyle arkadaş olmak için yakın olmak için çabalayacağım ha ?

Boşversene ..

Hangi anne kızının eşi tarafından dövülmesini şiddete maruz kalmasına göz yumar ! Bunu gidip damadın aklına sokar !

''Kızımın kılına zarar gelirse ben çok kötü olurum , her evlilikte tartışmalar olur vs '' diyeceğine ''arada dövmen normal'' demesine gerçekten anlam veremiyorum !!

Benim annem gelip benim eşime '' arada dövmen normal insan çileden çıkarsa ne yapsın '' diyecek ve bende o anneyle arkadaş olmak için yakın olmak için çabalayacağım ha ?

Boşversene ..

Hangi anne kızının eşi tarafından dövülmesini şiddete maruz kalmasına göz yumar ! Bunu gidip damadın aklına sokar !

''Kızımın kılına zarar gelirse ben çok kötü olurum , her evlilikte tartışmalar olur vs '' diyeceğine ''arada dövmen normal'' demesine gerçekten anlam veremiyorum !!

Iste bende o yuzden korkuyorum ya yine ayni davranışlari sergilemesinden.
Hatta dün bu konuya da degindim laf arasında. Baban da beni hatali buldu dedi. Ama o an kendimi kötü hissettim damadima icimi dokmek istedim ne var yani bunda diyerek hala yaptigini savundu bana. O anin duygusalligiyla evet yakin olalim demistim ama aksam duaununce korktum.
Beni kalbinde sevdigine eminim ama cok yanlis cumleler sarfediyor ve bana zarari dokunabiliyor.
Ne yapmalıyım bilmiyorum

Iste bende o yuzden korkuyorum ya yine ayni davranışlari sergilemesinden.
Hatta dün bu konuya da degindim laf arasında. Baban da beni hatali buldu dedi. Ama o an kendimi kötü hissettim damadima icimi dokmek istedim ne var yani bunda diyerek hala yaptigini savundu bana. O anin duygusalligiyla evet yakin olalim demistim ama aksam duaununce korktum.
Beni kalbinde sevdigine eminim ama cok yanlis cumleler sarfediyor ve bana zarari dokunabiliyor.
Ne yapmalıyım bilmiyorum

Bunun savunulacak bir tarafı yok..
Ben mesafemi korurdum..

Back
X