Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geçen konunda,derdine üzülmüştüm.sen o konuda,sana yardımcı olanları azarlamıştın.şimdi sana yorum yapardım ama,kızım yaşındaki bir insandan,azar işitmemek için,yorumsuz diyorum.
Ee niye sustun? Yiyosam da yemiyosam da kocamin parasi yabancinin degil anne deseydin. Hadi onu gectim niye esine duyurmuyosun kv gitmis ablasina bile dert yanmis.
Susup, zemin hazirlayip sonra boyle dertleniyosunuz.
bu kadar alinmanizi gerektirecek bir durum degil bence.kv deler gercekten onem verir boyle seylere ve uzülurler.kv de degilim ama bende üzülürum mesela boşa verilen paraya.acik sozlu biriymus sakayla karisik demis lafini.ne var sizde gülün gecin..ayrica beni istemedi zaten bugun demis.memnuniyetsiz gözukmussunuz belliki.size bu laflari yetistirenede bir sey soylemeyin ve dinlemeyin birdaha..