Öncelikle haddinizi bilin,okuduğumu anlıyorum fakat siz kendinizi ifade edemiyorsunuz. Gereksiz yükselmeyin.
Ben çocuğuma annem bakıyor anladım.
Peki parayı neden önce annenize oradan ablanıza aktarıyorsunuz? Burası da çelişkili. Neden bir aktarım var yani.
Kolay yolu çocukları yurda vermek değil,benim anneciğim bizi yurda vermedi. 2 çocukla açlık,sefalet çekmek yerine hali vakti yerinde olan babama da yollamadı. Yeri geldi 1 liraya muhtaç kaldık,ekmek almak evin altını üstüne getirip bozuk para aradığımızı hatırlıyorum. Ona rağmen direndi,kendi ayaklarının üzerinde durmaya başladı. 0 eğitimle mevki sahibi oldu,kendini geliştirdi. Ve bunları yaşadığımızda 40 yaşında falandı. Sizinki kolay yoldan para aramak üzgünüm,gerçekten çocuklarını seven,kendi ayaklarının üzerinde durmak isteyen kadın ekmeğini taştan çıkartıp yine de çocuklarına ekmek getirir. Kapı kapı dolaşıp evde oturarak yardım beklemez. Yardıma muhtaç demek,çalışamaz iş göremez gibi birşey. Ablanızın bir engeli mi var? (Küçümsemiyor,gurur duyuyorum. Babam doktor sonucu sakat kalan ayağıyla makine mühendisi!) ya da çalışamayacak durumda mı? Ameliyatlı falan mı? Yoo. Bilerek,isteyerek,bariz bir şekilde evde oturarak yardım beklemeyi tercih ediyor. Bu zor yol değil.