yaşadığın şeye çok üzgünüm umarım atlatabilmişsindir. biraz abartılı tepki vermişsin sanki ağlamak ben sana bağlandım gidersen toparlanamam falan, böyle deyince insan bir geri çekiliyor gerçekten. beklentin olduğunu düşünmüş, belli ki o sana o kadar bağlanmamış. ciddi bir muhabbet de yok aranızda, yoluna bak derim ben.ya şimdi çok kısacık anlatmaya çalışıcam bir çocuk var birkaç haftadır konuşuyoruz ama biribirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta sevgiliyiz bile denilebilir
şöyle bir durum oldu ben küçükken tacize uğradım ve bir takım korkularım var bunu da ona anlattım bana çok destek oldu ama konu beni çok etkilediği için ağladım biraz duygusala bağladım neyse çok güzel davrandı ama ben salak gibi çocuğa çok bağlandığımı söyledim hatta o duygusallıkla gidersen toparlanamam falan tarzında bir şeyler dedim ama kesinlikle böyle düşünmüyorum sadece o anın duygusallığıyla söyledim aramıza da soğukluk girdi galiba bu yüzden ne yapmalıyım
+1000Madem çok bağlı değilsin, aranızdaki duygusal anın etkisiyle bu şekilde cümleler kurdun. O zaman aranıza giren soğukluğu niye dert ediyorsun?
Olmazsa sal gitsin. Bıktım şu adamların, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmalarından.
Bunu söyleyerek karşınızdaki kişiye gereksiz bir yük ve sorumluluk bindirmişsiniz, soğuması çok normalçocuğa çok bağlandığımı söyledim hatta o duygusallıkla gidersen toparlanamam falan tarzında bir şeyler dedim
Burada adamın suçu ne? Ben olsam telefondan falan engellerim. Yine yumuşak bir tavır almış bence. 1-2 hafta konuştuğum biri "Taciz edildim, beni sakın bırakma" falan dese zaten inanmam açıkçası ama direk ortamdan uzarım.Madem çok bağlı değilsin, aranızdaki duygusal anın etkisiyle bu şekilde cümleler kurdun. O zaman aranıza giren soğukluğu niye dert ediyorsun?
Olmazsa sal gitsin. Başka adam mı yok ülkede yahu.
Bıktım şu adamların, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmalarından.
korkmus bariz,tedirgin olmuş çokça..ya şimdi çok kısacık anlatmaya çalışıcam bir çocuk var birkaç haftadır konuşuyoruz ama biribirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta sevgiliyiz bile denilebilir
şöyle bir durum oldu ben küçükken tacize uğradım ve bir takım korkularım var bunu da ona anlattım bana çok destek oldu ama konu beni çok etkilediği için ağladım biraz duygusala bağladım neyse çok güzel davrandı ama ben salak gibi çocuğa çok bağlandığımı söyledim hatta o duygusallıkla gidersen toparlanamam falan tarzında bir şeyler dedim ama kesinlikle böyle düşünmüyorum sadece o anın duygusallığıyla söyledim aramıza da soğukluk girdi galiba bu yüzden ne yapmalıyım
çok bağlanabilen bir insan değilim sadece yaşadığım olay güvensizlik problemlerine yol açtı evet soğudu belki ama ilişkimiz devam ediyorMadem çok bağlı değilsin, aranızdaki duygusal anın etkisiyle bu şekilde cümleler kurdun. O zaman aranıza giren soğukluğu niye dert ediyorsun?
konuşmamız kesilmedi aksine beni uyardı duygularımı kontrol etmemi söyledikorkmus bariz,tedirgin olmuş çokça..
Böyle yoğun bir duygu dalgası beklemiyordu muhtemelen kısa bir zaman diliminde.
Bir kaç gün sonra kaçma dürtüsü yerini sağlıklı düşünmeye bırakır ve arar seni..
Sadece bekle derim şuan,arayacaktı
Çabuk bağlanan biri olmadığınızdan bahsediyorsunuz, öyleyse henüz birkaç hafta olan ilişkinizdeki soğukluğu dert etmenize gerek yok.çok bağlanabilen bir insan değilim sadece yaşadığım olay güvensizlik problemlerine yol açtı evet soğudu belki ama ilişkimiz devam ediyor
ya şimdi çok kısacık anlatmaya çalışıcam bir çocuk var birkaç haftadır konuşuyoruz ama biribirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta sevgiliyiz bile denilebilir
kırıcı konuşuyorsunBurada adamın suçu ne? Ben olsam telefondan falan engellerim. Yine yumuşak bir tavır almış bence. 1-2 hafta konuştuğum biri "Taciz edildim, beni sakın bırakma" falan dese zaten inanmam açıkçası ama direk ortamdan uzarım.
Şu bomboş ve mantıksız konularda yapılan kız kardeşlikde ahmakça olmaya başladı artık... Adamın ne suçu var burda şimdi? Bana da iki üç haftalık biri kalkıp böyle dese uzaklaştırım.Madem çok bağlı değilsin, aranızdaki duygusal anın etkisiyle bu şekilde cümleler kurdun. O zaman aranıza giren soğukluğu niye dert ediyorsun?
ben onun haksız olduğunu düşünmüyorum zaten sadece toparlamaya çalışıyorumŞu bomboş ve mantıksız konularda yapılan kız kardeşlikde ahmakça olmaya başladı artık... Adamın ne suçu var burda şimdi? Bana da iki üç haftalık biri kalkıp böyle dese uzaklaştırım.
İstersin de bulamazsın artık güzelim. O tren kaçmış.çocuğun gözündeki değerimin düştüğünü düşünüyorum eskisi gibi olalım istiyorum
terk edersen biterim demedim gidersen anlayışla karşılarım dedim hatta ama her şey çok üst üste geldiTöbest bu nedir? Niye hayatınızda ciddi önemi olan sarsıcı bir olayı bikaç haftadır tanıdığınız birine anlatıyorsunuz? Hadi anlattınız neden bütün duygusal yükünüzü adamın üstüne boca ediyorsunuz? Hadi onu da yaptınız niye adama terkedersen biterim diye sorumluluk yüklüyorsunuz? Dünyanın en saçma şeylerini bir arada yapmayı başarmışsınız. Bi de sevdiğinizi söyleseydiniz tamamlanırdıadam kaçmasın da ne yapsın?
terk edersen biterim demedim gidersen anlayışla karşılarım dedim hatta ama her şey çok üst üste geldi
gidersen toparlanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?