off kızlar ben çok saçma bir şey yaptım

sansa377

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2021
12
2
1
24
ya şimdi çok kısacık anlatmaya çalışıcam bir çocuk var birkaç haftadır konuşuyoruz ama biribirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta sevgiliyiz bile denilebilir
şöyle bir durum oldu ben küçükken tacize uğradım ve bir takım korkularım var bunu da ona anlattım bana çok destek oldu ama konu beni çok etkilediği için ağladım biraz duygusala bağladım neyse çok güzel davrandı ama ben salak gibi çocuğa çok bağlandığımı söyledim hatta o duygusallıkla gidersen toparlanamam falan tarzında bir şeyler dedim ama kesinlikle böyle düşünmüyorum sadece o anın duygusallığıyla söyledim aramıza da soğukluk girdi galiba bu yüzden ne yapmalıyım

yaşadığın şeye çok üzgünüm umarım atlatabilmişsindir. biraz abartılı tepki vermişsin sanki ağlamak ben sana bağlandım gidersen toparlanamam falan, böyle deyince insan bir geri çekiliyor gerçekten. beklentin olduğunu düşünmüş, belli ki o sana o kadar bağlanmamış. ciddi bir muhabbet de yok aranızda, yoluna bak derim ben.

Madem çok bağlı değilsin, aranızdaki duygusal anın etkisiyle bu şekilde cümleler kurdun. O zaman aranıza giren soğukluğu niye dert ediyorsun?
Olmazsa sal gitsin. Başka adam mı yok ülkede yahu.
Bıktım şu adamların, kendini bulunmaz hint kumaşı sanmalarından.

+1000

Burada adamın suçu ne? Ben olsam telefondan falan engellerim. Yine yumuşak bir tavır almış bence. 1-2 hafta konuştuğum biri "Taciz edildim, beni sakın bırakma" falan dese zaten inanmam açıkçası ama direk ortamdan uzarım.

korkmus bariz,tedirgin olmuş çokça..
Böyle yoğun bir duygu dalgası beklemiyordu muhtemelen kısa bir zaman diliminde.
Bir kaç gün sonra kaçma dürtüsü yerini sağlıklı düşünmeye bırakır ve arar seni..
Sadece bekle derim şuan,arayacaktır.

çok bağlanabilen bir insan değilim sadece yaşadığım olay güvensizlik problemlerine yol açtı evet soğudu belki ama ilişkimiz devam ediyor

konuşmamız kesilmedi aksine beni uyardı duygularımı kontrol etmemi söyledi

çok bağlanabilen bir insan değilim sadece yaşadığım olay güvensizlik problemlerine yol açtı evet soğudu belki ama ilişkimiz devam ediyor
Çabuk bağlanan biri olmadığınızdan bahsediyorsunuz, öyleyse henüz birkaç hafta olan ilişkinizdeki soğukluğu dert etmenize gerek yok.

Ayrıca ilişkinizde devam ediyormuş. Bir sorun varsa yakında kokusu mutlaka çıkacaktır. Eğer soğukluğu siz yanlış anladıysanız beraberliğinizin boyutu zamanla ilerleyecektir.

Sevgilinin poposu kalkmis sanirim biraz umursamaz tavirlar takin eskisi gibi olur

kırıcı konuşuyorsun

Şu bomboş ve mantıksız konularda yapılan kız kardeşlikde ahmakça olmaya başladı artık... Adamın ne suçu var burda şimdi? Bana da iki üç haftalık biri kalkıp böyle dese uzaklaştırım.

çocuğun gözündeki değerimin düştüğünü düşünüyorum eskisi gibi olalım istiyorum

Töbest bu nedir? Niye hayatınızda ciddi önemi olan sarsıcı bir olayı bikaç haftadır tanıdığınız birine anlatıyorsunuz? Hadi anlattınız neden bütün duygusal yükünüzü adamın üstüne boca ediyorsunuz? Hadi onu da yaptınız niye adama terkedersen biterim diye sorumluluk yüklüyorsunuz? Dünyanın en saçma şeylerini bir arada yapmayı başarmışsınız. Bi de sevdiğinizi söyleseydiniz tamamlanırdı adam kaçmasın da ne yapsın?

Şu bomboş ve mantıksız konularda yapılan kız kardeşlikde ahmakça olmaya başladı artık... Adamın ne suçu var burda şimdi? Bana da iki üç haftalık biri kalkıp böyle dese uzaklaştırım.
ben onun haksız olduğunu düşünmüyorum zaten sadece toparlamaya çalışıyorum

terk edersen biterim demedim gidersen anlayışla karşılarım dedim hatta ama her şey çok üst üste geldi

Bir kaç haftada biri bana cok bağlandigini söylese hadi ordan be derim bi kahkaha patlatirim.
Duygularini kontrol et diye uyarmis hakli da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…