• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

off kızlar ben çok saçma bir şey yaptım

Bir kaç haftada biri bana cok bağlandigini söylese hadi ordan be derim bi kahkaha patlatirim.
Duygularini kontrol et diye uyarmis hakli da.
çok bağlanmadım zaten sadece o an ihtiyacım olanı verdiği için saçmaladım

Başına gelenler çok acı verici,çok üzücü,dayanılması,atlatilmasi çok zor.o yüzden bununla kendin baş etmelisin.icinde sindirmelisin.o yarayı kendin kopartmalisin oradan.tam takip edemedim psikolojik destek aldın mı bilmiyorum ama almalısın.ben çok destek aldım.onceden toydum acilarimla yaşardım ama artık öğrendim.
Sende öğren.hayatina kimi alırsan al,evlenince bile kendi gardini al.
Kimseye onsuz yaşayamam dayanamam diye bağlanma ve bence bunu gösterme.
Daha yeni bir ilişki başlangıcında karşı tarafın niyetini bile bilmeden bu yaklaşımın gözünü korkutmuş.bunu yapma.saglikli bir ilişki için önerim budur.

offf her neyse saçmalamışım işte
Güzel saçmalamışsınız. Yalnız ne saçmalamışsınız. Lakin iyi saçmalamışsınız 😂

Olur öyle şeyler, ders olsun. Bundan sonra birilerine bişeyler anlatmak için biraz bekleyin. İnsanlara güven duymuyorum, güven sorunum var deyip bikaç haftada en özelini anlatmak karşı tarafta bu ne perhiz bu ne lahana turşusu izlenimi uyandırır.

Şu bomboş ve mantıksız konularda yapılan kız kardeşlikde ahmakça olmaya başladı artık... Adamın ne suçu var burda şimdi? Bana da iki üç haftalık biri kalkıp böyle dese uzaklaştırım.
Adamın suçu, duygularını böyle saçma şekilde soğuk yaparak belli etmek. Madem karşısındaki kadın onun istediği tarzın dışında konuşmalar yaptı. İlişkiyi bitirme seçeneği varken, niye bu kendini ulaşılamaz hissettirme çabaları.

Ayrıca biz kadınların da böyle açık sözlü olamayan adamlara, soğuk yaptığı an fazladan pohpoh yerine, yol vermeyi bilmemiz gerekiyor.

Ve son olarak sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değilim.

Valla saçmalık evet, ama kimse kusura bakmasın kendimi üzemem. Dedim mi dedim amannn sal gitsin. Önüme bakmam lazım. Üç günlük dünya be bacım

Onsuz da güzel vakit gecirdiginizi, kendi kendinize yetebildiginizi, dolu dolu bir hayatiniz oldugunu görsün. Bunlari sadece o görsün diye yapmayın gercekten böyle olun.
öyleyim zaten sadece algısını değiştirmek istediğim için sordum çünkü çok saçmaladığımı biliyorum

Adamın suçu, duygularını böyle saçma şekilde soğuk yaparak belli etmek. Madem karşısındaki kadın onun istediği tarzın dışında konuşmalar yaptı. İlişkiyi bitirme seçeneği varken, niye bu kendini ulaşılamaz hissettirme çabaları.

Ayrıca biz kadınların da böyle açık sözlü olamayan adamlara, soğuk yaptığı an fazladan pohpoh yerine, yol vermeyi bilmemiz gerekiyor.

neler olduğunu merak edip sordu ve artık söylemediğim için gerildi bende söyledim çok iyi karşıladı ama ben saçmaladım işte

Ortada henüz adı konulmuş bir durum yokmuş ki, yeni yeni başlangıç aşamaları 1-2 haftalık bir süre; ayrılalım mı desin ? Kırıcı olmamak için uzaklaşmış işte.
Ha şey konu sahibi sende gidersen ben biterim dediği için ayrılmamış düşünceli adam daha yaranamıyor ;)

neler olduğunu merak edip sordu ve artık söylemediğim için gerildi bende söyledim çok iyi karşıladı ama ben saçmaladım işte
Tamam saçmalamış olabilirsin bundan sonrası için böyle konulara dikkat edersin olur biter.

Senin yerinde olsam bunları dert etmek yerine kendi yoluma bakarım

ya şimdi çok kısacık anlatmaya çalışıcam bir çocuk var birkaç haftadır konuşuyoruz ama biribirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta sevgiliyiz bile denilebilir
şöyle bir durum oldu ben küçükken tacize uğradım ve bir takım korkularım var bunu da ona anlattım bana çok destek oldu ama konu beni çok etkilediği için ağladım biraz duygusala bağladım neyse çok güzel davrandı ama ben salak gibi çocuğa çok bağlandığımı söyledim hatta o duygusallıkla gidersen toparlanamam falan tarzında bir şeyler dedim ama kesinlikle böyle düşünmüyorum sadece o anın duygusallığıyla söyledim aramıza da soğukluk girdi galiba bu yüzden ne yapmalıyım
Daha birkac haftadir tanidiginiz birine karsi boyle asiri duygular beslediginizi soylemissiniz. Bu,karşı taraf acisindan cok korkutucu bence. Sagliksiz bulmus ve uzaklasmak istemis olabilir. Bundan sonraki iliskilerinizdeki biraz daha kontrollu ve ketum olmanizi tavsiye ederim.

Ortada henüz adı konulmuş bir durum yokmuş ki, yeni yeni başlangıç aşamaları 1-2 haftalık bir süre; ayrılalım mı desin ? Kırıcı olmamak için uzaklaşmış işte.
Ha şey konu sahibi sende gidersen ben biterim dediği için ayrılmamış düşünceli adam daha yaranamıyor :KK66:
Düşünceli ve dürüst adam görmesem bu adamın düşünceli olduğuna beni inandıracaksın.

Ayrıca konu sahibi ilişkimiz devam ediyor demiş, ben onun söylediklerine istinaden bunları yazdım. İlişki başlama aşamalarında bile olsalar, tarafların mesafe koyarak uzaklaşması yerine, seninle olmayacak diyebilecek açıklıkta olmasını tercih ederim.

Hayatımın her anında şeffaf olma taraftarıyım. Böyle içinden geçeni direk söyleyemeyen insanlar da bana hiçbir şekilde dürüst gelmiyor.

Eşimle 16 yıldır birlikteyim. Çoook eskiden yaşadığım bir durum vardı. Daha geçen yıl anlattım. Daha birkaç hafta konuştuğun kişiye taciz gibi bir durumu anlatma gereği neden duydunuz anlayamıyorum. Üzerine bir de beni bırakma filan aşırı saçma yani. 11 yıllık eşime, hayatımdaki en özel insana, evladımın babasına beni bırakma demem. Adam uzaklaşmakta haklı, iki günde bu nedir ya demiştir doğal olarak.

Back
X