- 4 Haziran 2021
- 12
- 2
- 1
- 24
çok bağlanmadım zaten sadece o an ihtiyacım olanı verdiği için saçmaladımBir kaç haftada biri bana cok bağlandigini söylese hadi ordan be derim bi kahkaha patlatirim.
Duygularini kontrol et diye uyarmis hakli da.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok bağlanmadım zaten sadece o an ihtiyacım olanı verdiği için saçmaladımBir kaç haftada biri bana cok bağlandigini söylese hadi ordan be derim bi kahkaha patlatirim.
Duygularini kontrol et diye uyarmis hakli da.
offf her neyse saçmalamışım işteGidersen toparlanamam= terk edersen biterim. Kendiniz yazmışsınız. Siz gardınızı alın çok sürmez bu ilişki. Kimse kolay kolay bu yükün altına girmek istemez.
Kendinizi biraz geri çekin o halde o da o andaki ruh haliyle öyle şeyler söylediğinizi anlar.çok bağlanmadım zaten sadece o an ihtiyacım olanı verdiği için saçmaladım
nasıl yapabilirim kiKendinizi biraz geri çekin o halde o da o andaki ruh haliyle öyle şeyler söylediğinizi anlar.
Güzel saçmalamışsınız. Yalnız ne saçmalamışsınız. Lakin iyi saçmalamışsınızofff her neyse saçmalamışım işte
Onsuz da güzel vakit gecirdiginizi, kendi kendinize yetebildiginizi, dolu dolu bir hayatiniz oldugunu görsün. Bunlari sadece o görsün diye yapmayın gercekten böyle olun.nasıl yapabilirim ki
Adamın suçu, duygularını böyle saçma şekilde soğuk yaparak belli etmek. Madem karşısındaki kadın onun istediği tarzın dışında konuşmalar yaptı. İlişkiyi bitirme seçeneği varken, niye bu kendini ulaşılamaz hissettirme çabaları.Şu bomboş ve mantıksız konularda yapılan kız kardeşlikde ahmakça olmaya başladı artık... Adamın ne suçu var burda şimdi? Bana da iki üç haftalık biri kalkıp böyle dese uzaklaştırım.
öyleyim zaten sadece algısını değiştirmek istediğim için sordum çünkü çok saçmaladığımı biliyorumOnsuz da güzel vakit gecirdiginizi, kendi kendinize yetebildiginizi, dolu dolu bir hayatiniz oldugunu görsün. Bunlari sadece o görsün diye yapmayın gercekten böyle olun.
neler olduğunu merak edip sordu ve artık söylemediğim için gerildi bende söyledim çok iyi karşıladı ama ben saçmaladım işteAdamın suçu, duygularını böyle saçma şekilde soğuk yaparak belli etmek. Madem karşısındaki kadın onun istediği tarzın dışında konuşmalar yaptı. İlişkiyi bitirme seçeneği varken, niye bu kendini ulaşılamaz hissettirme çabaları.
Ayrıca biz kadınların da böyle açık sözlü olamayan adamlara, soğuk yaptığı an fazladan pohpoh yerine, yol vermeyi bilmemiz gerekiyor.
Ve son olarak sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değilim.
Ortada henüz adı konulmuş bir durum yokmuş ki, yeni yeni başlangıç aşamaları 1-2 haftalık bir süre; ayrılalım mı desin ? Kırıcı olmamak için uzaklaşmış işte.Adamın suçu, duygularını böyle saçma şekilde soğuk yaparak belli etmek. Madem karşısındaki kadın onun istediği tarzın dışında konuşmalar yaptı. İlişkiyi bitirme seçeneği varken, niye bu kendini ulaşılamaz hissettirme çabaları.
Ayrıca biz kadınların da böyle açık sözlü olamayan adamlara, soğuk yaptığı an fazladan pohpoh yerine, yol vermeyi bilmemiz gerekiyor.
Ve son olarak sizinle aynı fikirde olmak zorunda da değilim.
Tamam saçmalamış olabilirsin bundan sonrası için böyle konulara dikkat edersin olur biter.neler olduğunu merak edip sordu ve artık söylemediğim için gerildi bende söyledim çok iyi karşıladı ama ben saçmaladım işte
Daha birkac haftadir tanidiginiz birine karsi boyle asiri duygular beslediginizi soylemissiniz. Bu,karşı taraf acisindan cok korkutucu bence. Sagliksiz bulmus ve uzaklasmak istemis olabilir. Bundan sonraki iliskilerinizdeki biraz daha kontrollu ve ketum olmanizi tavsiye ederim.ya şimdi çok kısacık anlatmaya çalışıcam bir çocuk var birkaç haftadır konuşuyoruz ama biribirimizden aşırı hoşlanıyoruz hatta sevgiliyiz bile denilebilir
şöyle bir durum oldu ben küçükken tacize uğradım ve bir takım korkularım var bunu da ona anlattım bana çok destek oldu ama konu beni çok etkilediği için ağladım biraz duygusala bağladım neyse çok güzel davrandı ama ben salak gibi çocuğa çok bağlandığımı söyledim hatta o duygusallıkla gidersen toparlanamam falan tarzında bir şeyler dedim ama kesinlikle böyle düşünmüyorum sadece o anın duygusallığıyla söyledim aramıza da soğukluk girdi galiba bu yüzden ne yapmalıyım
Düşünceli ve dürüst adam görmesem bu adamın düşünceli olduğuna beni inandıracaksın.Ortada henüz adı konulmuş bir durum yokmuş ki, yeni yeni başlangıç aşamaları 1-2 haftalık bir süre; ayrılalım mı desin ? Kırıcı olmamak için uzaklaşmış işte.
Ha şey konu sahibi sende gidersen ben biterim dediği için ayrılmamış düşünceli adam daha yaranamıyor![]()