off kızlar bu saçma düşünceleri kafamdan atamyorum

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar yakında evlenicem inşAllah ama hep iiçimde korkular var sanki geçmişteki olaylar yüzünden bişiler bozulucak gibi durmadan aklım abuk subuk kişiler işte olaylar vs. şeyler geliyo hadi ilerde şöle yaparsa böle olursa bilmem ne halbuki bunlar niye aklıma geliyo ki :/ paranoya oldum galiba dualarınızı bekliyorum . buraya yazınca rahatlıyorum iyi gecelerr herkese

aynı sorun bendede vardı bence buhastalık cunkı benımkı ılerı boyuttaydım artık kafayı yıodum yaptıgım bıseyde yoktu halbukı..
Allahtan yendım bnu gectı.bundan kurtlmak ıstıosan butun supelernı kagıda yaz ortaya cıkma olasılıklarnı ve butub ıhtmallerı yaz bu senırahtlatcak. kokten kurtulmak ıstıosa kendıne guven ve senden degerlı bsy olmadını bıl

bende yakında evleneceğim ama bende de buna benzer düşünceler var en çok ta yetememekten korkuyorum. sanırım bende de özgüven eksikliği var...

Bendede var halbuki olan bişeyde yok ama kafamda çok kuruyorum sanırım nasıl yencez bilmiyorum...

Demekki hiç birimiz tek değilmişiz hepimizde aynı düşünceler var.Benden büyüklerede sorduğumda onlarda da varmış ama bişey çıkmamış

Başlığı açandaki sorun herkeste varmış ama sorunu hala anlamadım. Geçmişte ne var ya da kim bu kişiler, rahatsız mı ediyorlar seni, sırların mı var sağlık sorunun mu var, anlamadım yani sorunu. açık yazarsanaz yorum yapılabilir.

bende yakında evlenicem kafamda olmauan şeyler hakkında senaryolar yazıp sinirlenip, küsüyorum, kendimi harap ediyorum. yok nişanlımın ailesi sorun çıkarırmı evlenicne evlerimiz yakın sürekli bende bitermi herşeye karışırmı, nişanlımın beklentisi yüksek olurmu ben yetermiyim herşeye hem iş hem ev vs vs vs ve daha bir sürü kurgu bu zamana kadar da çok şey kurdum hep kurgularımın tersi çıktı. Umarım bundan sonrada böyle olur sanırım yeni bir başlangıça adım attığımız için bu tarz korkular normal yaşıyıp görücez bakalım...

bu durum panikatak başlangıcı bence. ilerlemeden önlemini almalısın canım. yaşadığın yada etrafında yaşanmış kötü örnekler varsa ondan dolayı böyle düşünceler oluşması ve sürekli tekrarlanması kaçınılmaz bi durum. bununla ilgili yardım alabilirsin. benimde kuzenimde vardı gitti tedavi oldu ve geçti artık daha rahat. zaten bi ilaç veriyorlar her zamanki gibi. umarım güzel düşüncelerle güzel şeylerle dolu bir hayatın olur..

Anlayabiliyorum korkularınızı kaygılarınızı ama bu kadar önyargı ile yaklaşıp bu kadar negatif düşünürseniz evliliğiniz için hiç hayra alamet değil eşiniz olacak insanı düşünün bence bir kere sizin için yaptığı fedakarlıkları, emeklerinizi, gece uykusuz kalıp konuşmalarınızı.. Hatta çekin karşınıza konuşun o kızlar için yapıp benim için yapmadığın bir şey var mı diye zaten olsaydı zaten onları siz kadar sevseydi onlarla evlenirdi sizle değil evlilik ciddi bir iş bir insanla bir ömür demek kimse sevmediği bir insana katlanmak istemez açıkcası..
Benimde 2 senelik bir ilişkim var aynı liseye gidiyorduk arka mahallemizde oturuyordu üniversite tercihi yapılana kadar sadece selam selam veriyorduk ve ne hikmetse ikimizinde pamukkale üniversitesi oldu o benden bir sene önce kazanmıştı benimde 27.tercihim pamukkaleydi ki o zamanlar ondan hoşlanıyordum sonra hoşlandıkça daha bir sevdikçe eskiden kurduğu ilişki aklıma gelmeye başladı benim erkek arkadaşımın yalnızca 1 ilişkisi olmuştu benden önce ama o da gelip geçici olsa da insan takıyor erkek arkadaşım çok dindar bir insan olduğu için ona güvenmeyi öğrendim ilk sonra o kızın elini tuttu peki ya sen dedim kendime ondan önce kimsenin elini tutmadın mı anladım ki geçmiş irdelemekle ne ben ne sevdiğim mutlu olabilir geçmişi tıktım bir klozet deliğine şimdi gerçekten mutluyuz hatta hayatımda yaşamadığım mutlulukları yaşıyorum siz siz olun kızlar eskiyi hatırlatmayın ben şöyle de düşünürdüm şimdi ben eski kız arkadaşını aklına getiricem aklında yoksa bile aklına sokacağım kızı ve ya o kızı düşünürse deyip kıskançlık yapıp sözünü bile etmemeye başladım hele ki evlilik zamanı hiç düşünülecek şey mi bu kapmışsın oğlanı oturtacaksın nikah masasına bence pozitif düşün biraz bu arada Allah bir yastıkta kocatsın darısı diğer sevenlerin başına

mesela eskilerden biri çıkıp beni ayırmak için bişeyler yapabilir gibi geliyo ya da ne bilim bu tür bişey olabilir diye düşünüyoru belki de olmaz yada alakası yok ama ben düşünmekten kendimi alamyorum kızlar bilmiyorum dua edin umarım kötü bi talihsizlik gelmez başıma cevap yazan herkese teşekkür ediyorum

kızlar aynı dusunceler bende de var isler ciddilestikce acaba dogru kısı degıl mı dıye dusunuyorum korkuyorum uzuluyorum kendıme de kızıyorum boyle dusundugum ıcın ve hep dua edıyorum allahım hayırlı bı evlılıgımız olsun bırbırımızı hıc hayal kırıklıgına ugratmayalım dıye. bol bol dua edın kızlar gercekten ıyı gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…