Öff Mantı Mantı Mantı..

Bebegimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
1.269
121
113
selam kızlar...

ben,im ufak bi sorum olucakti kızlar..

eşim mantı hastası.. evlendigimde mantı yapmakdan kurtuldum dedim kendisi rizeli ben kayserili.. bide ne göreyim o kayseri yöresi hastasiymiş meger..

sürekli mantı istiyor.. önceden yapıyordum ama simdi hic vaktim yok.. gecen yapmak istedim kızım durmadi..

acıktı agladı, uyandı agladı, sıkıldı agladı.. tek başıma mantıyı yapayım dereken hamuruş ekşıidi kıymamda koktu..

((( hazır yapılan ykın biyerde olsa alıcam..

internettende aldırmıyo kıyma belkıde bulgurdur yada kandırırlar kıimyondur die..

ama gecen HAKMARda EVMAN mantısı vardı minik kıymalı 100de 100 dio o nasil bilen varmı kızlar? bana bi cözüm bulun kızlar yoksa mantı yerinde beni ve kızımı yicek

benim annem mantı yapıp yapıp buzluğa koyar. öyle bir şeyler deneyebilirsin fırsat buldugun bir vakitte :)

ev yemekleri yapan yerler satıyor kiloyla :44:temizliğine güvendiğiniz yerden alabilirsiniz
yada ihtiyacı olan ev hanımı bi tanıdığınıza yaptırabilirsiniz
mesela annem kiloyla kıyma alır yengeme verir birazını sana birazını bana yap diye. poşet poşet oluyor tabi. buzlukta hep depo halinde
el yapımı marketten almaktan iyidir bence

BIM' deki Ekmecik markali manti harika. Bir deneyin derim. Kuru degil, yas manti hem de kiymali. peynir reyonunda satiiyor yanlis hatirlamiyorsam. Sinop mantisi haric oyle manti yemedim omrumde :) Mutlaka deneyin.

Son düzenleme:
Superfresh mantılarını yiyoruz biz.
Çok beğeniyoruz.

​Eger vaktiniz varsa mantıları yapıp buzluga atabilirsiniz yada tanıdıgınız bir bayan varsa bir miktar para karşılıgı ona yaptırabilirsiniz hazır mantılara pek güvenmiyorum ben haberlerde de izlemiştim içinde soya kıyması kullanıyorlarmış.

Yufka falan satılan yerlerde ev mantısı satılıyo onlar cidden kıymalı oluyo ama kilosu 20 tl falan ...

Eşin evdeyken yap o bebeğe baksın sen sadece emzir aklıma bu çözüm geldi yada hazır alınıcak

ah canım kıyamam sana ben ya, ben de yeni açtım buzluğa attım, hiç hazır mantı kullanmadığım için bilmiyorum ama büyük süper marketlerde açık olarak ev mantısı satılıyor, onlardan bir al dene istersen, bir kere arkdaşımda yemiştim o mantılardan tadı falan bildiğin ev mantısı gibiydi güzeldi yani

a101 den paketi buna benzeyen kaşıkla güzel kızlar isimli mantıyı alıyorum ben,onda da %100 dana kıyma yazıyor,biz severek yiyoruz.

ben de tanığım bir dükkandan alıyorum ama kayseri mantısı değil.yapılışını gördüğüm için temizliğinden ve malzemeden bir şüphem yok çok da rahat oluyor. 10 dakikada hazır:)

Pek çok hazır mantığı denemiş biri olarak konuşuyorum
Evman mükemmel ötesi. Ev yapımından bile daha iyi valla ne yalan söylim
Ailecek müptelası olduk kipaya her gittiğimde alırım bir paket
Yani iyi bir seçim yapmışsın, eşine artık hergüne mantı açabilirsin

Son düzenleme:
superfresh inki mükemmel bim in de yaş mantısını deneyebilirsin mükemmel. elde yapmakla uğraşma bence

diaSa dan hazır mantı almıştım; öğrenciyken tabi

kurutulmuş ya da fırınlanmıştı bilemiyorum hiç sevmedim

bu söylediğiniz bim ve diğer markalar da fırınlanmış ya da kurutulmuş halde mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…