off of

eliflammim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2012
20
47
88
Trabzon
8 yıllık evliyim..şükürler olsun evliliğimde eşimle çok büyük problemim yok.ama ailesi artık canıma tak ettirdi..evliliğimizin ilk 5 yılında onlara 6 saat uzaklıkta bi şehirde yaşıyorduk senede 10 gün gidebiliyorduk işlerimizden dolayı ama o 10 gün zehir oluyordu bana.sabır diyordum sabır 10 gün sonra rahatım..ama 3 yıl önce eşimin mecburi görevinden dolayı ailesine 1 saat uzaklıkta bi şehre taşındık..
herkesin gerçek yüzünü görüp tanıyordum kendimi korurum zannettim çünkü çok samimi biri değilim onlarla, hayatımla fikirlerimle ilgili onlara hiç açık vermem ama elimden geldiğince güleryüzlü olmaya çalıştım hep..ama şu son 3 yıl beni hasta ettiler..

daha taşınmadan başladı sorunlar neymiş biz onlara sormadan ev bakmışız tutmuşuz ev çok pahalıymış vs vs ..ya kıçını kaldırıp bizle geldinmi ev aramaya da konuşuyosun parasını sen mi vereceksin diyecem ama eşimin hatırına sustum..evimize taşındık geldi oturdu soframa surat 5 karış oğlu anne neyin var yesene deyince aman Allahım demez olsaydı keşke ikimize birden bi sürü laf saydı..bu ilk ve son gelişiymiş gelmez de gitmez de sormazmış da vs vs..eşim gayet saf niyetle e nedemek gelmiyorum ben askere gideceğim bu kadın bilmediği şehirde çocukla napsın deyince ben çocuğumu _kızımı yani_ alır giderim evime dedi..eşim yine e eşim nolcak anne yalnız diye yine sordu naparsa yapsın ona da gelsin anası baksın dedi..lokmalar düğümlendi boğazıma bişey diyemedim eşim kalktı gitti sofradan. benim ailemle sorunlarım var daha doğrusu babamla ve babam her yıl en az bi 6 ay küs olur bana gereksiz sebeplerden dolayı hem de..annemi de görüştürmez benle, kardeşimin zaten umrunda değilim.kv bu durumu biliyor ve bana gıcığına anacığımın gelemeyeceğini bildiği halde böyle söyledi.eşim de farketti ama sırf annesi saygısızlık olmasın diye ikimiz de sustuk.

geçen yıl araba aldık vay anam ona sormamışız alırken ya sana ne kadın ..eşim çok kızdı sen ne anlarsın arabadan da sana sorucam kaza yaptık onların akrabası kaskocuya yaptırmamışız kaskoyu da arabayı geç almışız servisten..ama öyle akıllandı ki kendisi söyleyeceği herşeyi bu sefer kpedere söyletiyor kpeder eşime kızıyormuş sen niye akrabanın kaskocusuna gitmedin diye..eşimde akrabası için o mu tamir edecekti yoksa ne alaka diye çıkışmış babasına..yeni araba almaya karar verdik baktılar bizde para var peder kendine telefon aldırdı eşime neymiş teknolojiden anlamıyormuş eşim aldı telfn ama para yok ortada..valide her eşimi gördüğünde baban bana harçlık vermiyor deyip duruyor eşim salak mı yemiyor tabi duymazdan geliyor..ama her yaptığımız alışvarişe da karışıyor kadın bebeğimiz olacak onun istediği olacakmış hastaneye gidelim bahanesiyle kandırıp eşimi beşikçiye vs götürmüş.eşim de ben olmadan almayacağını söylemiş..

yani şu yazdıklarım onların karakterleri hakkında bilgi verdimi bilmiyorum ama ben artık çıldırıcam eşim sürekli bana bırak diyor ama kadın anladı artık oğlu evde yokken sıkıştıryor beni sürekli hakaretvari konuşup üzüyor hiç demiyor hamile kadını üzmeyeyim diye ya..en son taktığı olay benim resmiyetim olmuş ben resmiymişim aileden biri gibi değil yabancı biri gibiymişim kızımın yanında bana bi sürü laf söyledi sırf kızım gergin olmasın üzülmesin diye sustum..ama üstelik eltimin arkasından da attı tuttu kızın kabahati yok biliyor bunu ama onada banada beddua etti çok zoruma gitti..kızı aradım aranızda bi sorunmu var diye yoo beni sürekli arıyor soruyor gayet iyi dedi.

bu kadın ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum

Son düzenleme:
İyi sabırlıymışsın maşşş derdi ne anlamadım sanırım herşey izim dediğimiz gibi olsun istiyorlar ben kızını niye gönderdin onu anlamadım kaç yaşındaydı ki
Napıcaksın en azından eşin arkanda görüyor şükredeceksin gerektiği zaman çok kırmadan lafını vereceksin
Aynen böyle karıştırmıcaksn takmamaya çalışacaksın

senin bu yaşadıkların beni öyle bir haklı çıkardı ki
vediğim karardan hiçte pişman değilim şuan
2 ay önce eşimin ailesinin yaşadığı şehre 1 saatlik uzaklıktaki şehre
gitme girişimimizi neler yaşayacağımı önceden kestirdiğim için engelledim
uzaklık bulunmaz nimet
gerçi yapacak adam her türlü yapar orası ayrı!
kayınvaliden belliki kıskanç biri
derdi seni sinir etmek, amacına da ulamış...
sen resmiyetini asla bozma
elti olayında da niyeti gayet açık
sen gidip eltine sana söyldiklerini söyleyeceksin
o da haliyle kayınvalideye soracak
kayınvalide inkar edecek
kabak senin başına patlayacak
kadının işi gücü yok
ne yaparımda gelini gıcık ederimin derdine düşmüş...

ne pis bulaşık insanlar
çok sabırlıymışsın canım ,ama kızını nasıl 3 ay orda bırakabildin :50:

eşim askere gidince oğluyla arası bozulmasın diye geldi 1 hafta kaldı yanımda sonra baban rahatsızmış bi gideyi 1 hafta sonra gelirim kızı -kızımı- da götüreyim döneriz dedi dönmedi :( 4 yaşındaydı çalıştığım için kreşe gönderiyordum astım hastası kızım ve ataklar başlamıştı razı oldum götürmesine 1 hafta nolcak dedim..ama olmadı tabi..

vallahi ben de hiç istemeyerek geldim bu şehre ama malesef eşimin zorunlu görevinden dolayı geldik:(

katlanıyorum ama ben de sizin gibi düşünüyorum derdi sadece beni huzursuz etmek anladım sizlerde aynı şeyi söyleyince daha da yattı aklıma

Allah sabır versin canım
Kızını 3 ay hiç aramadın mı
Benden alacak kızımı kavga dövüş gerekirse polisle gider alırım cocugun yeri anasının yanıdır
Cok kızdım kv ye

cumaları gidip pazar akşamları döndüm çocuğumun yanından görüş günlerim o günlerdi..eşim yokken daha da sarmasın bana diye katlandım çocuğumdan ayrı kalmak elbette zor oldu hep ağladım ama katlanmam gerekti yaz tatili planım için..onunla savaşacak hal kalmamıştıki ben de

ay valla canım okudukça içim şişti bunaldım vallahi...nasıl bir ınsan su kayınvaliden ya..hamile hamile bunu sana nasıl yapar..bebeğini senden alıp nasıl geçer gider hayret bişey yaaa :47:

cumaları gidip pazar akşamları döndüm çocuğumun yanından görüş günlerim o günlerdi..eşim yokken daha da sarmasın bana diye katlandım çocuğumdan ayrı kalmak elbette zor oldu hep ağladım ama katlanmam gerekti yaz tatili planım için..onunla savaşacak hal kalmamıştıki ben de

çocuğunu nasıl gidip almadın diyecektim ki, mecburmuşsun...
vallahi senin yerinde olsam resmiyeti bırakırım kenara saçını başıı yolarım bu kadının
eşinde bana bırak deyip kendide pek bişey yapmamış sen kendin ver cevabını kadına bak
kızımmış!! önce oğluna analık yap huzur verde torununun annesi var ona karışma:47:

Arkadaşım iyimisin sen nasıl verirsin çocuğunu
Gelicek benim çocuğumu alacak kafasını koparıp eline veririm:41:
Edepsizin önde gideni kadın.
Versene ağzının payını maden eşin yokken hakaret ediyor susma.
Sen susutukça daha abartacak.
Eşinde farkında durumun madem bu kadar ezdirme kendini.

Haksız yere beddua ediyorsa, dönüp dolaşıp kendini bulur onu dert etme bence :ssz:
Allahtan eşin seni anlıyor, ya anlamasaydı birde..

canım senı çokmu sessız gördu bunlar. çoçuğunu alıp 3 ay gelmemek ne demek. ben olsam yıkardım ortalığı o kadınıda paralardım:47: nasıl bu kadar sessiz kalabıldın. ailen arkanda olmasada sen guçlu dur senı guclu sansınlar ezık österme kendını değilsin sadece tek başına guçlu olmak zorundasın

afedersiniz de o ne demek yaz tatili planım için ,katlanmam gerekiyordu????
yuhh diyorum,insan evladını hele ki nefret ettiği kadının yanına 4 ay bırakamaz...hele ki saçma sebeplerden dolayı,yok size daha çok sarmasın diyeym,iş bilmem ne...
sararsa sarar ne yapacak yani en fazla,eşiniz de yok...
ben sizin gibi kadınları anlamıyorum kusura bakmayın..çocuk bu,canımız kanımız herşeyimiz,kime karşı olursa olsun,onu korumak kollamak en iyi yetiştirmwk görevimiz...anneyiz biz yapmayın lğtfen...

ALLAH sabır versin arkadaş yaaa...
böyle insanları gördümmü yolunu değiştircen ama başa gelince dayanıyor demekki insan....
sen iyi sabretmişsin,en azından eşin arkanda uzaklaştırın bu insanları yanınızdan bi an önce...
cevabınızı vermekten sakınmayın bırakın kırılsın küssün yeterki bulaşmasın size...

valal konu sahıbı sızde pasıfmıssınız kusura bakmayın
benım cocugumu benım elımden ben ıstemedıgım surece kımse oyle alıkoyamaz...
o kadarda ıyı nıyetlı olmalı verın o kadarda ezık olmayı verın o kadarda vur ensesıne al ekmegını olmayıverın bır zahmet
koskoca anne olmussunuz....

Her şeyi anladım da eşiniz askerdeyken çocugunuzu almış ,
3 ay götürmüş, size de görüş günü koymuş. :53:

Siz buna müsade edip, görüş gününde de çocugunuzu kuzu gibi görmeye gidip,
geri döndüyseniz, kayınvalideniz az bile yapmış size! :47:

ne demek çocuğunu vermek
saçmalama lütfen, ağzını yırtarım o kadının ne demek çocuğumu alır giderim, mutfakta hamurdan kendi yaptı sanki o çocuğu, o kısımdan sonrasını okumadım bile

heralde konu sahibi,kv ye sayıp dökeceğimizi,kendini yüzelteceğimizi,zavallı falan diyeceğimizi sandı ama kusura bakmasın..
hele ki bir de ikinci çcuğa hamile...yazık gerçekten yazık..
başka bir konuda da yazdım az önce,anne olmak demek güçlü olmak demek,,siz bu çocuğu daha kendi babaannesinden koruyamamışsınız,dışardaki kötülüklerden nasıl koruyacaksınız,,,umarım ilerde bu gücü bulursunuz...
bir de yaz tatili planım içn demişsiniz o daha da garip,altını irdelemek bile istemedim..zaten çocuğunm aldı götürdüden sonrasını okumadım ilgilenmedim bile..

kreşe giden bir çocuk niye babaanneyle gönderilir anlamadım:50:

heralde konu sahibi,kv ye sayıp dökeceğimizi,kendini yüzelteceğimizi,zavallı falan diyeceğimizi sandı ama kusura bakmasın..
hele ki bir de ikinci çcuğa hamile...yazık gerçekten yazık..
başka bir konuda da yazdım az önce,anne olmak demek güçlü olmak demek,,siz bu çocuğu daha kendi babaannesinden koruyamamışsınız,dışardaki kötülüklerden nasıl koruyacaksınız,,,umarım ilerde bu gücü bulursunuz...
bir de yaz tatili planım içn demişsiniz o daha da garip,altını irdelemek bile istemedim..zaten çocuğunm aldı götürdüden sonrasını okumadım ilgilenmedim bile..

Yaz tatilinde de kendisi kızını alıp 2 ay annesine gitme planıyla ugraşıyormuş,
yaz tatilinde de planı gerçekleştirmiş.

Misilleme yani.

Ama çocugunu kullanarak yapılmış bir misilleme!

kreşe giden bir çocuk niye babaanneyle gönderilir anlamadım:50:

Göndermemiş, babaanne çocugu alıp gitmiş,
annesine de görüş günü koymuş.
Anne de yaz tatilinde uygulayacagı plan için kuzu kuzu kabul etmiş, görüş günlerinde görmüş çocugunu sadece!

saçmalık resmen...

Son düzenleme:
Back
X