off of

ben yanlışmı okudum:44:
çalıştığı için mecburen orada bıraktığını anladım kaçırmışım o kısmı ne tatili
bi daha bakayım:10:

şimdi yanlış anladın:1:

yaz tatilinde annesinin yanında rahat kalabilmek için daha öncesi kaynanasının çocuğu götürmesine ses çıkarmamış ne alaka ise,ben nerdeysem çocuğum oradadır.kim ne karışabilir:34:

arkadaşlar yazdığınız yorumları okudum bana seni anlıyorum diyenlere de bana kızanlara da teşekkür ediyorum..çocuğumun astım hastası olduğunu o dönemde atak yaşadığını da yazmıştım evet öğretmenim ve yeni başlamıştım o dönem stajyer olduğum için öyle ders planı ayarlama vs olamadı çocuğumun bakımı için yanıma geldi k.validem ben burdayım kreşle konuş alalım ben bakarım çocuğa sen için rahat git okula dedi nerden bilecektim 1 haftalığına diye gidip geri gelmeyeceğini..tabi herşeyi detayıyla da yazamadım kızım sonra ameliyatlar da geçirdi yanıma gelmeyen kadını ne yapıp edip de yanıma getirmek kızımla beraber olmak için mücadele elbette verdim ama bişekilde şu gün geliyoruz bugün geliyoruz yalanlarla oyaladı beni..ben de sen bana böyle yaparsan ben sana o çocuğun yüzünü bak tatil gelince gösterirmiyim diye sabrettim anlatamadım galiba tatil planı değildi benimki ondan kaçmaktı:(( pasif de diyebilirsiniz herşeyi söyleyebilirsiniz ama anneliğim için lütfen yargılamayın insan yolda gördüğü yavru hayvana acıyor evladını nasıl bıraksın başka ellere..ben oyuna geldiğimi anlatmaya çalışmıştım..benim anneliğimi yargılamaya gitmiş bazı arkadaşlar çok üzüldüm..ayrıca bu yaşadıklarımın mesleğimle de alakası yok lütfen böyle öğretmenlere nasıl çocuk emanet edicez gibi cümleler de okudum..ne alaka diyorum sadece ..ailevi yaşadığım sorunların öğrencilere ne gibi yansıması olabilir..öğretmen arkadaşlar bilirler sınıfa girdiğiniz anda siz kendinizi kenara koyar o çocukların zihinleri ve gelecekleri için resmen rol yapar mükemmel şekilde ders işleyebilirsiniz..

arkadaşlar yazdığınız yorumları okudum bana seni anlıyorum diyenlere de bana kızanlara da teşekkür ediyorum..çocuğumun astım hastası olduğunu o dönemde atak yaşadığını da yazmıştım evet öğretmenim ve yeni başlamıştım o dönem stajyer olduğum için öyle ders planı ayarlama vs olamadı çocuğumun bakımı için yanıma geldi k.validem ben burdayım kreşle konuş alalım ben bakarım çocuğa sen için rahat git okula dedi nerden bilecektim 1 haftalığına diye gidip geri gelmeyeceğini..tabi herşeyi detayıyla da yazamadım kızım sonra ameliyatlar da geçirdi yanıma gelmeyen kadını ne yapıp edip de yanıma getirmek kızımla beraber olmak için mücadele elbette verdim ama bişekilde şu gün geliyoruz bugün geliyoruz yalanlarla oyaladı beni..ben de sen bana böyle yaparsan ben sana o çocuğun yüzünü bak tatil gelince gösterirmiyim diye sabrettim anlatamadım galiba tatil planı değildi benimki ondan kaçmaktı:(( pasif de diyebilirsiniz herşeyi söyleyebilirsiniz ama anneliğim için lütfen yargılamayın insan yolda gördüğü yavru hayvana acıyor evladını nasıl bıraksın başka ellere..ben oyuna geldiğimi anlatmaya çalışmıştım..benim anneliğimi yargılamaya gitmiş bazı arkadaşlar çok üzüldüm..ayrıca bu yaşadıklarımın mesleğimle de alakası yok lütfen böyle öğretmenlere nasıl çocuk emanet edicez gibi cümleler de okudum..ne alaka diyorum sadece ..ailevi yaşadığım sorunların öğrencilere ne gibi yansıması olabilir..öğretmen arkadaşlar bilirler sınıfa girdiğiniz anda siz kendinizi kenara koyar o çocukların zihinleri ve gelecekleri için resmen rol yapar mükemmel şekilde ders işleyebilirsiniz..

Birde çocuğun Astım hastası iken, ataklar yaşarken mi?

Seni oyalarken diyemedin mi çocuğumu vermezsen polisle gelir alırım diye...

Basıp gitmişsin 2,5 ay annende kalmışsın...

Kusura bakma anlamıyorum seni...

Okumuş aklı başında bir kadınsın nasıl bu kadar pasif olabiliyorsun.?

K.valide sofrada kızımı alır giderim dediğinde eşin yalnız kalacağından dem vuracağına o bizim kızımız diyemedi mi?

Ya sen kimin kızını alıp gidiyormuşsun diyemedin mi?

K.validenin yaptıklarına karı-koca pasifliğinizle çanak tutmuşsunuz...

şimdi yanlış anladın:1:

yaz tatilinde annesinin yanında rahat kalabilmek için daha öncesi kaynanasının çocuğu götürmesine ses çıkarmamış ne alaka ise,ben nerdeysem çocuğum oradadır.kim ne karışabilir:34:

çocuğundan bunun için ayrı kalabiliyosa bravo
egem abla bu gün ki konular çok karışık en iyisi bdv ye girmeyeyim ben:9:

galiba herşeyi anlatmıyolar
soruldukça yanıtlıyolar
yada yada tepki gelince çevir kazı yanmasın yapıyolar:44:

Kaz o canım kaz bugünlerde çevrilmekten de başı döndü.
Şimdi demezler mi adama ameliyatlar olan ve astım hastası olan çocuğunu nasıl bıraktın diye.
Rapor alırsın gidersin çocuğuna yada baştan bırakmazsın.

Kayın valideniz lokmaları boğazınıza diziyor siz ve eşiniz saygısızlık yapmamak için susuyorsunuz? Bu mudur saygı? Ben kızımı alır giderim ne demek? Bir an görümcenizden falan bahsediyor sandım, meğer bahsedilen sizin çocuğunuzmuş! oğlunun mu sadece o çocuk? Böyle kaynanalara sinir oluyorum, kusura bakmayın ama kızınızı alıırken, 3 ay boyunca yanında bakıp size de görüş izni koymak apayrı bir mevzu? Nasıl alır, hangi gereksiz bahaneyle ki bide görüş günü koymuş! Kendini adalet sarayında hakim sandı herhalde, kimden kaçırıyor, göstermiyor? Polisle dayanırdım valla kapısına, o zaman görürdü o gününü.

Her şeye susmanızı anlarım belki ama çocuğunuzu 3 ay göstermeme konusuna yaz tatili planı için katlanmanızı anlayamam! :20:

Son düzenleme:
Kaz o canım kaz bugünlerde çevrilmekten de başı döndü.
Şimdi demezler mi adama ameliyatlar olan ve astım hastası olan çocuğunu nasıl bıraktın diye.
Rapor alırsın gidersin çocuğuna yada baştan bırakmazsın.

ben işi bırakır yine çocuğumun yanında olurum
herkes aynı değil tabi ama küçücük çocuk o kadar zaman nasıl annesinden ayrı kalır anlamıyorum

Son düzenleme:
siz kaynananıza 1 saat değilde daha uzaktayken bu durumu yaşasanız ne olacaktı.kızınız kreşte mi olacaktı,ya da gene kaynananın götümesine müsaade mi edecektiniz.kaynana götürünce sık sık gidip görebilecekmiydiniz.

hadi bunu geçtim kocanızın yemin törenine gitmenize kaynana nasıl müdahale edebildi.çıkıp gidemediniz mi:34:

ben 19 yaşında anne oldum kv hep korkardım ama yazın oğlumu memlekete götürmek istedi eşime gerek kalmadan asla alamazsın vemem dedim çok kızdı eşime şikayet edildim eşim annesi izin vermeyince olmaz demişti ben o pasifliğimle başarmıştım siz okumuş şimdiki zamanda alamadınızmı elinden .........

ben 19 yaşında anne oldum kv hep korkardım ama yazın oğlumu memlekete götürmek istedi eşime gerek kalmadan asla alamazsın vemem dedim çok kızdı eşime şikayet edildim eşim annesi izin vermeyince olmaz demişti ben o pasifliğimle başarmıştım siz okumuş şimdiki zamanda alamadınızmı elinden .........

bu nasıl bir kafadır
hastalık mecburiyet olmadan bir çocuğu annesinden izinsiz nasıl alıp götürebilirler
acaba sen benim oğlumu elimden aldın bende seninkini alıcam mı diyolar :41:

Bişey sormak istiyorum, eşinizin yanına illa biri mi götürmek zorunda kendiniz çıkıp gidemediniz mi?

Ben de yazdim yazdim sildim Allahin gücüne gider diye. Kinamayayim, hor görmeyeyim dedim ama dayanamadim.
Hadi aldi götürdü ben de seyrettim diyelim. Ilk hafta sonu gider, bütün esyalarini toplar alir eve getirirdim cocugumu. Zorluk cikarip birakmiyor mu cocugu; jandarma, polis artik hangisiyse yigardim kapisina. Benden önce esimin demesi lazim " anne napiyorsun, bu kadar kalmasi yeter götür artik cocugu eve" diye. Bunu demeyen, aksine 3 ay kalmasini kabul eden kocaya da derim ki dönüste annenlerin eve gidiyorsun.

Bütün cevaplariniz "söyle olmasin diye böyle yaptim, bu yüzden sesimi cikarmadim, uzasin istemedim, ben de bu sekilde plan yaptim, söyleydi de böyle oldu"... Ya zaten esiniz bir süre yok evde, bir burukluk özlem var. Üstüne 4 yasindaki kücücük cocugu da gönderip her aksam bos eve geliyorsunuz. Kendisi götürdü demeyin, siz evde yokken toplanip gitmediler heralde. Ne yer, ne icer, üstünü basini temiz tutarlar mi, yikarlar mi cocugu. Cok sey yazmissiniz kayinvalidenizle ilgili ama ben malesef cocuk kismina takildim hemen. Yani digerleri tipik kaynana sorunlari, cogunda da hakli olabilirsiniz ama sizi de bu konuda cok hatali buldum kusura bakmayin.

[/COLOR]
bu nasıl bir kafadır
hastalık mecburiyet olmadan bir çocuğu annesinden izinsiz nasıl alıp götürebilirler
acaba sen benim oğlumu elimden aldın bende seninkini alıcam mı diyolar [QUOTE:41:

ben bu lafın aynısını kvdem duydum kafası çalışmıyor dıye üstelemedim var böyle beynını kulllanmadan yaşayan insanlar ama tabı benımkı alamadı ben çocuğumu 3 ay değil 3 saat bile vermem butun konuyu anladımda(çünkü alışık olduğum şeyler) bu 3 ay kızınızı alma mevzusunu anlamadım kvdem firavun olsa bırakmam hatta vasıyet etmeyı düşünüyorum ölürsem falan ona verılmesın o yetiştirmesin oğlumun kafasını zehırlemesın dıye

[/COLOR]

ben bu lafın aynısını kvdem duydum kafası çalışmıyor dıye üstelemedim var böyle beynını kulllanmadan yaşayan insanlar ama tabı benımkı alamadı ben çocuğumu 3 ay değil 3 saat bile vermem butun konuyu anladımda(çünkü alışık olduğum şeyler) bu 3 ay kızınızı alma mevzusunu anlamadım kvdem firavun olsa bırakmam hatta vasıyet etmeyı düşünüyorum ölürsem falan ona verılmesın o yetiştirmesin oğlumun kafasını zehırlemesın dıye

:53::53:ben şaka yapmıştım oysa
evlerden ırak böyle kv.:52:
hayır merhametli torununu gelinini seven biri olsa baksın tabiki
el bakacağına babaannesi baksın ama bu hastalıklı düşünceye çocuk emanet edilmez:53:

Kızın ameliyatını da mı kvnin yanında oldu?
O kısmı anlamadım da,
şimdi sanki tepki çekmemek için lafı çeviriyorsunuz gibi geldi bana...

Zira kayınvalide almış çocugunuzu götürmüş, 3 ay getirmemiş, size de hafta sonları için görüş günü koymuş.
Şimdi de şu gün getiricem bugün getiricem diye oyaladı diyorsunuz??????

Ben bir baglantı kuramadım açıkçası. Hadi bir hafta oyaladı, bir ay oyaladı desek,
toplamda 3 ay bu yahu. Nasıl buna müsaade ettiniz?

Benim kayınvalidemler de yaz aylarında yaylaya giderler.
Ben de yaylayı hiç sevmem, gitmem de.
Kv çok iyi bir insan olmasına ragmen arada takılır bana.
(Bir oglum bir kızım var) Oglumu alıp götürecegim yaylaya, kızımı alıp götürecegim,
pınardan su getirsin der, ama bilirim ki benim nabzımı yoklamak için der.
Çünkü bilir ki ben veya babaları olmadan asla çocuklarımı bir yere göndermem.
Sonra da kendi cevabını kendisi verir, kpre dönerek der ki izin veren var mı ki ben de konuşuyorum işte der :)

Görümcemin çocuklarını götürüyorlar yaylaya, 2-3 ay çocuklar orada kalıyor,
görümcem ve eşi de hafta sonları görmeye gidiyorlar.

Neyse bu olay bir oldu iki oldu, bir gün yine böyle bir şey dediği an çok alındım nedense,
dedim ki anne sen götürsen de benimkiler bizsiz asla durmazlar :)
Ablamın çocuklarına benzemez onlar, gecenin bir yarısı sizi yola çıkartır geri getirirler dedim.
O oldu, artık takılmıyor da :)

Son düzenleme:
biraz yüklenilmiş mi sanki konu sahibine, özel hayatındaki hatalarından yola çıkarak "kötü öğretmen", "kötü anne" demeye kadar varmış iş, yapmayın arkadaşlar, sadece akıl danışmış, alın beni yerden yere vurun dememiş konu sahibi... :44:

konuya dönersek; eşinin ailesine ezdirme kendini arkadaşım, bu kadarı saygı adına çok fazla, saygısızlık yapmamak için kendine zarar veriyorsun farkında değilsin...

kavınvalidenin huylarını değiştiremezsin,sen en iyisi mi kurnaz ve akıllı olmaya dikkat ederek yeri geldiğinde istediğinin olmasını sağla,yeri geldiğinde takma kulağını tıka,hiçbir ailevi konulara dahil olma,yeri geldiğinde işini gördür.yapılabilecek şeyler bence bunlar.çünkü eşinle aynı görüşlere sahipsiniz,ve bunlara rağmen annesine babasına saygılı olmaya çalışan bir adam,bunun da bir değeri var.yapılabilecek çok bişey yok,eşinizle bu konularda anlaşamsaydınız o kötü olurdu.çocuğunuza şifalar diliyorum.

Kızın ameliyatını da mı kvnin yanında oldu?
O kısmı anlamadım da,
şimdi sanki tepki çekmemek için lafı çeviriyorsunuz gibi geldi bana...

Zira kayınvalide almış çocugunuzu götürmüş, 3 ay getirmemiş, size de hafta sonları için görüş günü koymuş.
Şimdi de şu gün getiricem bugün getiricem diye oyaladı diyorsunuz??????

Ben bir baglantı kuramadım açıkçası. Hadi bir hafta oyaladı, bir ay oyaladı desek,
toplamda 3 ay bu yahu. Nasıl buna müsaade ettiniz?

Benim kayınvalidemler de yaz aylarında yaylaya giderler.
Ben de yaylayı hiç sevmem, gitmem de.
Kv çok iyi bir insan olmasına ragmen arada takılır bana.
(Bir oglum bir kızım var) Oglumu alıp götürecegim yaylaya, kızımı alıp götürecegim,
pınardan su getirsin der, ama bilirim ki benim nabzımı yoklamak için der.
Çünkü bilir ki ben veya babaları olmadan asla çocuklarımı bir yere göndermem.
Sonra da kendi cevabını kendisi verir, kpre dönerek der ki izin veren var mı ki ben de konuşuyorum işte der :)

Görümcemin çocuklarını götürüyorlar yaylaya, 2-3 ay çocuklar orada kalıyor,
görümcem ve eşi de hafta sonları görmeye gidiyorlar.

Neyse bu olay bir oldu iki oldu, bir gün yine böyle bir şey dediği an çok alındım nedense,
dedim ki anne sen götürsen de benimkiler bizsiz asla durmazlar :)
Ablamın çocuklarına benzemez onlar, gecenin bir yarısı sizi yola çıkartır geri getirirler dedim.
O oldu, artık takılmıyor da :)

Bende bağlantı kuramadım. 3 ay götürmüş, başta "yaz tatili planım için göz yumdum" demiş. En son yorumunda da almak için uğraşmış güya k.valide ha bügün yarın diye oyalamış...
:44:

Back
X