off yaa offfffff

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
Ayni renkten boya al sur duvara firca ile kizindan degerli mi annesi kardesimde cok yapardi biz surekli ustunu boya ile kapatirdik

kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama silince çıkan boyalardan alırsınız bundan sonra.. ayrıca ne kadar üzüldüğünüzü paylaşın yapmaması gerektiğini öğrenecektir kısa zamanda.. şimdilik nasıl çıkar ne yazıkki bilmiyorum..

kızınız kaç yaşında bilmiyorum ama silince çıkan boyalardan alırsınız bundan sonra.. ayrıca ne kadar üzüldüğünüzü paylaşın yapmaması gerektiğini öğrenecektir kısa zamanda.. şimdilik nasıl çıkar ne yazıkki bilmiyorum..

canım
kızım 3 yaşında.herseyden anlıyor benim üzüldüğümü biliyor
bile bile yapıyor.

yok ne yaptıysam ne denediysem yine yaptı yine yaptı.
almadığım boya kalemi,boyama kitabı kalmadı
ama o yinede duvar yazmaktan vaz geçmedi!
bütün kalemleri kaldırmıştır nerden buldu bilmiyorum

Son düzenleme:
Fotoğraf eklemişsiniz ama görünmüyor. Amway'in zoom adında bir ürünü var. ben bununla kalem lekesi çıkarmıştım. (tükenmez kalem) çevrenizde kullanan varsa bir miktar alıp deneyebilirsiniz.

Ayrıca tavsiyem evinize gelen çok önemli misafirlerinizin görmeyeceği bir duvarı kızınıza ayırırsanız, diğer duvarları boyamaktan vazgeçebilir belki (:
:21:

canım
kızım 3 yaşında.herseyden anlıyor benim üzüldüğümü biliyor
bile bile yapıyor.

yok ne yaptıysam ne denediysem yine yaptı yine yaptı.
almadığım boya kalemi,boyama kitabı kalmadı
ama o yinede duvar yazmaktan vaz geçmedi!
bütün kalemleri kaldırmıştır nerden buldu bilmiyorum

ona kocaman bir pano alsanız bir duvara takarsınız.. kalemlerini de alırsınız.. madem çok seviyorsun bak canım annen böyle bir çözüm buldu artık ikimiz de mutlu olacağız gibi yaklaşsanız.. bir arkadaşım kocaman beyaz kağıtlar takıyordu duvara.. burası senin boyama duvarın diyordu.. çok etkili olmuştu.. o kağıtları rulo rulo saklıyor güzel resimleri kızımın diye:) sevgiler..

Fotoğraf eklemişsiniz ama görünmüyor. Amway'in zoom adında bir ürünü var. ben bununla kalem lekesi çıkarmıştım. (tükenmez kalem) çevrenizde kullanan varsa bir miktar alıp deneyebilirsiniz.

Ayrıca tavsiyem evinize gelen çok önemli misafirlerinizin görmeyeceği bir duvarı kızınıza ayırırsanız, diğer duvarları boyamaktan vazgeçebilir belki (:
:21:
mrb canım.
yeni gördüm msjini.
awayin locu nu kullanıyorum zoom dediginiz ne? bilmiyorum

bir de benim kızım biraz tuhaf
nasıl desem:26: inat mi inat mi

yapma dediğim zaman yapıyor
yap dediğimde yapmiyor
yaa birde ben ona hakikatten güzel imkanlar sunuyorum
ama yinede yapma dediğim yerlere yapıyor.:43:

ona kocaman bir pano alsanız bir duvara takarsınız.. kalemlerini de alırsınız.. madem çok seviyorsun bak canım annen böyle bir çözüm buldu artık ikimiz de mutlu olacağız gibi yaklaşsanız.. bir arkadaşım kocaman beyaz kağıtlar takıyordu duvara.. burası senin boyama duvarın diyordu.. çok etkili olmuştu.. o kağıtları rulo rulo saklıyor güzel resimleri kızımın diye:) sevgiler..
cvbin için tsk ederim.
dedimya benim kızım biraz tuhaf

sürekli yasakları cignemeyi seven bir çocuk.
koç burcu düşün artık:18:

Back
X