off yıllardır aklımdan çıkmıyo :((

else03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
944
103
63
kızlar ben küçükken 3.sınıfa gidyodum annem pazara giderken biz kuzenler parkta oynardık pazarda hemen yanda bu kutulu demirler varya yatay ben onun en tepesinden en aşağısına vajinamın üstüne düştüm ama demir yataydı altımda etek ve kilodum vardı ama canım çok yandı annemi pazrda bulduk aama nasıl aylıyorum gözlerim karadı yarım saat etrefı göeremedim annem geldi beni arabların arkasında kilodumu çıkardı birde ne görelim kilodum oluk oluk kan annem korktu ben ağlıyorum hasteneye gittik annem ayakta duramıyo gittik doktor dediki vajinasında eti kesilmiş allahtan kızlığı bozulmamış dedi evet doğru kızlığım var ama şuan vajinamın altında bi çıkıntı var ve bu beni rahtsız ediyo piskolojisinden çıkmadım hayla kendim bile orama tam bakamam ya napcam bilmiyorum acaba o çıkıntı herkezdemi var yanda bi et parçası ve hayla piskolojisindeyim nişanlıyım evlenince napıcam hiç bilmiyorum :26:

Bu kadar rahatsız ediyorsa estetik ameliyat falan yaptırın. Cok abartmışsınız.

ben piskolojik olarak yapıyorum bunu aslında çok abarlıtcak bişey yok aklıma geldmi kendimi rahtsız hissediyorum

Sonucta orda fazladan bir vajina yok olsa olsa et beni kadar bişidir.

Sonucta orda fazladan bir vajina yok olsa olsa et beni kadar bişidir.
yok et beni kadar küçük deil ayıptır söylemesi kesilmiş ayrık duruyo yani gerçekten k.bakmayın çekinerek diyorum kiloduma değiyo ve ben rahatsız oluyorum rahtsızlığıda geçtim piskolojik olarak kendimi yıpratyorum evlenin ce ilikşkiye girerken sıkıntı çekermiyim diye o düşmenin hayatımda pijkolojik olarak kötü bi yanı var

Tatlim.evet kotu bi durum olmus ama.gecti gitti atlatmissin.herhangi bir.korkun ya da şüphen olmasin. Icini ferah tut ve iliskide acirmi diye bir dusunceye de girmissin.korkma. hicbirsey olmaz.gonlunu ferah tut ve aklindan at gitsin..

Tatlim.evet kotu bi durum olmus ama.gecti gitti atlatmissin.herhangi bir.korkun ya da şüphen olmasin. Icini ferah tut ve iliskide acirmi diye bir dusunceye de girmissin.korkma. hicbirsey olmaz.gonlunu ferah tut ve aklindan at gitsin..

bende korku çok var işte acıyıcak die nişanlımla knuşuyorum hani korkma onun için sevmedim ben seni diyo içim rahatlıyo istiyosan doktora gideriz diyo onun sayesinde atlaıyorum işte :44:

yaa kız et beninden büyük bir et parçası, vajinamdan ayrık bir şekilde duruyo ve kiloduma sürünüyo demiş.... millet de boşver bişey olmaz demiş yaa belli ki bir sorun var...cinsellik bu kadar öenmsiz bişey değil... yarın birgün kocası beğenmeyebilir... ilişkiye girmek istemeyebilir..bunar ciddi mevzular..ben ailenin önemsememesine şaşırdım...

belki sen abartıosundur ciddi bi görüntüsü yoktur ama tasvir ettiğin gibiyse bi estetikle halledebilirsin ki zor bişey değldir... sonuçta kas yok,kemik yok..bi et parçası..15 dakikada halladerler,bi haftaya da iyileşir... maliyeti de çok olmaz bence... dikkate almalısın...

O zaman bir estetisyene görün o bi şekilde hallediyor. yani tıp öyle bir seviyeye geldi ki olmayan penisi yapıyolar :)

Bu kadar canını sıkacağı na bi estetik uzmanı na göster bakalım ne diyecek? İstanbul'da mı yaşıyorsun?

nişanlıma anlltım o hiç önemsemiyo ama rahtsızsan doktora gidelim dio annem küçükken bakmıştı bişey yok dedi ben bunu geçen haftalar anneme söyledim bakıyım dedi bi problem varsa doktora gidelim dedi bakıcak bakalım bende biraz piskolojinden dolayı abartıyo olabilirim ama ben baktım aynada et parçası var yani sarkıyo ve bu beni rahtsız ediyo

önce evlen. ilişkiniz rayına otursun. evlendikten bir süre sonra da küçük bir operasyon ile alınır. uyutulmazsın bile milletin kocaman et beni bile alınıyor. Aman sakın evlenmeden önce gidip doktora bişey yaptırma nişanlın şüphelenmesin

yok nişanlım herşeyii biliyo ben saklayamam anlattım oda ben cinsel ilşki için senle olmuyorum eğer sen kafana takıyosan doktora götüreyim diyo o götürcek zaten doktora dedim şimdi randevu alcak doktordanda korkuyorum ya açıkcası önce bi anneme göstericem normalse gitmem

Anladım. İstanbul'da isen hastane önericektim ama bence nişanlınla git bi danis için rahat etsin. .

[SUP][/SUP]
Bencede annen bilir baksın. çok takarsan gidersin aldırırsın. küçük bişeyse hiç gerek yok aslında zaten vajinanın kendi yapısı da çok güzel bişey değil

[SUP][/SUP]

Bencede annen bilir baksın. çok takarsan gidersin aldırırsın. küçük bişeyse hiç gerek yok aslında zaten vajinanın kendi yapısı da çok güzel bişey değil
evet ama normal vajina şekillerine baktm benim sarkmam var diyorum ya neyse bi annemede gösteriyimde en son çare doktora gitmek

Allah'tan kızlığı bozulmamış lafına takıldım.
Yani çocuğunuzun vajinasını demir kesmiş
Oluk oluk kanıyor
Ama korkmayın hala kız
Bu ne yaa

Allah'tan kızlığı bozulmamış lafına takıldım.
Yani çocuğunuzun vajinasını demir kesmiş
Oluk oluk kanıyor
Ama korkmayın hala kız
Bu ne yaa

doktor dedi işte ne beklersin annem orda kalp krizi geçircek ağlıyo ben kötüyüm diye annem kötü oldu çünkü piskolojim gitmiş durumda doktor kızlığı bozulmamış isterseniz kadın doğuma götürün dedi annem yok gerek yok dedi kesmiş vajinamı jilet gbi hafiften öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…