offf bıktım bu adamdan

zceylinz

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
36
0
16
Ankara
daha öncede bahsetmiştim eşim sanalda beni aldattı, ilgisiz ve armaıza sürekli 3. kişiler girio(aile akraba gibi). neyse sonrasında bişeyler yoluna girmeye başlamıştıki geçenlerde eşimin telefonunu karıştırırken iş yerinden bi kızla mesajlaştığını gördüm. tabi mesajları silmişte iletim raporlarında mesajların birkısmı vardı. yani mesajların içeriğini de gördüm. amacı bir iddia imiş arkadaşalrına kızın basit ayarlanabilecek bi kız olduğunu göstermeye çalışıyormuş. bu konuda doğru söylüyo eminim neyse sorunzayen yalan söylemsi deil sorun yaptığı ahlaksızlık. çok sinirlendim alıp başımı gidecektim yalvardı yakardı, gitmedim ama düşünüyorum daha. dün yalavardı seninle ilgileneceğim falan die herzamanki gibi işten gelince yatıp uyudu şimdi sabaha kadar uyur genelde böle yaparda. admanın hayatının 3/4ü uykuda geçiyo ya sinirden patlamak üzereyim nolcak şimdi yaa. kandimi aptalgibi hissediyorum bi çılgınlık yapasım var bebişi de alıp şehirdışına biyerlere gitmek istiyorum ne yapmalı ????? ondan adam olur mu bilmiyorum ama biz bir araya geldik mi bizden hiç bi halt olmaz

valla işiniz zor huylu huyundan vazgeçmez,ne zman düzelir sizce? sinir harbi kuşkular ve bebek ve hayal kırıklıkları,allah yardımcın olsun.bir çok tanıdığım çocuğu adamın üstüne atıp evi terkedince fena kıymete bindiler...köpek oldular resmen ama çocukları kullanmak ne derce doğru orası tartışılır.

zaten artık hiç güvenim kalmadı da boşverdim. bakalım zaman ne getirecek. kızıma kıyamıyorum. bide 8 yıl flört ettik çocuklukaşkımdı. eskiden herşey harkaydı ama ama evlendikten sonra tamamen değişti kıronun teki oldu, kadınruhundan hiç anlamayan, bencil, herşeye kendi başına karar veren bi tip oldu ya offf deliriyorum hırsımdan saçını başını yolasım var

Ne münasebet yaaa ona mı kalmış ayartılıp ayartılmayacagını gostermek!!! Çok ciddi bir tavır sergilemezseniz önünü alamazsıız. Belkş sergileseniz de alamazsınız ama madem bebeğiniz var bir şansınızı deneyin.

8 yıllık aşk ve çocukluk aşkı mı??

çok özür dileyerek söylüyorum,tüküreyim ben öyle aşkın içine!

yapmayın ya ne olur,niye bu kadar küçültüyorsunuz kendinizi,ne mecbursunuz bu adama!

bekara karı boşamak falan değil,bak evliyim,çocuğum var,

Allah korusun başıma gelse deşerim ciğerini ben öyle adamın

valla keşke senın gibi olabilsem ama cahille cahil olmayalım diyoruz,kılık kırk yarıyoruz çocuk olunca ama.allah ıslah etsin adamı

Bir iddia uğruna kızı ayarlamaya çalıştım diyor,
siz de inanıyorsunuz öyle mi?

Pardon da kaç yaşında da bu adam ergen ergen işler peşinde?

Kaldı ki daha önce de gerçekten aldatmış sizi.

Şimdiye kadar boşanmamışsanız ne desek boş...

valla keşke senın gibi olabilsem ama cahille cahil olmayalım diyoruz,kılık kırk yarıyoruz çocuk olunca ama.allah ıslah etsin adamı

cahille cahil olmamak ne demek arkadaşım,herhangi biri değil kocası o adam!
önce aldattığı yetmezmiş gibi şimdi de ergen muhabbeti gibi yok o kız tavlanır yok bilmem ne!
benim tavrım da üslubum da serttir böyle konularda kusura bakmayın,ben anlam veremiyorum.
asıl çocuk olunca bin defa daha tartmak lazım,bu adamdan baba olur mu diye.
imkansız,ben anlayamam...

esra doğrusun ama cesaret işi,bir çok konuda cesurum ama bu konular korkak kaldığım noktalar...

doğrudur tabi bir şey diyemem sen böyle söylüyorsan.yalnız kafam karıştı,konu sahibi sen değilsin değil mi?farklı bir isim hatırlıyorum çünkü.
umarım böyle bir duruma hiç düşmezsin de cesarete ihtiyacın kalmaz.

Ona mı kalmış iddia girip kız ayarlamak
evli bi adamın kalkışmaması gereken işler bunlar
size buyuk saygısızlık yapmış
yalvarıp yakarması sizi nekadar ikna etti bilmem ama bana göre düzmece oyunlar bunlar
ilerki zamanlarda daha kötü şeyler yaşamamanız içten bile değil
dilerim üzülen siz olmazsınız

adamın hayatı4/3 uykuda geçiyo demişsiniz diğer 1lik bölümde sızı aldatmakla geçiyo anlaşılan eşiniz evli olduğnun farkında değil herhalde işiniz zor bu adama evli olduğunu fark ettırmelisiniz

esra insan bazı şeylerin veya olayların içinde olunca evli olunca çocuk olunca normal sınırlarını kaçırıyorsun,ama zaman insana normal şeyler olmadığını gösteriyor,evet bende benzer şeyler yaşadım aptallığın sonu yok.konu sahibi ben değilim tabiki.umarım konu sahibi iyi olur.

Cahillik falan değil bu resmen ahlaksızlık. ona mı kalmış bir kızın kolay olduğunu ispatlamak ve bunu size normalmiş gibi anlatmak..eğer karşı cinse harcayacak bol vakti varsa gelsin size ayırsın..

Özrü kabahatinden büyük.Evli adamın böyle bir iddaya girmesi bile...neyse Allah yardımcın olsun

yok canım ya aşk maşk kalmadı zaten ben kısaca durumu özetlemek için yazdım onu .zaten kimseye minnetim yoktur bunu o da iyi biliyor korkuyor oyüzden iyice korkutucam sonrada nolur bilmiyorum.

önemli olan ne için ayarlamaya çalıştığı değil ki önemli olan yapılan terbiyesizlik, sadakatsizlik, beni küçük düşürmesi. aynen

söyleğin gibi ergen işler peşinde. iki gündür utancından yerlerin dibine geçiyo, ama kendini de yırtsa bu sefer nasıl affedilir bilemem.offf çok bunaldım, canı yansın istiyorum. zaten ne zaman beni üzse başına gelmeyen iş kalmıyor. bi de şöle bişey var ben bunu terk edersem bu mahvolur ki umrumda değil olsun.kararımı verdim bu akşam yemeğe misafir gelecek geçen hafta (olaydan önce)sözleşmiştik onları da ağırlayıp anneme geçeceğim. belki sonra da şehşr dışına çıkıp gezer tozarım....

arkadaşlsr tekrar söylüyorum anlattığı şey benim için bir bahane değil, olamaz. sadece bu konularda değil her konuda böle saçma sapan tavırları var. sürekli birilerine sataşıyor, güç yetenlik yapmaya çalışıyor, trafikte çok agresif, sokakta sürekli kavga çıkarmaya çalışıyo sanki,herkesi eleştirir falan filan... bu adam sanki daha 13-14 yasında.

yaşayan daha iyi anlıyor. ama bu bir aptallık kabul ediyorum.

bu eşinin ilk hatası değilmiş daha öncede seni aldatmış üzgünüm ama ben eşinin değişeceğini sanmıyorumeğer ailen destekse bu adama yol ver gitsin ömrünü heba etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…