Offf budamı gol değil yaaa :(

patyam88

Mucizemi Bekliyorum...
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2009
261
2
643
İstanbul
Kızlar belki hamilelik belirtileri bölümünden tanıyan vardır... dün test yapmıştım saatler sonra silik ikinci çizgiyi gördüm ve bugün gidip kan testi yaptırdım ama sonuç 0.00 off okadar morelim bozuldu ki neden Allahım neden diyorum yüce Allahımda beni bununla sınıyo sanırım:43:

psikolojik olarak gebe kalamama diye bir durum da var arkadaşım
bu yüzden inancını yitirme, psikolojini olumsuz etkileme
hakkında en hayırlı zamanda bebiş haberini alırsın inşallah ;)

psikolojik olarak gebe kalamama diye bir durum da var arkadaşım
bu yüzden inancını yitirme, psikolojini olumsuz etkileme
hakkında en hayırlı zamanda bebiş haberini alırsın inşallah ;)

Allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inş.bende en kısa zamanda hamile kalırım her ay takmıycam artık kafama diyorum ama yumurtlama gününden sonra aklımdan hiç çıkmıyo:43:

cnm inan bu sürecin stresi hiç bitmiyor, önce gebe miyim diye heyecan yapıyorsun
gebelik haberinden sonra kesesi oluştu mu, kalp atışı duyuluyor mu diye
örneğin benim bebeğimin kalp atışı duyulmadı 2 hafta içinde duyamazsak alacaklarmış,
şuan havada mıyım karada mıyım bilmiyorum
rabbim bu yola gönül vermiş herkesin yar ve yardımcısı olsun, cidden uzaktan bakıldığı gibi kolay değilmiş :(

cnm inan bu sürecin stresi hiç bitmiyor, önce gebe miyim diye heyecan yapıyorsun
gebelik haberinden sonra kesesi oluştu mu, kalp atışı duyuluyor mu diye
örneğin benim bebeğimin kalp atışı duyulmadı 2 hafta içinde duyamazsak alacaklarmış,
şuan havada mıyım karada mıyım bilmiyorum
rabbim bu yola gönül vermiş herkesin yar ve yardımcısı olsun, cidden uzaktan bakıldığı gibi kolay değilmiş :(

ayyy canım üzüldüm şimdi yaa allahım inş.kötü bişey yaşatmaz sana bazen 8 haftada falan duyuluyo inş.duyarsın en kısa sürede :( banada haber ver çok merak ederim inş. yavrun seninledir:nazar::emir_bebek:

Moralini sakın bozma..
İnşallah mart ayında hamiş haberini alırız ..
Hayırlısı belki bir kaç ay gec olmasıdır..
:3:

doktora gıttınız mı hıc??
bende 9 ay boyunca hamıle kalamadım..
ama doktora gıtmeyı hep erteledım,kötu bıse soyler dıye..
bu ayda gecsın,bu ayda gecsın dedım durdum..
sonra bırden hamıle kaldım..
sadece 1 ay sogan kürünü yaparak..
bılmıyorum ya gercekten ıse yaradı yada bı sekılde sebep oldu..

senın denedıgın bıseyler oldu mu?

üzülme hiç canım ben o golleri 1.5 senedir her ay yiyorum :(
bizimde olacak birgün bebeğimiz inşallah...
RABBİM hayırlı zamanı bekliyodur...

üzülme hiç canım ben o golleri 1.5 senedir her ay yiyorum :(
bizimde olacak birgün bebeğimiz inşallah...
RABBİM hayırlı zamanı bekliyodur...

bende aynen 2,5 3 senedir her ay :/ 1 kere bile tadamadım hamilelik duygusunu allahım inşallah bizede tattırır artık :(

doktora gıttınız mı hıc??
bende 9 ay boyunca hamıle kalamadım..
ama doktora gıtmeyı hep erteledım,kötu bıse soyler dıye..
bu ayda gecsın,bu ayda gecsın dedım durdum..
sonra bırden hamıle kaldım..
sadece 1 ay sogan kürünü yaparak..
bılmıyorum ya gercekten ıse yaradı yada bı sekılde sebep oldu..

senın denedıgın bıseyler oldu mu?

bende 2.5 3 senedir kalamıyorum canım
gittik doktora eşimde varikosel çıktı 20 aralıkta ameliyat oldu
bendede prolaktin 41 çıktı doktor ilaç verdi ama çok kullanamadım inanılmaz yan etki yaptı
şimdi martta eşimin kontrolü var testleri çıkıca tekrardan doktra gidicez bakalım nolucak:53:

bende aynen 2,5 3 senedir her ay :/ 1 kere bile tadamadım hamilelik duygusunu allahım inşallah bizede tattırır artık :(

amin canım amin...
rahim filmi falan çektirdinmi benim bu ayda olmassa gidicem eşimde tekrar sperm vercek...
adetime 7 gün var 1 hafta önce göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve acı vardı şuanda azaldı...
kasık ağrılarım oluyo ara ara ama ben bunu hamileliğeyoramıyorum adet belirtisi kesinlikle...

hatta ilk defa böyle bişey yaşadım konu bile açtım bu hamilelikmidir diye...
hergün aynanın karşısına geçip kahverengi yerleri koyulaşmışmı genişlemişmi diye baktım bana koyulaşmış geldi hep...
eşimede hep gösterdim oda yazık cırlıycam diyee aaa koyulaşmış valla dedi durdu...
isyanlardayım yumurtlama takiplerine falan gitmiyorum artık...

başka bi doktor diğer doktorun dediğini yalanlıyor...
sürekli gittiğin gittiğin doktor artık bıkıyor senden gel şu gün yat masaya şu gün şu gün ilişkiye gir olmassa bidahaki adetinin ik günü ara beni...
bıktım artık hep aynı şeyler çok sıkıldım :((

Son düzenleme:
bende 2.5 3 senedir kalamıyorum canım
gittik doktora eşimde varikosel çıktı 20 aralıkta ameliyat oldu
bendede prolaktin 41 çıktı doktor ilaç verdi ama çok kullanamadım inanılmaz yan etki yaptı
şimdi martta eşimin kontrolü var testleri çıkıca tekrardan doktra gidicez bakalım nolucak:53:

buarada benimde prolaktin sorunum var 2 yıldır tadavi görüyorum anca düzene girdi geçen ay bıraktım...
prolaktin en büyük düşman ilacı içmek zorundasın canım...

Son düzenleme:
amin canım amin...
rahim filmi falan çektirdinmi benim bu ayda olmassa gidicem eşimde tekrar sperm vercek...
adetime 7 gün var 1 hafta önce göğüs uçlarımda aşırı hassasiyet ve acı vardı şuanda azaldı...
kasık ağrılarım oluyo ara ara ama ben bunu hamileliğeyoramıyorum adet belirtisi kesinlikle...

hatta ilk defa böyle bişey yaşadım konu bile açtım bu hamilelikmidir diye...
hergün aynanın karşısına geçip kahverengi yerleri koyulaşmışmı genişlemişmi diye baktım bana koyulaşmış geldi hep...
eşimede hep gösterdim oda yazık cırlıycam diyee aaa koyulaşmış valla dedi durdu...
isyanlardayım yumurtlama takiplerine falan gitmiyorum artık...

başka bi doktor diğer doktorun dediğini yalanlıyor...
sürekli gittiğin gittiğin doktor artık bıkıyor senden gel şu gün yat masaya şu gün şu gün ilişkiye gir olmassa bidahaki adetinin ik günü ara beni...
bıktım artık hep aynı şeyler çok sıkıldım :((

canım inş. hamilesindir insan artık belirtilere takıla takıla kafayı yiyo aynen senin dediğin gibi hergün göğüslerime bakıyorum yumurtlamadn sonra kasığıma bakıyorum sertleşme varmı diye göğüslerim acıyomu diye hep elliyorum yemin ediyorum tik olucak artık sürekli memelerime elliycem:1:
ama göğüslerim kahverengileşmesi hiç olmamıştı bende daha önce bence hamilelik olabilir kuzum
doktorlar gerçekten başımızdan eksik olmasın ama birinin dediğini başkası demiyo şu zamana kadar kimse benden rahim filmi istemedi sürekli yumurtlama takibinde gidemiyorum çalışıyorum bide bizim sorunumuzun büyük bir kısmı eşimdeydi varikosel vardı 20 aralıkta ameliyat oldu martta test yaptırıcak tekrardan bakalım yükselme olmuşmu:53: inşallah olmuştur o sonuçlardan sonra tekrar doktora gidicez

canım inş. hamilesindir insan artık belirtilere takıla takıla kafayı yiyo aynen senin dediğin gibi hergün göğüslerime bakıyorum yumurtlamadn sonra kasığıma bakıyorum sertleşme varmı diye göğüslerim acıyomu diye hep elliyorum yemin ediyorum tik olucak artık sürekli memelerime elliycem:1:
ama göğüslerim kahverengileşmesi hiç olmamıştı bende daha önce bence hamilelik olabilir kuzum
doktorlar gerçekten başımızdan eksik olmasın ama birinin dediğini başkası demiyo şu zamana kadar kimse benden rahim filmi istemedi sürekli yumurtlama takibinde gidemiyorum çalışıyorum bide bizim sorunumuzun büyük bir kısmı eşimdeydi varikosel vardı 20 aralıkta ameliyat oldu martta test yaptırıcak tekrardan bakalım yükselme olmuşmu:53: inşallah olmuştur o sonuçlardan sonra tekrar doktora gidicez

inşallah eşinin değerleri düzelmiştir canım...
genelde ameliyattan sonra hamile kalma oranı çok yükseliyo...
benim adet öncesi çok belim ağrımıştı daha önce asla böyle bişey yaşamadığım için ahanda hamileyim diyordum :1:
işleri kocama yaptırdım hep çünkü görümcem böyle öğrendi hamileliğini şiddetli bel ağrısı çekti sonra bi baktı hamileymiş...doktorlar düşük riskin var dedi ozaman beli ağrıdığı için o yüzden geçen ay hep yattım eşime yaptırdım ağır işleri :1:

bu ayda göğüsler bu halde öyle acıyorki eşim dokununca adama bir vurdum şok oldu sonra gülme krizine girdik hamilesin kız sen deyip duruyo inşallah öyledir ama kasık ağrılarım başladı ümidim kalmadı ne yazıkki...

kaç çıkıyordu prolaktinin canım?

ilk öğrendiğimde 75.99 du 2 aylık evliydim henüz...
ve buna bağlı 5 mm tümör (adenom) oluştu beynimde...
60 lara düştü...
40 lara düştü...
geçen ay 6.01 e düşmüş ilacı kestik tabi bu okadar nankör bir hastalıkki guatır ve troidlerimide bozdu...
şuanda troid ilacımı düzenli kullanıyorum...
dokstinex im prolaktin için olanıda pazartesi perşembe yarım olarak alıyordum...
kendimi denemek için adetten 20 gün önce bıraktım daha sonra testte 6 larda olduğunu görünce bıraktım,ama 1 ay sonra tekrar baktırcam kanlarıma çünkü ilacı bıraktığın an yükselebiliyor...

inşallah eşinin değerleri düzelmiştir canım...
genelde ameliyattan sonra hamile kalma oranı çok yükseliyo...
benim adet öncesi çok belim ağrımıştı daha önce asla böyle bişey yaşamadığım için ahanda hamileyim diyordum :1:
işleri kocama yaptırdım hep çünkü görümcem böyle öğrendi hamileliğini şiddetli bel ağrısı çekti sonra bi baktı hamileymiş...doktorlar düşük riskin var dedi ozaman beli ağrıdığı için o yüzden geçen ay hep yattım eşime yaptırdım ağır işleri :1:

bu ayda göğüsler bu halde öyle acıyorki eşim dokununca adama bir vurdum şok oldu sonra gülme krizine girdik hamilesin kız sen deyip duruyo inşallah öyledir ama kasık ağrılarım başladı ümidim kalmadı ne yazıkki...

:1::1::1: inş. hamilesindir canım kesinlikle hayırlı haberlerini bekliyorum muhakkak bana haber ver :) bende bugün hamilelik piskolojisine girdiğim için (hemende giriyom) kahvaltıdan sonra uyumuşum kalktım baktım eşim temizlik yapmış :1: hemen tahlil yaptırmasamıydım acaba bir kaç gün gitseydi böyle:1::1: ama kasık ağrısıda gebelik belirtsi biliyosun ki bide kuzum tam kasığında böyle sertlik varmı hiç benim bir kaçtane arkadaşım o şekilde öğrendi adetten önce kasıkta sertlik oluşuyomuş

ilk öğrendiğimde 75.99 du 2 aylık evliydim henüz...
ve buna bağlı 5 mm tümör (adenom) oluştu beynimde...
60 lara düştü...
40 lara düştü...
geçen ay 6.01 e düşmüş ilacı kestik tabi bu okadar nankör bir hastalıkki guatır ve troidlerimide bozdu...
şuanda troid ilacımı düzenli kullanıyorum...
dokstinex im prolaktin için olanıda pazartesi perşembe yarım olarak alıyordum...
kendimi denemek için adetten 20 gün önce bıraktım daha sonra testte 6 larda olduğunu görünce bıraktım,ama 1 ay sonra tekrar baktırcam kanlarıma çünkü ilacı bıraktığın an yükselebiliyor...

canım parlodel beni mahvetti ya mide bulantısı baş dönmesi canım çıktı resmen bir gün otobüste az kalsın otobüse kusuyodum yolun ortasında durdurup indim otobüsü sonrada bıraktım ilacı kullanmadım bakalım sonrada bidaha baktırmadım değerime artık eşimle gittiğimde bakıtırırım

Back
X