Offf budamı gol değil yaaa :(

gözlerim dolarak okudum resmen :( benimde prolaktin sorunum var çok istiyorum olmasını:( herkes sırayla hamile kalıyor.katılıyorum sana gelde stres olma yumurtlama günlerindeyim şimdi ama nasıl stresliyim anlatamam.ya koca sülalede herkes pıt pıt doğuruyo istediği an hamile kalıyo bende istiyorum artık.daha biz 5 aylık evliyiz ama çok istiyorum ben prolaktin çıkalı daha fazla istemeye başladım

canım yaşın kaç bilmiyorum ama istersen eşini dinle daha evliliğin yeni sayılır hem belki bakarsın tatilde tutar rahat kafayla:1::1:
23 yaşındayım cnm pco lu olduğum için acele ediyorum stres yapıyorum. eşim çok rahat bu konuda çocuk olmazsa gezeriz diyor ama biliyorsunuz kadın içgüdüsü annelik

gözlerim dolarak okudum resmen :( benimde prolaktin sorunum var çok istiyorum olmasını:( herkes sırayla hamile kalıyor.katılıyorum sana gelde stres olma yumurtlama günlerindeyim şimdi ama nasıl stresliyim anlatamam.ya koca sülalede herkes pıt pıt doğuruyo istediği an hamile kalıyo bende istiyorum artık.daha biz 5 aylık evliyiz ama çok istiyorum ben prolaktin çıkalı daha fazla istemeye başladım

:43: kaç çıkıyo prolaktinin canım?
aynen herkese bakıyom hamile kimi görsem hamile,ben genelde yumurtlama günlerinde değilde adete yakın çok stres oluyorum:27:

23 yaşındayım cnm pco lu olduğum için acele ediyorum stres yapıyorum. eşim çok rahat bu konuda çocuk olmazsa gezeriz diyor ama biliyorsunuz kadın içgüdüsü annelik

İstersen biraz eşini dinle canım rahat bırak kafanı ben kendim için daha gencim diyorum sen bendende gençsin bakalım yaz sonuna kadar bekle eğer olmassa ondan sonra aşılama denersin,erkekler bu konuda daha rahat oluyo ama buda hormonlarla alakalıymış bir hormon varmış kadınlarda o yükselince inanılmaz annelik iç güdüsü girermiş kadınların içine:emir_bebek:

Back
X