Offf diyetisyen bana liste vermediii :(

SuperMage

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
15
0
16
İçel Mersin
Ablalarımm merhaba ben 17 yaşındayım şubatta 18'me gireceğim ya dahiliyeye gittim beni diyetisyene yönlendirdi ben söyledim testler tahliller felan karaciğerime baktı yaşına göre kraciğerin yağlı dedi dedim diyetisyene yönlendirirmisiniz tabi ki dedi. Bugün gittim sevk ile beraber 66.5 kilo olmuşum şok oldum resmen ama kadın normal dedi delirdim yaşın küçük dedi allahım 18'me gireceğim gelişme çağındasın boyun uzayacak diyor bana tövbe ya rabbim yaaaaaaaaa ;( lütfen bana yardım edin boyum 170 kilom 66.5 kafama göre diyet yapmak istemiyorum zararlı çıkıyorum spora yazılacağım ve 10 kilo felan vermek istiyorum :(

hahahah deli kız çok tatlısın :)))) git benim diyetisyenime adı hatice koçak araştır bak

10 kilo çok fazla boyuna göre 5 kilo versen yeter bence.Diyetisyenlerle hiç uğraşma gerçekten gerek yok :) Moralini bozma.Kilo vermek için ilk olarak moralini düzeltmelisin.Unutma kilo vermek çok da zor değil.Zaten aşırı kilon da yok.Su içmeyi ihmal etme Bol bol su. sabah kalktığında ve akşam yatarken 2 bardak su.Hatta sabahki suyunun içine bal ve limon karıştırırsan daha güzel olur :) Ekmeği sadece kahvaltıda ye. Karaciğer temizliği için İbrahim Saraçoğlu'nun lavanta kürü iyi geliyormuş.Yağlıdan uzak durmaya çalış.Bir de bölgesel problemin varsa günde 5-10 kez ona yönelik egzersiz yap.Yediğinden fazlasını yakarsan kilo verirsin.Bak bakalım o zaman her şey nasıl yoluna girecek.:KK15:

Back
X