• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Offf icinden cikamiyorum artik...

Şu saatten sonra tek yapılabilecek şey bir avukatla konuşup aldatma şüphesi halinde haklarını öğrenmek. Çocuğunu senden mi alacak? Yok ya... Öyle her istediklerinde alamıyorlar çocukları korkma, git bir avukatla konuş. Ailenin çocukla seni sokağa atacak hali yok. Nafaka da alabilirsen mutlu bile olurlar.

Ailesi milletle konus mu diyo?
Yanimda telefonuna sifre koy ondan sonra ne b..k yiyosan ye dedi ustelik onda ben yeni dogum yapmistm lohusa idim yanimda bole soyledi. Bende dedim ne guzel akil veriyon ogluna. Sen nasil bole konusursun diue kizdim oda utandi tabi cevirmeye calisti. Yanimd a bole soyleyen bi kadin baska zamam neler soyluyo kim bilir.

Aileler biliyo gormezden gelmemi istiyolar ailesi zaten bana bi sekil konusuyorlar oglularina baska turlu konusuyorlar iki yuzluler. Zaten en cok aileden yuz buluyor. Benim ailemse cocugu kabul etmiyorlar. At gel bebegi basimizin ustunde yerin var diyorlar.kac kere karsima alip konustum biraz duzelir gibi oluyoruz. Azicik bi tartismada odayi ayirip bu telefonun sifrelerini deistormeye baslio. Sabahlara kadar Uyumuyor elinde bi telefon birakmiyor
At gel bebeği mi?
Pazardan aldınız sanırım

Madem oturacağım , ayrilmayacagim diyorsunuz ki dün size neler neler yazıldı o zaman usulünce davranın dedik size.

Konuştuğunuzun ertesi günü , " ver telefonu bakacağım " demek çok gereksiz bir hareket olmuş.

Bir süre görmemezlikten gelin. Sanki unutmuş gibi yapın . Görmüyormuş gibi davranın.

Gafil avlamak derler ya öyle yapın işte.

Anlayacaginiz her yerden sıkıstım isim Allah a kaldi benim. Dogru dusunemiyorum kafam karisık ne yapicami bilemiyor
Um

Yanimda telefonuna sifre koy ondan sonra ne b..k yiyosan ye dedi ustelik onda ben yeni dogum yapmistm lohusa idim yanimda bole soyledi. Bende dedim ne guzel akil veriyon ogluna. Sen nasil bole konusursun diue kizdim oda utandi tabi cevirmeye calisti. Yanimd a bole soyleyen bi kadin baska zamam neler soyluyo kim bilir.
Iyi de oglu zaten yapiyor o da demiski madem yapiyon karinin gozune sokma. Yapma diyecegi yerde gizle demis o da gerizekali ama asil suc kocanda kimse doldurulusa gelip karisini aldatmaz.

Erkekler o yuzden bu kadar kolay hata yapiyor. Nasilsa bosaninca ceketini alip cikiyo. Cocuk sorumlulugu yok kim bakcak nasil caliscam derdi yok. Kuzenin iyi halletmis. Ben boyle bi blof yapsam benim esim yemez gerci onu. Bilir ki asla birakmam. :)
Benim kuzen; ben bu eve tek geldim tek giderim demiş. O kadar ;)

Dünkü konuyu bilmiyorum aldattı mı, emin misiniz. Çalışıyor musunuz , yada çalışabilme şansınız var mı. Ne olursa olsun o sizin çocuğunuz. Bence iş bulup kendinizi garantiye alın çocuklarınıza sahip çıkın, ailenizden beklentiye girmeyin. Ama adam aldatmadı sadece tartışmalar var ve boşanmayacaksanız görmezden gelmek lazım, sürekli didişmek sizi de evliliği de yıpratır
Ben neden ole soylediklerini biliyorm. Cunki ilk evliligimden bi oglum var. Onu ben buyuttum ailemin yaninda ne kadar zor oldugunu bende ailemde biliyo.

Tehdit etme evladını da al ve git. Yani çocuğunu da bırakıp giderim bakarsın demeyi benim hafsalam almıyo. Evladımı ne bırakcam o pisliğe ?? Konuşmayın şöyle lütfen

Kurtarılacak bir evlilik yok siz kendinizi çocuğunuzu kurtarın bu evlilikten. Kesin bir haltlar işliyor sizin telde gördüklerinizden ziyade. Ya birde neden siz gidiyorsunuz o gitsin her türlü pisliği yiyen o kapı dışarı edilen siz yapmayın Allah aşkına! Pılını pırtını topla defol bu evden deyin ağzınızı korkak alıştırdığınız sürece daha çok haltlar yer.

Back
X