- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.252
- 548
Ailesi milletle konus mu diyo?Zaten ailesi kiskirtiyo aksama kadar birbirlerini kuruyolar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesi milletle konus mu diyo?Zaten ailesi kiskirtiyo aksama kadar birbirlerini kuruyolar.
Yanimda telefonuna sifre koy ondan sonra ne b..k yiyosan ye dedi ustelik onda ben yeni dogum yapmistm lohusa idim yanimda bole soyledi. Bende dedim ne guzel akil veriyon ogluna. Sen nasil bole konusursun diue kizdim oda utandi tabi cevirmeye calisti. Yanimd a bole soyleyen bi kadin baska zamam neler soyluyo kim bilir.Ailesi milletle konus mu diyo?
At gel bebeği mi?Aileler biliyo gormezden gelmemi istiyolar ailesi zaten bana bi sekil konusuyorlar oglularina baska turlu konusuyorlar iki yuzluler. Zaten en cok aileden yuz buluyor. Benim ailemse cocugu kabul etmiyorlar. At gel bebegi basimizin ustunde yerin var diyorlar.kac kere karsima alip konustum biraz duzelir gibi oluyoruz. Azicik bi tartismada odayi ayirip bu telefonun sifrelerini deistormeye baslio. Sabahlara kadar Uyumuyor elinde bi telefon birakmiyor
Ben neden ole soylediklerini biliyorm. Cunki ilk evliligimden bi oglum var. Onu ben buyuttum ailemin yaninda ne kadar zor oldugunu bende ailemde biliyo.At gel bebeği mi?
Pazardan aldınız sanırım
Ben neden ole soylediklerini biliyorm. Cunki ilk evliligimden bi oglum var. Onu ben buyuttum ailemin yaninda ne kadar zor oldugunu bende ailemde biliyo.
Iyi de oglu zaten yapiyor o da demiski madem yapiyon karinin gozune sokma. Yapma diyecegi yerde gizle demis o da gerizekali ama asil suc kocanda kimse doldurulusa gelip karisini aldatmaz.Yanimda telefonuna sifre koy ondan sonra ne b..k yiyosan ye dedi ustelik onda ben yeni dogum yapmistm lohusa idim yanimda bole soyledi. Bende dedim ne guzel akil veriyon ogluna. Sen nasil bole konusursun diue kizdim oda utandi tabi cevirmeye calisti. Yanimd a bole soyleyen bi kadin baska zamam neler soyluyo kim bilir.
Benim kuzen; ben bu eve tek geldim tek giderim demiş. O kadarErkekler o yuzden bu kadar kolay hata yapiyor. Nasilsa bosaninca ceketini alip cikiyo. Cocuk sorumlulugu yok kim bakcak nasil caliscam derdi yok. Kuzenin iyi halletmis. Ben boyle bi blof yapsam benim esim yemez gerci onu. Bilir ki asla birakmam. :)
He bi cocugun da ailenin yaninda. Evlenmek icin onu mu biraktin? Daha hicbir sey demiyorum sana.Ben neden ole soylediklerini biliyorm. Cunki ilk evliligimden bi oglum var. Onu ben buyuttum ailemin yaninda ne kadar zor oldugunu bende ailemde biliyo.
Ben neden ole soylediklerini biliyorm. Cunki ilk evliligimden bi oglum var. Onu ben buyuttum ailemin yaninda ne kadar zor oldugunu bende ailemde biliyo.
Hayir oglumda yanimda 2.5 yasina kadar ailemin yaninda buyuttum. Oglum bir aylik karnimda idi ayrildigimdaAilenizin yanında mi yavrunuzNeden yanınıza almadınız ?
Hayir ya zaten cocugum icin evlendim ne birakmasiHe bi cocugun da ailenin yaninda. Evlenmek icin onu mu biraktin? Daha hicbir sey demiyorum sana.
Ben diyemem valla blof icin de olsa diyemezdim. Ama kuzenin evliligini kurtarmis.Benim kuzen; ben bu eve tek geldim tek giderim demiş. O kadar![]()
Ailemin yaninda ilk evliligimden cocugum demissin?Hayir ya zaten cocugum icin evlendim ne birakmasi
He simdi anladim.Hayir oglumda yanimda 2.5 yasina kadar ailemin yaninda buyuttum. Oglum bir aylik karnimda idi ayrildigimda
Bende diyemiyorum tamm derse ne olack bi hisimla soyledigim bi soz beni cocugumdan omur boyu ayirabilirBen diyemem valla blof icin de olsa diyemezdim. Ama kuzenin evliligini kurtarmis.
Ailemin yaninda ilk evliligimden cocugum demissin?