OFFF KIZLAR Icime kötu hissler doldu sanki bir daha mutlu olmucakmisim gibi(((

Kalbimin_Aynasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2012
82
0
36
İstanbul
Kizlar size bir kac saat önce size asik oldugum karsiliksiz ask yasadigim sinif arkadasimdan vazgecmem gerektigini ama ondan kopmam gerekirken kopamadigimi söyledim.Ama maleesef hersey o kadar,karmasikki.Herseyi baslatan zaten kendisiydi.Beni fazla sahipleniyordu kimle konustuguma fln karisiyordu bende bu yuzden tartistim onunla.Aylarca konusmadik.Biriyle konustugum zaman birileri fbde birseyler yazdigi derse girmedigim zaman arkamdan kötu kötu bakiyordu.Cok seyler yasandi ve benim aklim cok cok karisik.Yilbasinda cok mutluydum ve ona faceten msj attim ona herseye ragmen onu özledigimi yazdim oda sagolsun bana iyi cevap verdi.Hayattimda ilk kez Yilbasinda bu kadar mutluydum.Icimde guzel duygular vardi.Onun askinida degil arkadasligini istiyordum.Sonra ben onu fbde ekledim ama o benim onu birzamanlar sildigim icin iptal etti.Kendin beni sildin dedi bende ona ama kötu bir niyetim yoktu dedim uzun uzun tartistik ben ona abartiyorsun dedim oda bana hayir abartan sensin sonra oda bana cok sacma bir konu artik kapatiyoruz ben senden uzak durmaya devam ediyorum sende benden uzak dur dedi.2-3 gun agladim ama artik aglamiyorum.Zamaninda ona karsi aptal davrandigim.onu takmadigim icin onu sildigim icin beni cezalandirdi diye dusundum.Ama dun siniftaki kiz arkadaslarina cocuk bana cok fazla hep bakiyor ilgisi var dedigi zaman aklim iyice karisti yasananlar gözumun önunden gecti.Evet bu kiz daha önceler vardi biz tartisdigimiz zaman gidip o kizla 1-2 gun takilmaya basladi kendiside arkamdan bakiyordu bende beni kiskandirmak icin böyle yaptigini dusundum.Evet o kizada bakiyordu.Ama ya ben?Ben gördugu zaman donup kaldigi yolumu kestigi zamanlar?Hatta son haftalar ona olan ilgimden rahatsiz görunmesine ragmen arkami döndugum zaman bir kac kez bana baktigini gördum.Ben farkedince yuzunu cevirdi.O kadar sey yasandi ve ben herseyimi yanlis anladim?Birde 1 yil önce bitirdigi eski kiz arkadasi var bazen onada bakiyor.Bilmiyorum ama onu unutmam ondan vazgecmek istedigimi biliyorum.Uzulmuyorum aglamiyorum ama bugun nolduysa aniden icime cok kötu hissler doldu.Sanki bir daha hic bir zaman mutlu olmuyacakmisim gibi.

Son düzenleme:
geçer canm merak etme.
yeni şeyler yaşarsın yeni mutluluklar yeni hüzünler ayrılıklar acılar...
hayat inişli çıkışlı
şimdi kalbin acır göğsüne taş oturmuş gibi yutkunamazsın
ama her acının bir vakti vardır o vakit dolduğunda sende rahatlarsın..gelsin yeni mutluluklar:)

Yanılmış olabilirsin önce bunu kabullenmeni öneririm
Çünkü herşey kabullenmekle başlıyor inan bana

Evet sen o çocuk hakkında yanıldın artık yapman gereken şey basit umursamıcaksın
Bir bakışından bile anlamlar çıkarmaya çalışmıcaksın hayatı kendine zehir etmiceksin

Hem karşı tarafın ilişkileri biraz karışık geldi bana yol yakınken vazgeçersen unutman da fazla zaman almaz

Cocuk herkese bakiyormus canim, bosuna umitlenmisin.
Sorun bir tek bakmasi degildi ki ilk baslarda bana cok karismasi sahiplenmesi cok takildigim erkek arkadasimla takilmami istememesi onun yanimda oturmasina izin vermemesi ve kendisinin gelip benim yanimda oturmasi birde birsey oldugu zaman bana gelip "Bir sorunun oldugu zaman her zaman bana gelebilirsin seve seve yardim ederim"diyerek elini omuzuma koymasi,onu görmezden geldigim zaman yolumu kesmesi benle konusmasi,fbde anlamadigi dilde bile yazmama ragmen her yazdigimi paylastigimi begenmesi.Tmm ben abartabilirim ama o kadarda degil yani.Herneyse yasanan yasandi bitti.

Sorun bir tek bakmasi degildi ki ilk baslarda bana cok karismasi sahiplenmesi cok takildigim erkek arkadasimla takilmami istememesi onun yanimda oturmasina izin vermemesi ve kendisinin gelip benim yanimda oturmasi birde birsey oldugu zaman bana gelip "Bir sorunun oldugu zaman her zaman bana gelebilirsin seve seve yardim ederim"diyerek elini omuzuma koymasi,onu görmezden geldigim zaman yolumu kesmesi benle konusmasi,fbde anlamadigi dilde bile yazmama ragmen her yazdigimi paylastigimi begenmesi.Tmm ben abartabilirim ama o kadarda degil yani.Herneyse yasanan yasandi bitti.

Canim bazi erkeklerin fitratinda vardir yardim severlik sahiplenme hissi.
Sirf bu huylari yuzundende onlara karsi platonik ask besleyen coktur.

Canim bazi erkeklerin fitratinda vardir yardim severlik sahiplenme hissi.
Sirf bu huylari yuzundende onlara karsi platonik ask besleyen coktur.
Hayir ama bunlar yasanmadan önce siniftan 2 kiz bana sen o takildigin erkekle cikiyormusunuz?Oda aniden "evet cikiyorlar"dedi.Bende ona"Ne sacmaliyorsun?Kendine gel!"dedim.Oda cok kizdi kizlara hepiniz susun ya dedi.Yuzunu cevirdi basini asagi saldi ögle yere bakti.Kizlarda ona "Kizdin mi?Niye noldu ki?diye sordular ve ben artik dayanamadim disari ciktim.Birde cocuk gitmis takildigim cocuga bile siz gercekten cikmiyormusunuz simdi?Ben ögle zannediyordum ben mi yanlis anlamisim demis.Takildigim cocuk bana"O beni senden uzaklastirmak icin elinden geleni yapiyor" dedi.Zaten nolduysa o gunden sonra oldu.Onun benim o cocukla cikmadigimi ögrendigi gunden sonra oldu.Bana karismaya fln basladi.

Bundan on sene sonra takacağın şey o çocuk olmayacak emin ol. Gayet kritik bir dönemdesin dersler nasıl? Zihnini bu tür şeylere yoracağına geleceğin için çalışmaya ada. Yok o öyle dedi yok buna baktı yok o ona baktı şunu dedi. İnan zihnini yorduğuna değmez.

Bundan on sene sonra takacağın şey o çocuk olmayacak emin ol. Gayet kritik bir dönemdesin dersler nasıl? Zihnini bu tür şeylere yoracağına geleceğin için çalışmaya ada. Yok o öyle dedi yok buna baktı yok o ona baktı şunu dedi. İnan zihnini yorduğuna değmez.
Orasi öylede.Dersler cogu zaman iyi ama bazen konsentrasyonum bozuk oldugu icin problenler oluyor.Birde bu cocuk sinifin en konuskan cocugu derste konusa konusa bitiremiyor.Herseye bir laf atiyor konusmasa olmaz yani.Bende bir zamanlar sinifin genel anlamda konuskan degilde bir tek derslerde en aktiv kiziydim ama bu yasananlardan sonra artik nerdeyse hic konusmuyorum.Sesini duydugum zaman iyice sinirlerim konsentrasyonum bozuluyor.

Back
X